Перейти к публикации

enlil

Гровер Новичок
  • Публикации

    496
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Репутация

370 +

О enlil

  • Звание
    Гров?! Интересно...

Информация гровера

  • Пол
    Мужчина
  • Стаж грова
    10 и более лет
  • Интересы
    Outdoor
  • Возраст
    Я подтверждаю, что мне уже исполнилось 18+ лет.
  • Страна
    Не выбрана

Посетители профиля

1 232 просмотра профиля
  1. Ой не треба, бро! З приводу землі. Про лунки вже написано вище. Копай і заповнюй чим завгодно. А щоб покращити загальний стан грунтів використовуй мульчування. Вже роки через три не скажеш, що там глина була.
  2. enlil

    Металлоискатель !

    Фортуна третя є у наявності. Але в нас переферія. Хоч і олдові історичні місця. Хотів по весні продати Фортуну та придбати щось трохи серйозніше. Але війна. Йобана русня!
  3. enlil

    Black Metal

    Vintersorg - Cosmic Genesis (full album)
  4. enlil

    Наши книги

    третій том серії Технотьма зараз читаю Але то для відпочинку. З більш серйозної літератури почав читати п'ятитомну Історію України від колектива авторів. Пройшов первісну добу,трипільців. Зупинився на кімерійцях.
  5. enlil

    Сериалы

    Книгу довго мучив. Так і не дочитав. Сів дивитись серіал. Та ж сама картина. Не моє. Скачав Вікінгів і Твін Пікс. Дивлюсь коли світло вимикають. Освіжаю у пам'яті. Співставляю події з історією.
  6. Наступного разу роби масло.
  7. enlil

    Помогите с выбором

    Критикал!
  8. enlil

    Видео

    https://img2.joyreactor.cc/pics/post/full/%D0%9E%D1%81%D1%82%D1%80%D1%8B%D0%B9-%D0%9F%D0%B5%D1%80%D0%B5%D1%86-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BD%D0%BE%D0%B5-%D0%92-%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B5-%D0%BF%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%B8%D1%85-%D1%81%D0%BE%D0%B1%D1%8B%D1%82%D0%B8%D0%B9-%D0%A2%D0%9E-%C2%AB420%C2%BB-7708122.gif
  9. Я завжди притримуюсь правила,одна лунка- один кущ. Але все ж , гадаю, це не аксіома. Якщо рослини розвести в різні сторони та виключити з гри про боротьбу за світло, то все напевно вийде як треба. ну і звичайно годувати потрібно краще. Підбодрювати програваючу рослину листовтми підкормками. А ще 10 см між рослинами то замало. Ну хоча б 40.
  10. Як же ви заеба...ли, вєлікоотброси. Гнітили, гнобили, узурпували, забороняли, а тепер про російську мову ще щось патякає.Падло ти немите. Ти своїми мізками не живеш, бо не можеш зрозуміти, що нас примушували вчити кацапський говор. А рідну солов'їну зводили на нівець. Але нічого мине трохи часу і мова знов розквітне у повній своїй красі.
  11. enlil

    Melancholic music.

    Пост-рок, але з великої літери. Без всіляких там жжужжужжу. Дуже моцна работа у проєктів. У них всі альбоми такі душевні .
  12. enlil

    Black Metal

    Український культ. Хоча всі проєкти від Саєнко заслуговують на місце під сонцем.
  13. enlil

    Поеты нашего времени

    Cтепан Бен (Бендюженко) Листопад Щодня смутніш весела карусель, Ясне готується в дорогу літо. І тихі заводі далеких сел Осінній каламутить вітер. Через дахи, через будинки ржаві Промерзлий дощ одвіяних листів. І табуни сполоханих граків Тривожно линуть над полями. О море днів, розбурхане вітрами! Де хмурий листопад Під дзенькіт чоток і лопат Бреде в село розгаслими шляхами. Не відчиняйте, люди, хат, Замкніть на засуви всі брами! Тонкі тумани виросли до хмар, Димлять на сивими річками. І заходу кривавий жа
  14. enlil

    Куплю ежевик гребенчатый

    @CannabisDoomOcculta там ціна ого! От на чому вона базується? Деякі західні аналоги дешевші. Брав собі мікродоз на місяць на іншому ресурсі. Ефекту- нуль. Мо хто підкаже , спираючись на власний досвід, де можна купити за АДЕКВАТНУ ціну?
×
×
  • Создать...