sztella-cucurella 725 Опубликовано: 10 мая Всім привіт! Довго не знала, буде цього сезону аут, чи ні. Бо якось все доволі конкретно змінилось і помінялось у мене. Ну але зрештою вирішила що буде! Правда догляд скоріш за все буде мінімальним. Такі коротше кажучи склались обставини у мене, що часто навідуватись, як це було раніше, мабуть не вийде. От навіть тепер, ледь-ледь знайшла можливість вивезти в поле розсаду, яка вже чотири тижні мучилась вдома під лед лампами. Але дякувати богу все-таки вивезла, посадила і зітхнула з полегшенням) Отже, ось таке насіння було замочене і пророщене: від Old Kyiv Hills El curandero (foto) Pale Widow (foto) Violet Gas (foto) Cthulhu Kush (foto) від Кактуса KWRTR (fast) Mint jelly (fast) Грааль (fast) Big Ua (fast) від Mudro Seeds Afghan Kush (auto) Nice Diesel (auto) від Shajtan Big Bad (auto) Ось вони всі. Так у відерку віднесла я їх в поле На фото видно що листячко трохи пожухло. Не знаю від чого так. Земля для розсади з місцевого магазину. Рік тому показала вона себе добре. Але може це із-за того що досить довго рослинки стояли під побутовими лед лампами і ті їх трохи піджарили. не знаю. Але думаю оклигають. Добре що хоч за цей час не погану кажись встигло наростити корневу. До речі всхожість 11 з 11-ти. ще такого в мене не було. Цього року ніяку землю я не купувала, як в попередні роки. Нема можливості їздити, купувати ото все, потім везти в поле. Зробила все простіше. Є в мене в полі типу компостна яма. на протязі двох років, всі органічні відходи плюс папір і картон я відносила туди і все воно там гарненько перегнивало. Так от, весь той перегній я змішала з землею з лунок з попередньо сезону і так висадила. Знаю що це не єсть харашо, ну але іншого виходу в мене нема. Як воно там при такій маніпуляції буде рости - хто його знає. Поживем побачим) Якщо получится навідуватися туди хоча б раз на місяць, буду дуже рада. Поливати думаю рост концентратом, на вегу одним, на цвітіння іншим. Ось пару фоточок рослинок, поки без підписів, бо всі вони більш менш однакові. Ну ок, народ. Всім нам гарного, приємного і яскравого сезону! До зустрічі! 16 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Charodei 1 376 Опубликовано: 10 мая З початком! Гарного грову) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 17 806 Трофеи и Медали Опубликовано: 10 мая Обидно что не получается навещать их чаще...успехов в любом случае систа) 1 ORGANIC GROW CLUB МОЁ ТИПА ТВОРЧЕСТВО ПРОБЛЕМЫ С РАСТИХОЙ ? Осветите тьму =) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
OldKyivHills 1 581 Опубликовано: 10 мая Вдалого грову! 1 Якщо цінуєш якісну генетику! https://jahforum.net/topic/84365-nasinnya-vid-old-kyiv-hills-seeds🇺🇦/ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
yyarik 193 Опубликовано: 10 мая Удачного сезона!mint jelly это автик 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 7 341 Трофеи и Медали Опубликовано: 10 мая Вдалого полювання за смачними шишками! 1 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
X720 1 244 Опубликовано: 11 мая Зі стартом! Завжди цікаво читати про твої рослинки 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
RustCohle 652 Опубликовано: 11 мая Зі стартом! Добре, що репорт вирішила вести) Кількість сортів просто 🔥👍. Вдалого грову🤙 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sztella-cucurella 725 Опубликовано: 12 мая В 10.05.2026 в 12:06, Charodei сказал: З початком! Гарного грову) Дякую! І у тебе з гровом хай все буде добре. В 10.05.2026 в 13:15, MrHaze сказал: Обидно что не получается навещать их чаще...успехов в любом случае систа) Спасибо, Хейз) . Знаешь, та наверное всё-таки постараюсь посещать чаще. Вот высадила, пошли дощи, грозы.. и так и хочется прийти и проверить как они там милые растишки. Та и просто прогуляться в поле - люблю не передать как сильно. Так что думаю посещать буду чаще) В 10.05.2026 в 13:30, OldKyivHills сказал: Вдалого грову! Дякую! Так мені сильно запала в серденько ваша Pale Widow, що думаю собі: так так так , треба би і інші сорти від цих хлопців обов'язково спробувати) В 10.05.2026 в 21:45, yyarik сказал: Удачного сезона!mint jelly это автик Спасибо, Ярик! Что рили mint jelly автик? Странно, вроде бы так тщательно выбирала и такое упустила. Вроде бы там в посылке от Кактуса были и автики и фасты mint jelly. Не могу сейчас перепроверить. Надо бы у @Kaktuss спросить может ли быть mint jelly фастом? В 10.05.2026 в 23:32, Shajtan сказал: Вдалого полювання за смачними шишками! Шайтанич, дякую!) 21 час назад, X720 сказал: Зі стартом! Завжди цікаво читати про твої рослинки Гарно дякую, приємно чути). І тебе зі стартом! 21 час назад, RustCohle сказал: Зі стартом! Добре, що репорт вирішила вести) Кількість сортів просто 🔥👍. Вдалого грову🤙 Привіт! Дякую! Сортів дійсно вистачає, але знаєш як воно бува.... не всі на жаль добігають до фінішу) Ну але я старатимусь щоб якомога більше добігли)) Сподіваюсь ти теж невдовзі стартуєш, так? твоїх монстрів з минулого сезону просто не забути) 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
RustCohle 652 Опубликовано: 13 мая В 12.05.2026 в 12:14, sztella-cucurella сказал: Привіт! Дякую! Сортів дійсно вистачає, але знаєш як воно бува.... не всі на жаль добігають до фінішу) Ну але я старатимусь щоб якомога більше добігли)) Сподіваюсь ти теж невдовзі стартуєш, так? твоїх монстрів з минулого сезону просто не забути) Сподіваюсь в тебе всі до фінішу добіжать) Я вже в принципі стартонув але ще стадія розсади і там поки нічого цікавого тому репорт почну пізніше як десантую в болото десь після 20го травня. Також є автік якому майже місяць - Jet Fuel Mandarin від Sweet seeds. 11 квітня насіннину замочив, а далі 3 тижні холоду тому рятувалась в картонні коробці із лампочкою, в зараз росте в 10л старому відрі. Великою не буде і зараз 40см росту і майже зупинилась рости та почала цвісти) Ну хоч спробую свіженького в кінці червня🤙 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sztella-cucurella 725 Опубликовано: Воскресенье в 09:05 Народ, усім привіти! Тиждень минув із висадки мого десанту) За цей час пройшли зливи з грозами, був сильний вітер, а також стрибок температури - невеличке похолодання. Полянку відвідувати не планувала, але дуже переживала, чи не порозмивало там мої растішки, а ще більше - чи вітер не порозкидав солому, якою я замульчувала лунки, тим самим пошкодивши й прикривши собою рослинки. Бо таке вже траплялося Тому вирішила навідатися. Але, як виявилося, переживала дарма. Все, здається, з рослинками нормас) Нічого не розмило і не порозкидало. Видно, постаралася при висадці - все зробила на совість. Отже, я молодець? Хоч за тиждень у рості майже не видно змін, все одно зробила фото і зараз із підписами повикладаю тут. Не знаю як пояснити... просто таку радість і такі приємні відчуття отримую, гровлячи, відвідуючи полянку, спостерігаючи за всім цим... просто хочеться усім цим ділитися! Гадаю, ви мене розумієте. :) Отже, ось вони - мої милесенькі El curandero Pale Widow Violet Gas Cthulhu Kush Afghan Kush. по ходу стресанув і вже ніби цвісти зібрався. як зазвичай у мене з автами. вже другий рік поспіль хочу виростити щось від mudro і знову не щастить Nice Diesel KWRTR Mint jelly. по ходу теж стресанув. ( @yyarik, ти був правий, що це автік)) Грааль Big Ua Big Bad ну і кілька загальних фото. в одному місці в мене шість рослинок. ще в одному три і ще недалечко 2 а ще у нас на полях рясно кинулася землянічка. ото буде вітамінів) ок, народ, гарної і сприятливої усім погоди. всіх обняла. до зустрічі 10 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 17 806 Трофеи и Медали Опубликовано: Воскресенье в 10:27 1 час назад, sztella-cucurella сказал: молодець? Таки да) 1 1 ORGANIC GROW CLUB МОЁ ТИПА ТВОРЧЕСТВО ПРОБЛЕМЫ С РАСТИХОЙ ? Осветите тьму =) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
iAm 34 Опубликовано: Понедельник в 08:15 Удачного грова) Симпатичный огород. Такой вопрос: а маскировку какую-то делать будешь? Или в твоей местности нет палева? 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sztella-cucurella 725 Опубликовано: Понедельник в 10:12 1 час назад, iAm сказал: Удачного грова) Симпатичный огород. Такой вопрос: а маскировку какую-то делать будешь? Или в твоей местности нет палева? Спасибо большое) Та не, никаких маскировок. Но это всё в дебрях-зарослях. найти эту полянку не так-то просто. Пара сезонов уже тут и тьфу-тьфу-тьфу всё хорошо. ну и с воздуха тоже не замечала никакого движа. И тебе удачи в твоём грове! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
iAm 34 Опубликовано: Понедельник в 10:59 42 минуты назад, sztella-cucurella сказал: Спасибо большое) Та не, никаких маскировок. Но это всё в дебрях-зарослях. найти эту полянку не так-то просто. Пара сезонов уже тут и тьфу-тьфу-тьфу всё хорошо. ну и с воздуха тоже не замечала никакого движа. И тебе удачи в твоём грове! Спасибо систер. Подскажи, как по твоему, несколько кустов сильно штыняют? У тебя я вижу плантарь хороший был в прошлом грове. Легко ли по запаху метрах в 10 понять что и где? Я по форуму порыскал, однозначного ответа нет, кто говорит что сильно, кто говорит "не очень". Вроде и сорта более-менее слабопахнущие взял, но всё равно как-то хочется перестраховаться от соседей... Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sztella-cucurella 725 Опубликовано: Понедельник в 12:25 1 час назад, iAm сказал: Спасибо систер. Подскажи, как по твоему, несколько кустов сильно штыняют? У тебя я вижу плантарь хороший был в прошлом грове. Легко ли по запаху метрах в 10 понять что и где? Я по форуму порыскал, однозначного ответа нет, кто говорит что сильно, кто говорит "не очень". Вроде и сорта более-менее слабопахнущие взял, но всё равно как-то хочется перестраховаться от соседей... я бы сказала что не сильно или даже совсем не пахнет. я как-то специально вокруг поляны бродила принюхиваясь, но ничего не учуяла. Но то наверное и от размера кустов зависит)) в прошлом году у меня растишки мелкие были. запаха не было. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
iAm 34 Опубликовано: Понедельник в 12:44 18 минут назад, sztella-cucurella сказал: я бы сказала что не сильно или даже совсем не пахнет. я как-то специально вокруг поляны бродила принюхиваясь, но ничего не учуяла. Но то наверное и от размера кустов зависит)) в прошлом году у меня растишки мелкие были. запаха не было. Обнадёживает. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
RustCohle 652 Опубликовано: Вторник в 09:16 Постаралась ти на славу все шикарно виглядає) А про те що не підросли то я б не сказав бо вони явно додали і нижніх листочків з некрозом майже не видно як при висадці. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sztella-cucurella 725 Опубликовано: Вторник в 11:31 1 час назад, RustCohle сказал: Постаралась ти на славу все шикарно виглядає) А про те що не підросли то я б не сказав бо вони явно додали і нижніх листочків з некрозом майже не видно як при висадці. Дякую, бро, заспокоїв і підбадьорив як завжди. Приємно звісно)І да, рада, що ти тут і теж плануєш репчик. Чим більше нас , тим цікавіше і веселіше . 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения