pro100grow 1 626 Опубликовано: 13 января Тест-гровінг,UA Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 13 января Будуть присутні такі сорти/сідбанки: @milen9(Wedding Chesekake fast,Kerosene Krash Foto,O.G Kush Foto,Cinema Haze auto,Night Queen auto @sim Kritical Kush Fast,O.G Kush Fast,S.A.D Fast @GanjaSeeds Dos-si-Dos auto,Dos-si-Dos Photo Ну і ще щось подумаю,може знайду десь Іспанську генетику,мрія №779😏 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 15 января По сємкам маю ось що...Збираю кеш на якісь дуже круті сємки(3-5шт) упаковку візьму або Barney's або Swet Seeds,в цьому сезоні то 100% і порівняю якість трави і чи дійсно ціна=сама висока якість.Так,це будуть Fast-версії,в силу більшості порад.Джа допоможе@milen9, @RISEWEED, @GanjaSeeds, @sim 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 13 февраля Є знатоки по індору в даний період?Згадав,що збирав колись бомж-палатку,подивився-ніби нічо так,можна гровити,5 кущів за глаза влізе і ще місця повно,так от,палатка знаходиться в неопалюваному приміщенні і з ввімкненим світлом-температура 22-25,цикл буде нічним,щоб компенсувати лампами падіння температури,як буде краще,18/6,де 6 годин нічні будуть припадати на 10:00-16:00 з періодично вмикаючогося дуйчика чи 24/0,без дуйчика?Я рахую,що останній варік-жоска порнуха і ліпше все ж таки з дуйчиком)І да,насіння замочені і вже всі луснули,від @milen9 Cinema Haze auto,Night Queen auto,British Style auto,по світлу-поки бічлед і 2 галогенові прожектори на 250 на 450W,жарять як пекло і спочатку парився,що від контакту може щось загорітись,типу пінофолу або мішковина з-під селітри,з якої власне і зібрана палатка...хз думаю в кінці місяця взяти якісь Quantum Board на 240W в районі 7К грн,але поки маю що маю... 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 13 февраля Такі діла) Темпа замала,думаю дуйчик вирішить,маю ось такий 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 13 февраля По світлу,буду замовляти китай-лед борди 2шт і Мінвелл на 240W і замонтую на металеві швелера-вуголки в якості радіатора,думаю для початку вистачить,потім мб ще 2шт поставлю на цвітіння.Хто гровив на таких?Буде толк?Бо ціна дуже демократична,за 240W-всього 3500грн комплектом виходить. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 15 февраля 1 день від каски,Cinema Haze(2шт)+Night Queen(1шт) чудово залишили скорлупку в землі,British Style поки що з пропусками по зажиганію🤨Дуже довго росте корінець,ще навіть над землею не піднялись обидві,але все ок,підожду гляну,мб сорт врожайний буде)Температура:17-18С,попшикав легенько з пульвіка осмосом.Купив механучний таймер на дуйчик,тепер кожні 3 години буде вмикатись на 15хв на 1 положенні тумблера потужності. 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 17 февраля Затарився трохи стимуляторами,буду потрохи давати корневін в компот і стимульятор росту,дуже гарно себе показав в ауті,бурштинку з пульвіка.British Style обидві так і не роздуплились,сємки сидять в землі з росточками і не ростуть а от Cinema Haze і Night Queen вже витягнулись по 2-2.5см і формується друга пара листів.Думаю їх замінити на автіки від @RISEWEED 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 17 февраля 2 калаша вже плавають,нам потрібні здорові і міцні дівки,тормозячі не в наш вагонСтоп-матч,потрібен трансферТріхоми вмєсто ізвілін 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 19 февраля 5 днів,під корінь-100г осмосу з корневіном+янтарка,по листу-янтарка+циркон.Трошки прохолодно в халабуді) 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Хотабыч 10 159 Опубликовано: 20 марта Печалька конечно,дай Джа шоб отошли. Такой он сука опыт… Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 20 марта 26 минут назад, kostia сказал: @pro100grow да бро из за этого и было так и темпа росла от этого и был ташкент в боксе да но ташкєнта не було,було 18 градусів. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
kostia 28 327 Опубликовано: 20 марта 2 минуты назад, pro100grow сказал: да но ташкєнта не було,було 18 градусів. то так казалось воздух должен 5 раз в минуту менятся в боксе. видимо термометр был близко ко вдуву и неправильно показывал а сверху скапливался горячий воздух который должен был бы выдуватся вентом не барыжу ,по почте не отсылаю))) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 21 марта 13 часов назад, kostia сказал: то так казалось воздух должен 5 раз в минуту менятся в боксе. видимо термометр был близко ко вдуву и неправильно показывал а сверху скапливался горячий воздух который должен был бы выдуватся вентом Бро,гарячого повітря не було,було навпаки холодно,в мене трабли з темпою були,дуйчик ставив на таймер,тут при такому продуві,термометр завжди посеред палатки то вітровий ожог типу.Сьогодні без змін практично,россада потрішки роздупляється і стали товстіші стебла а растіхам пох,не дуже харашо себе почувають((((в мене там лампи ледь гріють,просто була сильна тяга я вже подумую новий гров🥺Саме обідне,місяць в пезду.йобаний обдув не було б його ще скільки ж... 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 21 марта 13 часов назад, Хотабыч сказал: Печалька конечно,дай Джа шоб отошли. Такой он сука опыт… якщо завтра не відійдуть,полетять в смітник,желєзно 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 22 марта Ну шо,вроді роздупляються.Походу залишу я цей гров,так і бути) 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sim 404 Опубликовано: 22 марта 8 годин тому, pro100grow сказав: Ну шо,вроді роздупляються.Походу залишу я цей гров,так і бути) Бро, полюбас роздупляться і урожай дадуть, до завершення аута (який ще і не розпочався) буде для гарного проведення часу. 1 Авто фем, Фото фем, Фото фем раннік. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 22 марта 2 часа назад, sim сказал: Бро, полюбас роздупляться і урожай дадуть, до завершення аута (який ще і не розпочався) буде для гарного проведення часу. Та це так,перекурить.Аутдорні шишки не зрівнять з індором по силі но індор красивіше візуально і запах ммм 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 22 марта Також мною було розроблено,спроектовано та зібрано гров-лампу😂Бюджетну гров-лампу.Назву її "Quantum Бомж" 7 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 22 марта Ну растіхи потроху відбивають дупля,2 дні не давав ні воду нічо,сьогодні буде слабкий компот+Б-52+Tasty Terpenes+Floriz+янтарка в корінь епін+циркон в ніч по листу,квантум бомжа вже забʼю лампами і потім поставлю в тент.Ще помітив після годування мікоризи(годував на 0,5 л розчинив чайну ложку меду) і через 2 дні на потах ось така біла липка двіжуха зʼявилась,це так треба?Мікориза Great White наче б то норм чи то поліснява?Вологість так то 80%,темпа 21-22 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 22 марта Трєша+компот 775ppm база+стіми. Гілки пруть шо дурні,шось буде прикольне,походу докаітатимуть в путдорі бо порвуть тент 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 24 марта Буст азота всим.калаш балуваний,шось тупе,навіть не знаю шо нада йому вже.Не подобається йому не промитий коко,но бляяяя досвідос росте в такому ж і все ок.Точно балуваний 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 28 марта Всім привіт🤝 Годування🌲 Cinema haze,night queen-💧3л(осмос+Gro-1.5,Micro-2.5 bloom-3.0+b-52 -3.5+tasty terpenes-3.5+ янтарка компот-1100ppm 6.3ph Dos-Si-Dos,AK-47-💧 3л(осмос+Gro-2.0,micro-2.0,bloom-2.0+b-52-4.0+tasty terpenes-4.0+калмаг в порошку,охапку невелику,може десь 0.4г+янтаркой закислив компот-789ppm 5.86ph WW XXL,Amnesia,Big Bang,Afghan kush,Diesel Ryder-💧 3л осмос(Gro-1.5,Micro-1.5,Bloom-1.5+B-52-3.0,Tasty Terpenes-3.0,Tarantula-3.0+янтарка компот-490ppm 6.0ph Калашу все так же хуйовасто й далі,якщо буде тупить то через 2 дні промию з Hydro Cleaner GHE,маю стрес знову по темпі,позавчора було +8 в боксі проте зараз стабільна погодка буде і сьогодні вже +18-20,думаю оговтаються. 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 28 марта приїхали горішки від @milen9 -auto lemon kix -auto cinderella jack будуть в аутдор. наступний цикл в індорі- 4 фотіка в 10л бегах @milen9-Wedding Cheasekake fast @POSTAL-Candy Kush foto @STAFFТГК-Florida Beach foto @sim-Afghani #1 fast все остальне-кєнту і в аут. З приводу субстрату-скоріш за все буде земля,щось поки з коко не дуже получається,трішки повременю з коко і піднатаскаюсь інфи. 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
STAFFТГК 18 130 Опубликовано: 28 марта @pro100grow Бро! Не столь важно, но не смог пройти мимо, Florida а не Miami. 1 Качество над количеством! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Maui 231 Опубликовано: 29 марта 11 часов назад, STAFFТГК сказал: @pro100grow Бро! Не столь важно, но не смог пройти мимо, Florida а не Miami. А то я уже начал подумывать, что мне miami не досталась ) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 29 марта 15 часов назад, STAFFТГК сказал: @pro100grow Бро! Не столь важно, но не смог пройти мимо, Florida а не Miami. Да бро,так і є,просто сємки не дома і забув сорт😂І чот в голові те Маямі запало хаха Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 30 марта Всім салют🤝 Калаш промив 2Л осмос+Hydroclyaner 2мл/л,дренаж витік десь 1.1л,більше не поюачив сенсу його лити і мучати,760ppm,виходить недокорм а не засол😒от бляяяя ну адже зовсім недавно дренаж був 2К+балуваний він капець,молодняк крутити почало злегка,були трабли деякі зі світлом,тож думаю відлигають.Ще в калаша помітив на бегі в районі дренажу зелену якусь хуєту схожу на грибок або водорості,окей якщо мікоризу видно на тканині у вигляді білих наростів,то WTF може то є коренева гниль типу?бо він завжди вологий і не засихає як треба,поливаю і витікає практично стільки,скільки влив,ніби кущ не інтенсивно пʼє воду,може дати засухи їм?я і так поливаю через день.Всих інших погодував,дав стіми наче все ок,далі буде...По світлу теж трабли,купив лампочки(фото прикріплю під текстом)почав вкручувати і тупо коротиш за коротишом,лампи горять но не дружать чогось з іншими лампами і навіть не через електронний програмуємий таймер тупо включаю і коротить і вирубається геть все в боксі,не раджу купувати такі.Завтра попробую зʼясувати в чому проблема. Всі растіхи ніби живчиком,проте не без траблів,червоніють гілки листів. 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 30 марта походу за них трабли Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Хотабыч 10 159 Опубликовано: 31 марта 9 часов назад, pro100grow сказал: Ще в калаша помітив на бегі в районі дренажу зелену якусь хуєту схожу на грибок або водорості,окей якщо мікоризу видно на тканині у вигляді білих наростів,то WTF може то є коренева гниль типу Скорее то водоросли,гниль наврядли такого цвета.У меня на подоконнике в прозрачном горшке было,только по внутренней части.Вроде особой шкоды не было. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 31 марта Проблема рішилась зі світлом,діло було в тонкому кабелі який іде до гроубокса,а точніше в вилці,яка ок слилась і почорніла а вона знакодиться на вулиці і я не чув як вона коротить,після заміни центрального магістрального кабеля і нової силової вилки,сонце тепер виглядає отак: p.s зря гнав на лампи,лампи поки ок,далі буде... 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 31 марта загалом зараз маю 508w,якщо номіналки усі чотко як пише виробник,ще є 10 попожніх патронів на "Квантум Бомж"д Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 31 марта 3 часа назад, Хотабыч сказал: Скорее то водоросли,гниль наврядли такого цвета.У меня на подоконнике в прозрачном горшке было,только по внутренней части.Вроде особой шкоды не было. ще й забув знову сфоткати..ну вже іншим разом,зараз не маю змоги ну таке щось типу даааа,схоже на водорості якісь а там мікоризи вбахано багатенько+ тарантула . Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 31 марта Прошу перенести репорт то розділу: -"Репорти тестування" Назву змінити на: -Test Report 2024/120х120х200/Led/(місцеві брідери з форума) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 1 626 Опубликовано: 1 апреля Полив растіх💧 🌲Cinema haze,Night Queen -3л осмос 8ph 100ppm -Gro-2.5мл -Micro-3.5мл -bloom-4мл -Tasty Terpenes-4мл калмаг-0.3г янтарна к-та-0.1г стимулятор floriz-0.2г компот: 1290ppm 6.6ph 🌲Dos-Si-Dos,AK-47 3л осмос 8ph 100ppm Gro-4мл Micro-3.5мл Bloom-2.5мл калмаг-0.3г янтарна к-та-0.2г b-52-4мл Tasty terpenes-4мл компот: 1020ppm 5.7ph 🌲WW XXL,Afghan Kush,Amnesia,Big Bang,AK-47 -3л осмос 8ph 1000ppm -Gro-3мл -Micro-2мл -Bloom-2мл -b-52-4мл Tasty Terpenes-4мл Tarantula-4мл калмаг-0,2г янтарна к-та-0.2г компот: 5.8ph 679ppm вихід ніде не міряв,банально заєбало постриг нормально так листви з Cinema Haze та Night Queen,відкрив світло для нижніх точок росту,також хворі листя з АК-47,він не везе стрес і зацвітає вже,буде карл( починаю боротись з вологістю 80%,включив канальнік через механотаймер(15хв кожні 3 години) Корні з Night Queen лізуть зверху,боюсь представить шо там в горшку))Думаю буде ще стріляти в рості,от тільки коли?! 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас