Перейти к публикации

Рекомендованные сообщения

23 часа назад, RustCohle сказал:

Гарні рослини 🔥:respect: і схоже деякі і справді скоро зацвітуть 👍. Ну і як завжди цікаво подивитись і почитати твій репорт.   Бачу в тебе на задньому плані El curandero навіть грецький горіх росте)

О так-так, росте горішок прям дуже поряд. То взагалі їх на полі зустрічається чимало. Я думаю, то ворони їх так по полю випадково розкидають. Але ростуть вони переважно такими покрученими й кволими - не знаю, в чому причина: чи у вітрах у полі, чи ґрунт не той, а може, й те, й інше.

Дякую на доброму слові!

• Like +1 1

Поделиться сообщением

21 час назад, sztella-cucurella сказал:

Привет! Спасибо! Рада видеть!

Обязательно обработаем, куды ж без этого. А на счёт распирать, нагинать пока ничего не думала. Буду смотреть по мере поступления, так сказать, проблемы. Ты ж знаешь, я не очень по этим делам.

Да, грааль хоть и автоматизировался в прошлом году, но был очень хорош, запомнился. В этом будет уже полноценная фаст-версия - интересно сравнить.

А ещё ты о Биг Юа как-то писал. Так вот, у меня он хоть и карликом вышел, но что скажу: совсем не детская травушка получилась. Очень глубокая. Люблю такое.

Держись, браза!

Мне биг уа тоже зашёл.Вкусная,с хорошей шибухой травка,тяга зачетная,позитивная,вроде как и плотненько,но не грузит.Кто с средним толером,больше двух хапок не хотели курить.У меня две растишки росли в тени и получились типа супер автов,длинная Вега,рано начали накидывать стигмы,и продолжалось это довольно долго.Но шишки были большие,сами растения около 2х метров,и в начале октября уже вызрели.

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 4 weeks later...

Друзі, всім великий привіт! 👋
Давненько я не заходила, дуже за усіма вами сильно скучила.:drujba:
Приблизно місяць не була на місцині. На те є свої усілякі причини. Не буду вас ними обтяжувати. Але мені самій прикро, що такі справи, і, на жаль, частіше відвідувати не виходить 😔.

Дуже посушливе літо ☀️.

За кілька сезонів, проведених тут раніше, це найпосушливіше літо. Дощів не було прям взагалі ніяких! Уявляєте? Канал, з якого я черпала так-сяк воду, пересох, і тому й цього разу рослинам нічого не дісталося 🏜️. Взагалі, чесно кажучи, не розумію, як вони взагалі ще тримаються.
Ну що поробиш? От і такий сезон теж буде тепер в моєму досвіді 🤷‍♀️.

Я дуже сподіваюся, що дощик все-таки десь на днях випаде і рослинкам стане легше 🌧️.

Як би там не було, а шишки потроху формуються 🌲, і буду надіятись, що доведу справу до кінця. І мені того, що вирощу, до наступного сезону вистачить.
Рослинки ще покажу, трохи згодом 🌿.

А розпочнемо, за традицією, з птахів 🦅.:smile:

Що ж, тільки-но вийшла за місто і моя нога ступила на поле, і як то часто буває, уже мабуть в сотий раз з кущів вистрибнув здоровенний фазанище 🐓, а у мене в цей момент мало серце з грудей не вискочило - добряче мене налякав 💓😅:yatta:

Так як інших птахів цього разу не зустріла, то на цей раз хай так і буде фазан:))

image.thumb.png.1963ae0af68100f9f5b8d3c7b3334e19.png

А це його типу спів)) 🎶:

фазан звичайний.mp3

А це сливка-алича 🫐. Ціле літо вона є: просто якась рання, а якась пізня. Ця пізня і дуже смачна 😋. Я, звісно ж, трохи набрала на компот 🫙.

102_0380.thumb.JPG.9390080d9fe865336dece472054303e4.JPG

102_0382.thumb.JPG.2ff3d496b101c7769f8c893297361c38.JPG

А ще повно чорниці. Ну хоч якась винагорода за те, що протягом сезону вона тебе постійно дряпає, і от нарешті можна назбирати 🫐🌿)

DSC09084.thumb.JPG.bf13f0ae111140081cb452e0671b6998.JPG

Ще зустріла такого от метелика 🦋. Це подалірій, програмка на телефоні каже, що дуже рідкісний і червонокнижний):

image.thumb.png.e884a1e6076ed9bb5231746d036dd1ca.png

Ну що ж, переходимо до рослинок 🌱.:smile:

Трошки відео вам в стрічку, так би мовити з місця подій:smile:

трохи печально вони виглядають, і повірте, на серці в мене щербить і туга 💔, але показую як є.

Pale Widow:

image.thumb.png.752b12747a304d8166d440121240029e.png

Violet Gas:

image.thumb.png.503c0dfa80c9fdcdf449f07efe4932a3.png

El curandero:

image.thumb.png.7023a87c34abca58ec6edd0f418287af.png

Cthulhu Kush:

image.thumb.png.a1d8836e2dd6189c548a46e3883d9433.png

KWRTR:

image.thumb.png.5b512d541cf7eb8a789d90ffd79f1836.png

Грааль:

image.thumb.png.6af1af2db21f9a5aabff406a6e0a22aa.png

Фото може й не дуже передає, але насправді нічого вже такого страшного. Тільки б дощик пішов, і все буде добре 🌦️. В рослинах, я так думаю, закладено ж щось таке розумне, що вони самі знають як їм бути коли така посуха. Сподіваюсь якось воно буде.

Ну от такі справи. Я трохи підживила - приблизно по літру води з ростконцентратом на рослину 💧. Це те, що змогла принести з собою в рюкзаку 🎒. Це все з надією, що випаде дощ і хоч щось там трохи перепаде растішкам 🌱🙏.

Взагалі, чудово прогулялась, спека неймовірна навіть тепер ☀️, подерлася об всілякі дикі рослини, побачила трохи природи і фауни 🦊, поласувала дикими плодами... і щасливою побрела додому 🥰🏡.
Всім чудового настрою, гарних врожаїв 🌾 і хай у всіх у нас все буде добре .
Обіймаю вас, друзі 🤗. До зустрічі!:peace:

Изменено пользователем sztella-cucurella
  • Like +1 21

Поделиться сообщением

Як завжди приємно подивитись твій репорт :respect:. А рослини жаль бо страждають від зневоднення дуже сильно. Сподіваюсь все таки піде дощ і врятує їх.

• Like +1 6

Поделиться сообщением

Так можна прогулюватись:yatta:ще  й з ягодами додому)супер))та рослинки звичайно так собі виглядають.все буде добре,скоро обов'язково піде дощ,в нас ось був невеликий

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Друзі, усім привіт! Як ви? Сподіваюся, що у всіх все добре) 🌿
Коротше кажучи, мушу доповнити троха свій репорт, бо після останнього допису лишився невеличкий осадок, та й, чесно кажучи, не невеличкий, а добрячий такий осадище 🌧️. А все через те, що спека - і ви самі бачили, як виглядають мої рослинки:negative:. Дуже це мене напрягало, такий сум відчувала і занепокоєння, адже вони там у тому сухому полі уже скільки часу без води! Це жах просто 🥵. А у нас хоч і по календарю осінь, але спекотно як влітку, та й дощами щось взагалі не пахне. А рослинки ж то страждають і мучаються...
І так це мене боліло, так муляло, що просто не могла сидіти на місці і вирішила, що треба щось робити. Чесно кажучи, у мене вже гуляла думка в голові набрати повно-повно баклашок води і просто викликати таксі 🚕 - довезе докуди довезе, бо це ж поле, бездоріжжя, а далі вже якось поношу до місцяка сама. Не дуже мені подобалась ця ідея. Адже і таксист обов'язково буде невдоволено фиркати 😒. Та й не до самої ж місцини він мене довезе, тобто доведеться все одно самій кількасот метрів носити, туди-сюди ходити... Але що поробиш? Дівчат обов'язково треба рятувати 💚.
Коротше кажучи, я так і зробила. Знаю, це досить дивно виглядає: дикий аут і їздити на таксі возити воду - ну таке собі, погодьтеся 😅. Хто про таке чув, хто таке коли-небудь бачив? Я б сама й подумати собі про таке ніколи б й не подумала. Ну не було в мене до цього таких проблем з посухою і з дощами, і уявити не могла, що так станеться...
А воно ж знаєте як - і рослин шкода, дивитися на них аж серце крається, коли вони такі понурі, ледь живі стоять 💔. Та й все-таки власних сил скільки було вкладено, і часу, і всього іншого... Ну не випаде дощ, то помруть рідненькі...
Не могла короче такого допустити. Не пробачила б собі, якщо б кинула все на призволяще. Тому от таким не дуже доцільним образом вирішила їх рятувати. І таки врятувала! 💪
Я страшенно втомилась, бо цілий божий день з самого ранечку носила воду 🥵💦. Але рада, дуже-дуже-дуже сильно рада, що зробила це) 🥰
Знаєте, рослини почали оживати в мене на очах! Прям можна було вживу спостерігати, як листочки оживають і піднімаються, я такого ще не бачила - прям чудо якесь 🌱.:jahwatering:
Зараз  скину фоточки, і ви самі зможете порівняти з минулим разом 📸👇

Pale Widow:

102_0437.thumb.JPG.7c7aa1ef901449624eb9d0f91c2ea78d.JPG

Знаєте, з pale widow у мене не задалось цього року 🤷‍♀️. Вона найменша виросла, та й видно, що їй всю дорогу щось не подобалось 🌱😕.
Ну, я грішу на грунт, тому що ви ж пам'ятаєте, що то земля з минулого сезону з додаванням компосту. Видно, в цій лунці компосту було найменше 🍂📉.
А ще я так розумію, вона поки не дуже хоче цвісти: 🌿👀

102_0438.thumb.JPG.1b25b2265f837ca538d49bd0691629ec.JPG

Ще додам і нагадаю про pale widow, що минулого року це була одна з моїх найулюбленіших - дуже кльова травичка 🌿💚

Violet Gas:

102_0433.thumb.JPG.c179010a5bc52ea090ade5a663f40c8c.JPG

Violet gas значно більша за pale widow, але теж не дуже велика, та й їй вічно хтось підгризав нижні гілочки 🌿🐭🚫.
і передцвіт цієї рослини вже явно наблюдається: 👀💚

102_0435.thumb.JPG.01f64ddd8ed258388f19d6b7187485b4.JPG

El curandero:

102_0441.thumb.JPG.0944cea3a74df63916712b99bc02c039.JPG

El curandero значно більш гарніше виглядає за попередні рослинки, можливо, я не дуже вдало сфоткала, але повірте мені, вона дуже гарна, і мені дуже подобається ця ялинка 🌲💚. У неї, до речі, теж передцвіт: 👀🌿🌸

102_0443.thumb.JPG.cf20ffa96d9ca359e37dbe06d9e11524.JPG

Cthulhu Kush:

102_0457.thumb.JPG.dab45a9f92f3ae1d20c2d3857415cab2.JPG

Cthulhu Kush вродила найбільшою у мене з лінійки від OldKyivHills 🌲👑. Потроху цвіте: 🌸💚

102_0461.thumb.JPG.9247dfc8f70dadf3f15ff9b8d3444c43.JPG

KWRTR:

102_0446.thumb.JPG.9083ffa2641347468ef71e6eee85cd5b.JPG

KWRTR - висока рослина, настільки, що я навіть не захватила всю рослину в об'єктив 🌲📸🤷‍♀️. Насправді нема куди відходити, щоб вона вмістилася, бо всюди зарослі 🌳🌿. Ця, мабуть, виглядала гірше за всіх інших, але очухалась 💪. Вона теж цвіте: 🌸💚

102_0448.thumb.JPG.0089c9783b050cda4edf566a28b7410b.JPG

Грааль:

102_0453.thumb.JPG.fd7116b4de3a980c85be568ef7bc0233.JPG

А це Грааль від Кактуса - найбільший і найширший мій кущик 🌲👑. І все тому, що хтось на початках відгриз йому маківку, і він далі ріс таким ширшим і кустистим ✂️🌿. В мене такого ще не було 🤷‍♀️.
До речі, Грааль - це ще одна масть, яка дуже зайшла мені минулого року 💚🔥.
Теж цвіте: 🌸👀

102_0456.thumb.JPG.325be51654be039326d00d00bd9f62d3.JPG

Ну ось такі справи, друзі 🤝. Тепер почуваюся значно краще, а то взагалі місця собі не знаходила після останнього візиту 🥺.
Дякую @RustCohle і @SAFOKL за коментарі  - повірте, вони теж спонукали мене на те, аби я пішла і нормально полила рослини 💚💡. І всім іншим теж дякую за увагу! Мені, зізнаюся вам, дуже приємно, що стежите 🥰. Я теж стежу за вашими репортами і радію або ж сумую разом з вами 🌲.
Всім тисну руку . Побачимось! 👋

• Like +1 14

Поделиться сообщением

Умница👍 таксист вопросов не задавал?

• Like +1 3
  • Джа Пре +1 1

ORGANIC GROW CLUB

Осветите тьму

Поделиться сообщением

Волнуюсь что он догадался

• Like +1 1

ORGANIC GROW CLUB

Осветите тьму

Поделиться сообщением

Молодець, ти врятувала рослини! Тепер вони тебе точно винагородять):respect:

• Like +1 3

https://jahforum.net/topic/84365-nasinnya-vid-old-kyiv-hills-seeds🇺🇦/                               

Поделиться сообщением

В мене так в позаминулому році мучились теж дощу не було і вода далеко

Ель Курандеро на фото 

Screenshot_2026-09-03-16-00-22-501_com.miui.gallery.jpg

Изменено пользователем CERVANTES
  • Like +1 4

Поделиться сообщением

Прям как ничего и не было) молодчинка) Я представляю как ты там натягалась

• Like +1 3

Поделиться сообщением

авантюра з таксистом ще та)) але воно того було варте, дівчата поправились

справжній гровер :respect:

• Like +1 6
  • Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

3 часа назад, MrHaze сказал:

Умница👍 таксист вопросов не задавал?

Та все нормально) Там на полях повним ходом зараз іде стройка 🏗️. І він мене довіз до одного недобудованого будинку - сказала, що в мене там помідори ростуть 🍅😅.

Інакше б я навряд чи пішла на таку авантюру 🙈. Звісно, возмущався чуть-чуть, і то більше через те, що в нього там щось із шасі чи шо 🚗💨. Я приблизно здогадувалась, що щось таке буде, тому була готова до цього 👍.

Але в основному все пройшло гладко . Думаю, нічого він не запідозрив 🕵️♀️😎

• Like +1 8

Поделиться сообщением

13 минут назад, sztella-cucurella сказал:

Думаю, нічого він не запідозрив 🕵️♀️😎

Ага, главное шоб он форум не читал :D

• Джа Пре +1 5

Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити :yes:

Чистка репорту від флуду/поміняти обкладинку --> в лс. Вдалого полювання, сталкер:1086183370_Smoke50:

Поделиться сообщением

19 минут назад, sztella-cucurella сказал:

недобудованого будинку - сказала, що в мене там помідори ростуть 🍅😅

Мудрая лживая дама,извините что сомневался в вашем плане))😂

• Like +1 1
  • Джа Пре +1 4

ORGANIC GROW CLUB

Осветите тьму

Поделиться сообщением

27 минут назад, sztella-cucurella сказал:

Та все нормально) Там на полях повним ходом зараз іде стройка 🏗️. І він мене довіз до одного недобудованого будинку - сказала, що в мене там помідори ростуть 🍅😅.

Інакше б я навряд чи пішла на таку авантюру 🙈. Звісно, возмущався чуть-чуть, і то більше через те, що в нього там щось із шасі чи шо 🚗💨. Я приблизно здогадувалась, що щось таке буде, тому була готова до цього 👍.

Але в основному все пройшло гладко . Думаю, нічого він не запідозрив 🕵️♀️😎

Ото ти даэш) Потужно:yatta:

10 років тому в мене кєнт в маршрутці декілька повних "барабашовських" сумок віз))) І нічого, казав шо деякі просто винюхували від кого саме тхне та посміхалися )))

• Like +1 1
  • Джа Пре +1 3

Поделиться сообщением

МоЦно Ви придумали:jahwatering:

Висловлюю Свою Повагу.

:pray:

:stoner:

• Like +1 3

Поделиться сообщением

Ялинки і справді моментально ожили👍. На таке піти заради своїх рослин далеко на кожен зможе це реально сильно було💪:respect:.

• Like +1 4

Поделиться сообщением

Диво-долина, просто шикардосік!:905466276_clipeye50:

• Like +1 2

Поделиться сообщением

В 03.09.2026 в 15:58, CERVANTES сказал:

Ель Курандеро на фото 

Привіт! Може, ви й писали, та я вже не пам'ятаю це на фото рослинка з минулого сезону, так? 🤔 І що, достояла вона до кінця? 🌲 І якщо достояла, то якою була по силі? 💪🔥

Дуже люблю, коли так складається, що у людей одна й та сама масть росте, нехай і не з одного сезону 🥰🌿.

@MrHaze, @OldKyivHills, @servantes, @Zubillo, @Legend777@Mecheniy, @Igoryanich, @FutureAksakal, @RustCohle, @Shaytan - і взагалі всім всім дякую за увагу і за підтримку, друзі, і за те, що повеселили знатно своїми дописами! 🤝😂💚

• Like +1 6

Поделиться сообщением

В 03.09.2026 в 15:58, CERVANTES сказал:

Ель Курандеро на фото 

Гендальф, ты ли это?:giggling:

• Like +1 1
  • Джа Пре +1 3

Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити :yes:

Чистка репорту від флуду/поміняти обкладинку --> в лс. Вдалого полювання, сталкер:1086183370_Smoke50:

Поделиться сообщением

13 минут назад, Mecheniy сказал:

🤣 Може трохи схожий

• Like +1 3

Поделиться сообщением

1 минуту назад, CERVANTES сказал:

🤣 Може трохи схожий

210473462997.jpg

• Джа Пре +1 3

Поделиться сообщением

21 минуту назад, Mecheniy сказал:

memes.gif.77bd1e16573a52d530b4f84056fd4a86.gif

Epic Sax Guy.mp3

Изменено пользователем Igoryanich
  • Like +1 1
  • Джа Пре +1 2

Поделиться сообщением

В 03.09.2026 в 14:33, sztella-cucurella сказал:

Друзі, усім привіт! Як ви? Сподіваюся, що у всіх все добре) 🌿
Коротше кажучи, мушу доповнити троха свій репорт, бо після останнього допису лишився невеличкий осадок, та й, чесно кажучи, не невеличкий, а добрячий такий осадище 🌧️. А все через те, що спека - і ви самі бачили, як виглядають мої рослинки:negative:. Дуже це мене напрягало, такий сум відчувала і занепокоєння, адже вони там у тому сухому полі уже скільки часу без води! Це жах просто 🥵. А у нас хоч і по календарю осінь, але спекотно як влітку, та й дощами щось взагалі не пахне. А рослинки ж то страждають і мучаються...
І так це мене боліло, так муляло, що просто не могла сидіти на місці і вирішила, що треба щось робити. Чесно кажучи, у мене вже гуляла думка в голові набрати повно-повно баклашок води і просто викликати таксі 🚕 - довезе докуди довезе, бо це ж поле, бездоріжжя, а далі вже якось поношу до місцяка сама. Не дуже мені подобалась ця ідея. Адже і таксист обов'язково буде невдоволено фиркати 😒. Та й не до самої ж місцини він мене довезе, тобто доведеться все одно самій кількасот метрів носити, туди-сюди ходити... Але що поробиш? Дівчат обов'язково треба рятувати 💚.
Коротше кажучи, я так і зробила. Знаю, це досить дивно виглядає: дикий аут і їздити на таксі возити воду - ну таке собі, погодьтеся 😅. Хто про таке чув, хто таке коли-небудь бачив? Я б сама й подумати собі про таке ніколи б й не подумала. Ну не було в мене до цього таких проблем з посухою і з дощами, і уявити не могла, що так станеться...
А воно ж знаєте як - і рослин шкода, дивитися на них аж серце крається, коли вони такі понурі, ледь живі стоять 💔. Та й все-таки власних сил скільки було вкладено, і часу, і всього іншого... Ну не випаде дощ, то помруть рідненькі...
Не могла короче такого допустити. Не пробачила б собі, якщо б кинула все на призволяще. Тому от таким не дуже доцільним образом вирішила їх рятувати. І таки врятувала! 💪
Я страшенно втомилась, бо цілий божий день з самого ранечку носила воду 🥵💦. Але рада, дуже-дуже-дуже сильно рада, що зробила це) 🥰
Знаєте, рослини почали оживати в мене на очах! Прям можна було вживу спостерігати, як листочки оживають і піднімаються, я такого ще не бачила - прям чудо якесь 🌱.:jahwatering:
Зараз  скину фоточки, і ви самі зможете порівняти з минулим разом 📸👇

Pale Widow:

102_0437.thumb.JPG.7c7aa1ef901449624eb9d0f91c2ea78d.JPG

Знаєте, з pale widow у мене не задалось цього року 🤷‍♀️. Вона найменша виросла, та й видно, що їй всю дорогу щось не подобалось 🌱😕.
Ну, я грішу на грунт, тому що ви ж пам'ятаєте, що то земля з минулого сезону з додаванням компосту. Видно, в цій лунці компосту було найменше 🍂📉.
А ще я так розумію, вона поки не дуже хоче цвісти: 🌿👀

102_0438.thumb.JPG.1b25b2265f837ca538d49bd0691629ec.JPG

Ще додам і нагадаю про pale widow, що минулого року це була одна з моїх найулюбленіших - дуже кльова травичка 🌿💚

Violet Gas:

102_0433.thumb.JPG.c179010a5bc52ea090ade5a663f40c8c.JPG

Violet gas значно більша за pale widow, але теж не дуже велика, та й їй вічно хтось підгризав нижні гілочки 🌿🐭🚫.
і передцвіт цієї рослини вже явно наблюдається: 👀💚

102_0435.thumb.JPG.01f64ddd8ed258388f19d6b7187485b4.JPG

El curandero:

102_0441.thumb.JPG.0944cea3a74df63916712b99bc02c039.JPG

El curandero значно більш гарніше виглядає за попередні рослинки, можливо, я не дуже вдало сфоткала, але повірте мені, вона дуже гарна, і мені дуже подобається ця ялинка 🌲💚. У неї, до речі, теж передцвіт: 👀🌿🌸

102_0443.thumb.JPG.cf20ffa96d9ca359e37dbe06d9e11524.JPG

Cthulhu Kush:

102_0457.thumb.JPG.dab45a9f92f3ae1d20c2d3857415cab2.JPG

Cthulhu Kush вродила найбільшою у мене з лінійки від OldKyivHills 🌲👑. Потроху цвіте: 🌸💚

102_0461.thumb.JPG.9247dfc8f70dadf3f15ff9b8d3444c43.JPG

KWRTR:

102_0446.thumb.JPG.9083ffa2641347468ef71e6eee85cd5b.JPG

KWRTR - висока рослина, настільки, що я навіть не захватила всю рослину в об'єктив 🌲📸🤷‍♀️. Насправді нема куди відходити, щоб вона вмістилася, бо всюди зарослі 🌳🌿. Ця, мабуть, виглядала гірше за всіх інших, але очухалась 💪. Вона теж цвіте: 🌸💚

102_0448.thumb.JPG.0089c9783b050cda4edf566a28b7410b.JPG

Грааль:

102_0453.thumb.JPG.fd7116b4de3a980c85be568ef7bc0233.JPG

А це Грааль від Кактуса - найбільший і найширший мій кущик 🌲👑. І все тому, що хтось на початках відгриз йому маківку, і він далі ріс таким ширшим і кустистим ✂️🌿. В мене такого ще не було 🤷‍♀️.
До речі, Грааль - це ще одна масть, яка дуже зайшла мені минулого року 💚🔥.
Теж цвіте: 🌸👀

102_0456.thumb.JPG.325be51654be039326d00d00bd9f62d3.JPG

Ну ось такі справи, друзі 🤝. Тепер почуваюся значно краще, а то взагалі місця собі не знаходила після останнього візиту 🥺.
Дякую @RustCohle і @SAFOKL за коментарі  - повірте, вони теж спонукали мене на те, аби я пішла і нормально полила рослини 💚💡. І всім іншим теж дякую за увагу! Мені, зізнаюся вам, дуже приємно, що стежите 🥰. Я теж стежу за вашими репортами і радію або ж сумую разом з вами 🌲.
Всім тисну руку . Побачимось! 👋

Красавелла систр,спасла растишки,хотя такие стрессы,не дадут шишкам полностью показать возможный размер.

Кстати,если помнишь,у меня в прошлом сезоне ,на одном плантаре была похожая ситуация,(как по мне даже хуже и не один раз)но ничего,отошли,хоть потом и утащили крысы.

А скажи,пале видов в прошлом сезоне,так же зацвела по времени.?,бо у меня 

• Like +1 2

Поделиться сообщением

• Создать...