Перейти к публикации

enlil

Гровер Новичок
  • Публикации

    496
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Все публикации пользователя enlil

  1. Ой не треба, бро! З приводу землі. Про лунки вже написано вище. Копай і заповнюй чим завгодно. А щоб покращити загальний стан грунтів використовуй мульчування. Вже роки через три не скажеш, що там глина була.
  2. enlil

    Металлоискатель !

    Фортуна третя є у наявності. Але в нас переферія. Хоч і олдові історичні місця. Хотів по весні продати Фортуну та придбати щось трохи серйозніше. Але війна. Йобана русня!
  3. enlil

    Black Metal

    Vintersorg - Cosmic Genesis (full album)
  4. enlil

    Наши книги

    третій том серії Технотьма зараз читаю Але то для відпочинку. З більш серйозної літератури почав читати п'ятитомну Історію України від колектива авторів. Пройшов первісну добу,трипільців. Зупинився на кімерійцях.
  5. enlil

    Сериалы

    Книгу довго мучив. Так і не дочитав. Сів дивитись серіал. Та ж сама картина. Не моє. Скачав Вікінгів і Твін Пікс. Дивлюсь коли світло вимикають. Освіжаю у пам'яті. Співставляю події з історією.
  6. Наступного разу роби масло.
  7. enlil

    Помогите с выбором

    Критикал!
  8. enlil

    Видео

    https://img2.joyreactor.cc/pics/post/full/%D0%9E%D1%81%D1%82%D1%80%D1%8B%D0%B9-%D0%9F%D0%B5%D1%80%D0%B5%D1%86-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BD%D0%BE%D0%B5-%D0%92-%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B5-%D0%BF%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%B8%D1%85-%D1%81%D0%BE%D0%B1%D1%8B%D1%82%D0%B8%D0%B9-%D0%A2%D0%9E-%C2%AB420%C2%BB-7708122.gif
  9. Я завжди притримуюсь правила,одна лунка- один кущ. Але все ж , гадаю, це не аксіома. Якщо рослини розвести в різні сторони та виключити з гри про боротьбу за світло, то все напевно вийде як треба. ну і звичайно годувати потрібно краще. Підбодрювати програваючу рослину листовтми підкормками. А ще 10 см між рослинами то замало. Ну хоча б 40.
  10. Як же ви заеба...ли, вєлікоотброси. Гнітили, гнобили, узурпували, забороняли, а тепер про російську мову ще щось патякає.Падло ти немите. Ти своїми мізками не живеш, бо не можеш зрозуміти, що нас примушували вчити кацапський говор. А рідну солов'їну зводили на нівець. Але нічого мине трохи часу і мова знов розквітне у повній своїй красі.
  11. enlil

    Melancholic music.

    Пост-рок, але з великої літери. Без всіляких там жжужжужжу. Дуже моцна работа у проєктів. У них всі альбоми такі душевні .
  12. enlil

    Black Metal

    Український культ. Хоча всі проєкти від Саєнко заслуговують на місце під сонцем.
  13. enlil

    Поеты нашего времени

    Cтепан Бен (Бендюженко) Листопад Щодня смутніш весела карусель, Ясне готується в дорогу літо. І тихі заводі далеких сел Осінній каламутить вітер. Через дахи, через будинки ржаві Промерзлий дощ одвіяних листів. І табуни сполоханих граків Тривожно линуть над полями. О море днів, розбурхане вітрами! Де хмурий листопад Під дзенькіт чоток і лопат Бреде в село розгаслими шляхами. Не відчиняйте, люди, хат, Замкніть на засуви всі брами! Тонкі тумани виросли до хмар, Димлять на сивими річками. І заходу кривавий жа
  14. enlil

    Куплю ежевик гребенчатый

    @CannabisDoomOcculta там ціна ого! От на чому вона базується? Деякі західні аналоги дешевші. Брав собі мікродоз на місяць на іншому ресурсі. Ефекту- нуль. Мо хто підкаже , спираючись на власний досвід, де можна купити за АДЕКВАТНУ ціну?
  15. enlil

    Melancholic music.

  16. enlil

    Поеты нашего времени

    Павлюк Антін. Листопад Як смертне прядиво, як безнадійність прощ, як невод умирання довгий, непролазний… як непотрібна і глуха образа осінній дощ, ізнов осінній дощ. Ряди дерев шляхами: змоклі, голі… розоране, окраденеє поле… розбита колія… Як жовкле листя по верхах ген – у вітрах душа… душа моя у ночі чорні, у провалля каламутне: що неводу оцього не минути, нічого! Ох, нічого не забути! Куди не кинься ти — шляхами земних прощ, останніх, судних смертних прощ — – осінній дощ… – дощ.
  17. enlil

    Металл музыка во всех проявлениях

    Drudkh вистрілив новим лонгплеєм. Вже місяць не можу наслухатись. Просто космічна робота. Тексти - окрема тема. Українські поети розстріляного відродження.
  18. дякую шановному @GreenOM за довіру в першу чергу. Все отримав. Нехай тобі щастить і вдача посміхається!
  19. enlil

    Куст гигант

    @6и6ка При всій повазі, але ти вхопився за дуже великий шмат. З світлом проблеми одним разом не закінчаться. Дочекайся ауту. Ну а як уже свербить дуже, посади півдесятка автіків.
  20. enlil

    аудио книги.

    Дуже малий вибір .
  21. enlil

    Куст гигант

    Як дитя мале. Я ж тобі кажу під 49 не проблема підібрати сорт. Навіть серед фотіків. А раннік майже кожний визріє.
  22. enlil

    Куст гигант

    На 49 без проблем можна ростити баобаби. Головне як його сховати.
  23. enlil

    аудио книги.

    На ру трекері сила - силенна книжок.Посилання у пості вище. з української озвучкою справи набагато гірше. треба шукати.
  24. enlil

    Посоветуйте сорт.

    У мене 50 відсоткі мутантів з їхнього насіння виростало. В ауті.
×
×
  • Создать...