sanja2020 127 Опубликовано: 28 июня, 2023 1. Скільки може зберігатись розчинена у воді янтарка? 2. Як часто нею оприскувати листя під час веги і передцвіту? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Gandhi 240 Опубликовано: 28 июня, 2023 На упаковці пише не більше пʼяти діб. А обробляти нею є сенс хіба на початку. Якщо якісь стрес. Хоча дехто тут продовжує нею пшикати весь цикл. Для себе зробив висновок що сенсу в цьому немає. На початку супер. Можна ще додати таблетку Гліцину на 1л. Я ще додавав пів кубика роста. Деякі рослини з того світу повернулися 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Тилорн 6 996 Опубликовано: 28 июня, 2023 5 минут назад, Gandhi сказал: додати таблетку Гліцину Иронично. Почти средство от похмелья. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Gandhi 240 Опубликовано: 28 июня, 2023 Только что, Тилорн сказал: Иронично. Почти средство от похмелья. Спионерил идею на ютубе. Рабочая тема. Сам их принимаю время от времени. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 sanja2020 127 Опубликовано: 28 июня, 2023 3 часа назад, Gandhi сказал: На упаковці пише не більше пʼяти діб. А обробляти нею є сенс хіба на початку. Якщо якісь стрес. Хоча дехто тут продовжує нею пшикати весь цикл. Для себе зробив висновок що сенсу в цьому немає. На початку супер. Можна ще додати таблетку Гліцину на 1л. Я ще додавав пів кубика роста. Деякі рослини з того світу повернулися Дякую за інфу. то чи можна їх їх 2-3 дні підряд пшикати(як є забадяжений розчин) ? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Gandhi 240 Опубликовано: 28 июня, 2023 28 минут назад, sanja2020 сказал: Дякую за інфу. то чи можна їх їх 2-3 дні підряд пшикати(як є забадяжений розчин) ? Не знаю яка в тебе мета Бро. Є необхідність бо трабли з рослинами, чи просто не знаєш куди зайвий розчин подіти? В мене як залишалось то виливав на грядки. Вона потім мутніє і випадає в осад. Тай коштує вона не так дорого щоб заморочуватися. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 bonivur 17 903 Опубликовано: 28 июня, 2023 53 минуты назад, Gandhi сказал: Вона потім мутніє і випадає в осад Вперше таке чую, стояла і по пів року розведена, була прозора без осаду. Аут 2020 Jedi Genetics Тест-реп семян от бро Кактуса Аут 2020 Сборный тест-отчет-реп Тест-репорт 2021 Шаг в неизвестность Аут 2022 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 sanja2020 127 Опубликовано: 28 июня, 2023 2 минуты назад, bonivur сказал: Вперше таке чую, стояла і по пів року розведена, була прозора без осаду. Як часто її використовувать? Якщо я набадяжу літруху, то чи можна 2-3 вечора підряд оприскувати листя?? - по суті питання в цьому. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Gandhi 240 Опубликовано: 28 июня, 2023 2 минуты назад, bonivur сказал: стояла все буває. У мене тиждень постоїть в пляшці і все. Муть. Неодноразово було Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Gandhi 240 Опубликовано: 28 июня, 2023 Бро, якщо ти переживаєш за передоз, то не його буде. Якщо пропорції правильні. Але й ефекту вау теж не чекай. 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 ХаПаZz 3 446 Опубликовано: 28 июня, 2023 3 часа назад, sanja2020 сказал: Якщо я набадяжу літруху, то чи можна 2-3 вечора підряд оприскувати листя?? Можна. В період веги буде корисно. Але, я би не зловживав, так, як це доступний вуглевод і на нього злітаються мошки і інша гнусь. + ризик зловити плісняву зростає. Я рекомендую десь 6-7 загальних обробок напротязі 30днів. Зберігається розчин янтарки в робочому вигляді 3 дні, потім роспадається. В холодильнику буде зберігатися довше. Краще замішувати не виликі пропорції. click to-> click to-> Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 sanja2020 127 Опубликовано: 28 июня, 2023 1 минуту назад, ХаПаZz сказал: Можна. В період веги буде корисно. Але, я би не зловживав, так, як це доступний вуглевод і на нього злітаються мошки і інша гнусь. + ризик зловити плісняву зростає. Я рекомендую десь 6-7 загальних обробок напротязі 30днів. Зберігається розчин янтарки в робочому вигляді 3 дні, потім роспадається. В холодильнику буде зберігатися довше. Краще замішувати не виликі пропорції. Щировдячний. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Вопрос
sanja2020 127
1. Скільки може зберігатись розчинена у воді янтарка?
2. Як часто нею оприскувати листя під час веги і передцвіту?
Поделиться сообщением
11 ответов на этот вопрос
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас