100кустов 57 Опубліковано: 28 березня, 2022 зделали заказ грн отправили сказали что отправка на следующий день и за неделю не отправили грн возращать не хотята просто закрыли чат.что делать? 2 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 100кустов 57 Опубліковано: 2 квітня, 2022 5 часов назад, alexeygrover сказал: Нахуй Россию!🇺🇦 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Gshl123 1 051 Опубліковано: 2 квітня, 2022 мне вчера пришли семки. уже посадил. 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Shiva666 0 Опубліковано: 2 квітня, 2022 Больше 10 лет знаю этот магазин ... зачем истерить сразу как девочка ? Кидают ! Караул ! Не по мужски так вопросы решать ... ВОЙНА идёт , спасибо Джа и чувакам , что вообще работают . Не преживай , не кинут , всё получишь :) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 alexeygrover 3 218 Опубліковано: 3 квітня, 2022 6 часов назад, Shiva666 сказал: Больше 10 лет знаю этот магазин ... зачем истерить сразу как девочка ? Кидают ! Караул ! Не по мужски так вопросы решать ... ВОЙНА идёт , спасибо Джа и чувакам , что вообще работают . Не преживай , не кинут , всё получишь :) в случае недоразумения разбираться нужно по-любэ 1 http://jahforum.org/topic/21541-auto-bubblelicious-pervyi-opyt-indora/ http://jahforum.org/topic/29085-satori-x-lowryder-ot-errors-seeds-probnaia-vysadka/ http://jahforum.org/topic/27261-aut-led-tronulsia/ http://jahforum.org/topic/36297-satory-fem-boks-h1000xw1500xl500-led-samopal-240w/ автики Гринспуны Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 ganjubas7 6 546 Опубліковано: 3 квітня, 2022 В 31.03.2022 в 02:23, Бугор сказал: Если не розрулиш мы скинемся тебе семками, не переживай. Я могу 3 сорта авто фемок перекинуть, штук по 10 каждого например....и т. д. красава бро 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Бугор 13 993 Опубліковано: 3 квітня, 2022 1 час назад, ganjubas7 сказал: красава бро Посылка уже готова, завтра поедет на почту. Я как вспомню как я когда-то мечтал шоб кто нибудь подгрел семками.....получается сейчас приятнее дарить . 11 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 ganjubas7 6 546 Опубліковано: 3 квітня, 2022 2 минуты назад, Бугор сказал: Посылка уже готова, завтра поедет на почту. Я как вспомню как я когда-то мечтал шоб кто нибудь подгрел семками.....получается сейчас приятнее дарить . полностью соглашусь бро, делай добро и кидай его в воду, как в песне. 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 ganjubas7 6 546 Опубліковано: 3 квітня, 2022 мир не без добрых людей, мое уважение таким Людям. 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Бугор 13 993 Опубліковано: 4 квітня, 2022 В 02.04.2022 в 10:34, 100кустов сказал: Нахуй Россию!🇺🇦 Бро не получилось сьогодні посилку відправить, якогось хрена відділення н. п. було тупо зачинене, думав свою посилку заодно забрать..... Прийдеться наступного разу..... Якраз іще одному нужденному соберу посилку з семками, шоб 2 раза не їздить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 100кустов 57 Опубліковано: 5 квітня, 2022 вопрос закрыт розобрались. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Бугор 13 993 Опубліковано: 5 квітня, 2022 1 час назад, 100кустов сказал: закрыт Так тебе семки отсылать чи не? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 100кустов 57 Опубліковано: 5 квітня, 2022 2 часа назад, Бугор сказал: Так тебе семки отсылать чи не? Да друг я жду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Бугор 13 993 Опубліковано: 5 квітня, 2022 1 час назад, 100кустов сказал: . Добре. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Питання
100кустов 57
зделали заказ грн отправили сказали что отправка на следующий день и за неделю не отправили грн возращать не хотята просто закрыли чат.что делать?
Поділитися повідомленням
Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
38 відповідей на цей питання
Рекомендовані повідомлення
Створіть обліковий запис або увійдіть в нього для комментирования
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зарегистрируйтесь для отримання облікового запису. Це просто!
Зарегистрировать обліковий записУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз