Перейти к публикации
  • 0

Дикий Аут/высадка НОЧЬЮ

Цветовод

Вопрос

Всем бонжур!
 в этом году планирую делать высадку/уход пророщенными семенами в уже подготовленную с осени почву, в диком ауте. 
так вот, может есть у кого опыт в ночное время суток проводить подобные манипуляции? 
Может есть какие-то ньюансы? Ну кроме того что нихуя не видно😅 это я выкупаю))

а то блять палево за последний год возросло в разы в дневное время, по мимо военных которых больше чем местных. На всех грунтовых дорогах сейчас чуть ли не магистраль каждые 5-10 минут машина. особенно местные жители/соседи кумарят когда днем в тупую куда то идешь, а эти додики палят. 

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Рекомендованные сообщения

• 0

ВоЕнные это паливо 4 года садил на одном месте. всё было заебись.. Только заехали вояки выкосили всё. А обидно, она ещё на предцвете была.. Лазят они везде...

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
8 минут назад, gans30 сказал:

ВоЕнные это паливо 4 года садил на одном месте. всё было заебись.. Только заехали вояки выкосили всё. А обидно, она ещё на предцвете была.. Лазят они везде...

Мало того что лазят, так ещё дроном меня чуть не спалили в прошлом году, увидели меня издалека, и специально дрон подняли что бы посмотреть куда пошел. Хорошо рядом  чегеря были+ вечер, успел заныкатся.

теперь вот только ночью варик. 

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
45 минут назад, Цветовод сказал:

Всем бонжур!
 в этом году планирую делать высадку/уход пророщенными семенами в уже подготовленную с осени почву, в диком ауте. 
так вот, может есть у кого опыт в ночное время суток проводить подобные манипуляции? 
Может есть какие-то ньюансы? Ну кроме того что нихуя не видно😅 это я выкупаю))

а то блять палево за последний год возросло в разы в дневное время, по мимо военных которых больше чем местных. На всех грунтовых дорогах сейчас чуть ли не магистраль каждые 5-10 минут машина. особенно местные жители/соседи кумарят когда днем в тупую куда то идешь, а эти додики палят. 

було діло... два роки підряд вночі висаджував, світив звичайним білий фонарем, так паліво більше ніж вдень. Сам представ двіж серед ночі в полі... Благо зараз є фонарі з червоним режимом світла, його не так видно здалеку, але тобі під руки світла хватить. В мене налобний від Дніпро-М, там ще є фішка, датчик руху... почув якісь звуки, провів рукою над фонарем і він зараз же потух, потім ще раз і він знову світить. Ось такий у мене https://dnipro-m.ua/tovar/nalobnij-lihtar-fx-5/ правда бачу зараз нема в наявності(

З нюансів, зразу обсипай від слимаків, бо ніч це їхній час активності.

І ще я би радив висаджувати не коли вже прям темно, а як тільки сутінки починаються. В цей час і тебе погано видно і світло від фонарика

Изменено пользователем Legend777
  • Like +1 3

Поделиться сообщением

• 0
2 минуты назад, Legend777 сказал:

було діло... два роки підряд вночі висаджував, світив звичайним білий фонарем, так паліво більше ніж вдень. Сам представ двіж серед ночі в полі... Благо зараз є фонарі з червоним режимом світла, його не так видно здалеку, але тобі під руки світла хватить. В мене налобний від Дніпро-М, там ще є фішка, датчик руху... почув якісь звуки, провів рукою над фонарем і він зараз же потух, потім ще раз і він знову світить. Ось такий у мене https://dnipro-m.ua/tovar/nalobnij-lihtar-fx-5/ правда бачу зараз нема в наявності(

о, так у меня есть такой, там два режима и белый и красный.. спасибо, буду юзать при высадке. 
сначало думал просто телефоном на минимальной яркости подсвечивать одной рукой а другой делать манипуляции )))

• Like +1 2

Поделиться сообщением

• 0
5 часов назад, Legend777 сказал:

Благо зараз є фонарі з червоним режимом світла, його не так видно здалеку, але тобі під руки світла хватить.

Видно його почти як і білий. Фонарик не годиться в стандартному виді, паливо однозначно, я вже два сезони спостерігаю як місцеві дятли ночами з фонариками саджають, при бажанні міг обнести всі їх плантарі, але то не мій шлях. Я до ручного фонарика присобачував скотчем коротеньку насадку для чистки меблів від пилесоса, вона давала вузьку полоску світла і якщо світити з правильного ракурсу то палива практично немає.

5 часов назад, Legend777 сказал:

І ще я би радив висаджувати не коли вже прям темно, а як тільки сутінки починаються

Підтримую, сам так роблю.              

• Like +1 2

Поделиться сообщением

• 0

Поделиться сообщением

• 0
12 часов назад, bonivur сказал:

Підтримую, сам так роблю.              

Мне по сумерках тоже не подходит, все равно видно будет.. буду двигать только как полностью стемнеет

11 часов назад, bonivur сказал:

Ось найшов старе фото, щітка при необхідності знімається.

IMG_20230929_122333.thumb.jpg.d5967d89527cda3cd89835433a04430a.jpg

Или можно скотч прям на фонарь красный залепить, тоже не сильно ярко будет 

Поделиться сообщением

• 0
16 минут назад, Цветовод сказал:

Мне по сумерках тоже не подходит, все равно видно будет.. буду двигать только как полностью стемнеет

Друже, я висаджую не далеко від сільських хатів на закинутих городах дальше ідуть фермерські поля, є кущі і дерева але вони не дуже маскують, видно мене як на лодоні. Виходжу коли вже добрі сумерки, доки неспіша доходжу до полян вже темно, стараюсь вибирати ночі коли зоряно або місячно. Фонариком користуюсь в крайньому випадку(застосовував його пару раз за три крайні сезони), всі маніпуляції роблю без нього. Місця деслокації, план клумб, сорти, кількість - знаю на память кожен сезон, стежки підходу з різних сторін, місця де можна заховатися, шляхи відходу при запалі теж продумані і закладені в мозок до метра. Тут кожен свою методику застосовує в залежності від ситуації і обставин. 

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
35 минут назад, Цветовод сказал:

Или можно скотч прям на фонарь красный залепить, тоже не сильно ярко будет

Я не знаю хто придумав червоне світло, можливо в полузакритому приміщенні воно маскує, але на відкриті місцевостій його видно за кілометр, сам провіряв. У мене два налобні фонарі, не цивільні а військові, один видали в Великобританії на навчанні, один з фронту, обидва з маскувальним червоним світлом ..... видно їх вночі.

Поделиться сообщением

• 0

Партизаны, бля.... 😁 И зачем судьбу дрочить? Спалишься же. Сейчас дроны с тепловизорами. Спалят даже ночью.

Поделиться сообщением

• 0
10 минут назад, Msms сказал:

Партизаны, бля.... 😁 И зачем судьбу дрочить? Спалишься же. Сейчас дроны с тепловизорами. Спалят даже ночью.

Кто не рискует, тот не курит урожай. Спалится можно и без дронов, на легке.

• Like +1 2

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...