MamaIndica 399 Опубликовано: 21 марта, 2024 Короче, пролила двічі по 1.5 л, водою с ПШ 6.0. Вихід до сих пір 7.8. Це прикол?) заюзала рідкий ПШ метр, та сама х.ня. Чи лити до перемоги треба, хоч 20-ю літрами? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 347 Опубликовано: 21 марта, 2024 7 минут назад, MamaIndica сказал: Короче, пролила двічі по 1.5 л, водою с ПШ 6.0. Вихід до сих пір 7.8. Це прикол?) заюзала рідкий ПШ метр, та сама х.ня то лий ще жодних приколів) не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 3 377 Опубликовано: 21 марта, 2024 54 хвилини тому, MamaIndica сказав: Короче, пролила двічі по 1.5 л, водою с ПШ 6.0. Вихід до сих пір 7.8. Це прикол?) заюзала рідкий ПШ метр, та сама х.ня. Чи лити до перемоги треба, хоч 20-ю літрами? Лий до рН 6,0-6,4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 21 марта, 2024 47 минут назад, BlueberryMuffin сказал: то лий ще жодних приколів) Пролила десь вже 8л. ПШ зараз взагалі 8.0 на виході Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 21 марта, 2024 Дві години вже лью, а стало тільки гірше. Вже залила 10+л. Іще пару таких заходів, і з мене досить. Бо з такими темпами ще пліснява якась заведеться ремарка: зараз знов заміряла, 7.8. Тобто взагалі виходить що нічого не змінюється Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sshkiper 4 694 Опубликовано: 21 марта, 2024 Дайте той рослини спокій 3 1 exclusive seeds Buddha’s Sister,Soma Seeds®,ORGANIC MARIJUANA Bubble Gum ® Scrog, Lst, Feeding From Ghs, Cannabiogen Delta 9 "Vanilla Kush" Barneys Farm ® "White Russian" Serious Seeds® читать мат.часть тут Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 347 Опубликовано: 21 марта, 2024 25 минут назад, MamaIndica сказал: Дві години вже лью, а стало тільки гірше. Вже залила 10+л. Іще пару таких заходів, і з мене досить. Бо з такими темпами ще пліснява якась заведеться ремарка: зараз знов заміряла, 7.8. Тобто взагалі виходить що нічого не змінюється пліснява не заведеться, ще не та стадія я читав як люди і 20 і 30 л заливають який пш входу ? не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 21 марта, 2024 2 минуты назад, BlueberryMuffin сказал: пліснява не заведеться, ще не та стадія я читав як люди і 20 і 30 л заливають який пш входу ? 6.0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 347 Опубликовано: 21 марта, 2024 6 минут назад, MamaIndica сказал: 6.0 чому такий високий вихід не розумію не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 21 марта, 2024 16 минут назад, BlueberryMuffin сказал: чому такий високий вихід не розумію Теж не розумію, може це якось пов"язано із пенопластом у моєму поті? Корочі, я вирішила більш не турбувати малу. Зараз трішки підсохне, у палатці, зал"ю компотом і їдемо далі. В мене банально часу не вистачить щоб іще дві години поливати. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 3 377 Опубликовано: 21 марта, 2024 45 хвилин тому, MamaIndica сказав: Теж не розумію, може це якось пов"язано із пенопластом у моєму поті? Корочі, я вирішила більш не турбувати малу. Зараз трішки підсохне, у палатці, зал"ю компотом і їдемо далі. В мене банально часу не вистачить щоб іще дві години поливати. Сіс, вхід рН 5.5-5.7 треба давати в твоєму випадку. 6.0 - багато. На границі... Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 21 марта, 2024 5 минут назад, Neverminder сказал: Сіс, вхід рН 5.5-5.7 треба давати в твоєму випадку. 6.0 - багато. На границі... Ось не вірю я, що 0.3-0.5 ПШ якось змінили би вихід. Я ж не літром поливала. Десь літрів 13 залила Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 21 марта, 2024 19 минут назад, Neverminder сказал: Сіс, вхід рН 5.5-5.7 треба давати в твоєму випадку. 6.0 - багато. На границі... Окей, раді експерименту, я можу повторити. Однак, повинно бути точне розуміння, що поливаючи 5.5 ph, ситуація із дренажем зміниться. Бо то як я заібалася сьогодні вже, це словами не описати)) Може на вихідних повторю. Подивимось 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
INVICTUS 210 Опубликовано: 21 марта, 2024 3 часа назад, MamaIndica сказал: Окей, раді експерименту, я можу повторити. Однак, повинно бути точне розуміння, що поливаючи 5.5 ph, ситуація із дренажем зміниться. Бо то як я заібалася сьогодні вже, це словами не описати)) Може на вихідних повторю. Подивимось Скоріше за все це послідовність невимитого кокосу. Так в тебе файний і дорогий кокос котрий по задумці не треба промивати, бо він вже промитий та 0 ппм. Але под крануху багато хто все одно ровняє та промиває на початку. А з приводу того що ти боїшся перелити або перемити кокос - не переймайся. Кокос це та ж сама гідропоніка. Я бачив репорти де чели солили свій кокос та терміново несли промивати його прям в душ под краном, влівали по 30+ літрів і все добре, кокос така штука що хоч 50 залій він вже через пів дня сухий буде) А растіха як на мене в тебе суперфайно виглядає, так тримати 👍 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 21 марта, 2024 20 минут назад, INVICTUS сказал: Скоріше за все це послідовність невимитого кокосу. Так в тебе файний і дорогий кокос котрий по задумці не треба промивати, бо він вже промитий та 0 ппм. Але под крануху багато хто все одно ровняє та промиває на початку. А з приводу того що ти боїшся перелити або перемити кокос - не переймайся. Кокос це та ж сама гідропоніка. Я бачив репорти де чели солили свій кокос та терміново несли промивати його прям в душ под краном, влівали по 30+ літрів і все добре, кокос така штука що хоч 50 залій він вже через пів дня сухий буде) А растіха як на мене в тебе суперфайно виглядає, так тримати 👍 Дякую бро, дуже приємно. Я б можливо теж із крану полила, та в мене з крану як раз десь 7.8 ПШ іде)) А 30 літрів гатити це для мене мабуть часів 5 часу)) Хз, я розумію що ПШ на виході неадекватний, але не впевнена, що це наразі важливий показник, і що треба так запарюватись 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
INVICTUS 210 Опубликовано: 21 марта, 2024 5 часов назад, MamaIndica сказал: але не впевнена, що це наразі важливий показник, і що треба так запарюватись Тут плюсую, бо сам за 40 днів грову жодного разу пш не міряв, стоїть запечатаний 😂😂😂 Тікі ппм міряю, брат жив. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 3 377 Опубликовано: 22 марта, 2024 14 години тому, MamaIndica сказав: це наразі важливий показник сіс, від рН залежить засвоюємість мікроелементів 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 22 марта, 2024 41 день Плановий полив 1.5 л (1мл база, 1мл б52, 1 мл калмаг) Вхід: 5.8, 607 Вихід: 8.0, 331 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 22 марта, 2024 2 часа назад, Neverminder сказал: сіс, від рН залежить засвоюємість мікроелементів Бачила подібну таблицю (що мається на увазі під значенням грунт? Земля?) . Буду моніторити по рослині, якщо щось піде не так, буду морочитися. Бо наскільки я зрозуміла, щоб моїй піпісінці вирівняти ПШ то треба цілий день на ці процедури виділяти (враховуючи в якому темпі я поливала вчора). Тож, буду по ситуації реагувати. Просто судячи по цій таблиці, моя мала вже повинна була загнутися, якщо дивитись на гідропоніку. І як в мене може бути передоз Каліем, якщо він виходить не поглинається? P.S. Забавна в цілому таблиця. Типу проміжок (відстань ліній) між ph 7 і 9, такий же як між 6.0 і 6.1. Як там побачити 7.8 мої? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 3 377 Опубликовано: 22 марта, 2024 10 хвилин тому, MamaIndica сказав: грунт? Земля + Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 22 марта, 2024 16 минут назад, Neverminder сказал: + В мене є підозра, що може в мене фіговий ph down. Бо я примітила таку тенденцію, що ПШ дренажу практично такий же як і ПШ кранухи. В мене ph down від BioBizz 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 3 377 Опубликовано: 22 марта, 2024 29 хвилин тому, MamaIndica сказав: В мене є підозра, що може в мене фіговий ph down. Бо я примітила таку тенденцію, що ПШ дренажу практично такий же як і ПШ кранухи. В мене ph down від BioBizz ніколи таке не юзав. То - маркетинг,сіс. Все регулюється рН входу 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 2 064 Опубликовано: 22 марта, 2024 В 21.03.2024 в 08:45, MamaIndica сказал: Окей. Дивись. Ось сьогоднішні фото. Невже по ним можна сказати, що в мене засол? Або якісь натяки на засол? схоже як забагато мікри в компотику,я своїм зараз даю Gro 2 Micro 1 Bloom 1 виходить 500ппм без стімів і стімами докидую ще 150-200ppm,потім калмаг(в мене в порошку)Пш відразу щолочить жостко 9+ а потім то всьо компенсую янтаркою до 5.5-6.5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 2 064 Опубликовано: 22 марта, 2024 13 часов назад, MamaIndica сказал: В мене є підозра, що може в мене фіговий ph down. Бо я примітила таку тенденцію, що ПШ дренажу практично такий же як і ПШ кранухи. В мене ph down від BioBizz Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
kostia 28 427 Опубликовано: 23 марта, 2024 7 часов назад, pro100grow сказал: компенсую янтаркою до 5.5-6.5 она не стабильна бро,представляю как охуевают от этого расты ,если нет средств на спец средства для корректировки рн то лучше выйди на заправку да преобрети электролит и им понижай . покрутить лопухи могло и от скачков рн а ты грешишь на вент. не барыжу ,по почте не отсылаю))) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас