DronSKM1 38 Опубліковано: 31 серпня Ребята такой рофл откуда появилось выражения крымские фиолетовые шишки?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 MrHaze 18 156 Трофеи і Медали Опубліковано: 31 серпня Думаю из-за сорта Crimea Blue от Барни ORGANIC GROW CLUB Осветите тьму Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 DronSKM1 38 Опубліковано: 31 серпня 41 минуту назад, MrHaze сказал: Думаю из-за сорта Crimea Blue от Барни Я то думал это какой то гроаль , а тут кто то ерунду ляпнул и миллионы подхватили Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Mecheniy 3 229 Опубліковано: 1 вересня 10 часов назад, DronSKM1 сказал: Я то думал это какой то гроаль , а тут кто то ерунду ляпнул и миллионы подхватили Миллионы, ого, нихуя себе планокуров в снг столько нет))) Я слыхал только про Крымку, типа дичка Крымская) Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Чистка репорту від флуду/поміняти обкладинку --> в лс. Вдалого полювання, сталкер Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Питання
DronSKM1 38
Ребята такой рофл откуда появилось выражения крымские фиолетовые шишки??
Поділитися повідомленням
Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
3 відповіді на цей питання
Рекомендовані повідомлення
Створіть обліковий запис або увійдіть в нього для комментирования
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зарегистрируйтесь для отримання облікового запису. Це просто!
Зарегистрировать обліковий записУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз