Aligito 958 Опубликовано: 24 августа, 2023 Цікавить коли перестає дичка пускать пиль в лице нашим девкам в ауті? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Яр13 1 231 Опубликовано: 24 августа, 2023 Вітаю зі святом друже , я на 50 широті але не Київ , сьогодні побачив на городі сусідів дикого "пацана" прийшлось пригнути за забор і рубанути поки не запилив мої кущі . Сфоткав , більшу половину яєць вже відсіяв 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Aligito 958 Опубликовано: 24 августа, 2023 1 час назад, Яр13 сказал: Вітаю зі святом друже , я на 50 широті але не Київ , сьогодні побачив на городі сусідів дикого "пацана" прийшлось пригнути за забор і рубанути поки не запилив мої кущі . Сфоткав , більшу половину яєць вже відсіяв Зі святом!я теж 50 широта,деякі переходять на цвіт,цікаво чи пильнуть дикарі, я в себе і радіусі пройшов вроді ніде немає півнів. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Aligito 958 Опубликовано: 24 августа, 2023 Але на одній знайшов штук 10 зерен,вирвав всі. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Яр13 1 231 Опубликовано: 24 августа, 2023 11 хвилину тому, Aligito сказав: Але на одній знайшов штук 10 зерен,вирвав всі. На одному кущі побачив пару цих мішечків з сємкою, один зірвав він порожній - на форумі сказали можна не зачіпати . Але зараз вже бачу що їх більше - це показник що опилився кущ ? Чи вона їх формує незалежно від опиленя ? 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Aligito 958 Опубликовано: 24 августа, 2023 3 часа назад, Яр13 сказал: На одному кущі побачив пару цих мішечків з сємкою, один зірвав він порожній - на форумі сказали можна не зачіпати . Але зараз вже бачу що їх більше - це показник що опилився кущ ? Чи вона їх формує незалежно від опиленя ? Я думаю це оті самі перші стігми які показали пол успіли хватонуть пилюки, бо мої пол показали дуже давно. Можливо хтось підкаже. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Яр13 1 231 Опубликовано: 24 августа, 2023 12 хвилини тому, Aligito сказав: Я думаю це оті самі перші стігми які показали пол успіли хватонуть пилюки, бо мої пол показали дуже давно. Можливо хтось підкаже. Можливо ще хто відпише , бо в мене перший гров Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 bonivur 17 903 Опубликовано: 24 августа, 2023 Еще пылит, но обычно все что зацветает с начала сентября уже практически без семян. 2 Аут 2020 Jedi Genetics Тест-реп семян от бро Кактуса Аут 2020 Сборный тест-отчет-реп Тест-репорт 2021 Шаг в неизвестность Аут 2022 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Aligito 958 Опубликовано: 25 августа, 2023 Цікаво скільки взагалі пітух відцвітає, скільки триває цикл,хто підкаже? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 bonivur 17 903 Опубликовано: 25 августа, 2023 2 часа назад, Aligito сказал: Цікаво скільки взагалі пітух відцвітає, скільки триває цикл,хто підкаже? В нашей полосе дикарь пылит весь июль и август. 2 Аут 2020 Jedi Genetics Тест-реп семян от бро Кактуса Аут 2020 Сборный тест-отчет-реп Тест-репорт 2021 Шаг в неизвестность Аут 2022 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Серый1991 66 Опубликовано: 25 августа, 2023 17 годин тому, Яр13 сказав: Можливо ще хто відпише , бо в мене перший гров Так, то перші стігми. Але якщо вони порожні то саме вони не запилені. Але це незначе що якась друга стігма не запилилось 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Вопрос
Aligito 958
Цікавить коли перестає дичка пускать пиль в лице нашим девкам в ауті?
Поделиться сообщением
10 ответов на этот вопрос
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас