Перейти к публикации

Рекомендованные сообщения

Короче, пролила двічі по 1.5 л, водою с ПШ 6.0. Вихід до сих пір 7.8. Це прикол?) заюзала рідкий ПШ метр, та сама х.ня. Чи лити до перемоги треба, хоч 20-ю літрами?

Поделиться сообщением

7 минут назад, MamaIndica сказал:

Короче, пролила двічі по 1.5 л, водою с ПШ 6.0. Вихід до сих пір 7.8. Це прикол?) заюзала рідкий ПШ метр, та сама х.ня

то лий ще 

жодних приколів)

не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал:jahforumorg:

Поделиться сообщением

54 хвилини тому, MamaIndica сказав:

Короче, пролила двічі по 1.5 л, водою с ПШ 6.0. Вихід до сих пір 7.8. Це прикол?) заюзала рідкий ПШ метр, та сама х.ня. Чи лити до перемоги треба, хоч 20-ю літрами?

Лий до рН 6,0-6,4

Поделиться сообщением

47 минут назад, BlueberryMuffin сказал:

то лий ще 

жодних приколів)

Пролила десь вже 8л. ПШ зараз взагалі 8.0 на виході 

Поделиться сообщением

Дві години вже лью, а стало тільки гірше. Вже залила 10+л. Іще пару таких заходів, і з мене досить. Бо з такими темпами ще пліснява якась заведеться 

ремарка: зараз знов заміряла, 7.8. Тобто взагалі виходить що нічого не змінюється 

Поделиться сообщением

Поделиться сообщением

25 минут назад, MamaIndica сказал:

Дві години вже лью, а стало тільки гірше. Вже залила 10+л. Іще пару таких заходів, і з мене досить. Бо з такими темпами ще пліснява якась заведеться 

ремарка: зараз знов заміряла, 7.8. Тобто взагалі виходить що нічого не змінюється 

пліснява не заведеться, ще не та стадія 

я читав як люди і 20 і 30 л заливають 

який пш входу ?

Поделиться сообщением

2 минуты назад, BlueberryMuffin сказал:

пліснява не заведеться, ще не та стадія 

я читав як люди і 20 і 30 л заливають 

який пш входу ?

6.0

Поделиться сообщением

6 минут назад, MamaIndica сказал:

6.0

чому такий високий вихід не розумію 

Поделиться сообщением

16 минут назад, BlueberryMuffin сказал:

чому такий високий вихід не розумію 

Теж не розумію, може це якось пов"язано із пенопластом у моєму поті? Корочі, я вирішила більш не турбувати малу. Зараз трішки підсохне, у палатці, зал"ю компотом і їдемо далі. В мене банально часу не вистачить щоб іще дві години поливати. 

• Like +1 1

Поделиться сообщением

45 хвилин тому, MamaIndica сказав:

Теж не розумію, може це якось пов"язано із пенопластом у моєму поті? Корочі, я вирішила більш не турбувати малу. Зараз трішки підсохне, у палатці, зал"ю компотом і їдемо далі. В мене банально часу не вистачить щоб іще дві години поливати. 

Сіс, вхід рН 5.5-5.7 треба давати в твоєму випадку. 6.0 - багато. На границі...

Поделиться сообщением

5 минут назад, Neverminder сказал:

Ось не вірю я, що 0.3-0.5 ПШ якось змінили би вихід. Я ж не літром поливала. Десь літрів 13 залила :negative: 

Поделиться сообщением

19 минут назад, Neverminder сказал:

Окей, раді експерименту, я можу повторити. Однак, повинно бути точне розуміння, що поливаючи 5.5 ph, ситуація із дренажем зміниться. Бо то як я заібалася сьогодні вже, це словами не описати)) Може на вихідних повторю. Подивимось  

• Like +1 1

Поделиться сообщением

3 часа назад, MamaIndica сказал:

Окей, раді експерименту, я можу повторити. Однак, повинно бути точне розуміння, що поливаючи 5.5 ph, ситуація із дренажем зміниться. Бо то як я заібалася сьогодні вже, це словами не описати)) Може на вихідних повторю. Подивимось  

Скоріше за все це послідовність невимитого кокосу. Так в тебе файний і дорогий кокос котрий по задумці не треба промивати, бо він вже промитий та 0 ппм. Але под крануху багато хто все одно ровняє та промиває на початку. А з приводу того що ти боїшся перелити або перемити кокос - не переймайся. Кокос це та ж сама гідропоніка. Я бачив репорти де чели солили свій кокос та терміново несли промивати його прям в душ под краном, влівали по 30+ літрів і все добре, кокос така штука що хоч 50 залій він вже через пів дня сухий буде)

А растіха як на мене в тебе суперфайно виглядає, так тримати 👍

• Like +1 1

Поделиться сообщением

20 минут назад, INVICTUS сказал:

Скоріше за все це послідовність невимитого кокосу. Так в тебе файний і дорогий кокос котрий по задумці не треба промивати, бо він вже промитий та 0 ппм. Але под крануху багато хто все одно ровняє та промиває на початку. А з приводу того що ти боїшся перелити або перемити кокос - не переймайся. Кокос це та ж сама гідропоніка. Я бачив репорти де чели солили свій кокос та терміново несли промивати його прям в душ под краном, влівали по 30+ літрів і все добре, кокос така штука що хоч 50 залій він вже через пів дня сухий буде)

А растіха як на мене в тебе суперфайно виглядає, так тримати 👍

Дякую бро, дуже приємно. Я б можливо теж із крану полила, та в мене з крану як раз десь 7.8 ПШ іде)) А 30 літрів гатити це для мене мабуть часів 5 часу)) Хз, я розумію що ПШ на виході неадекватний, але не впевнена, що це наразі важливий показник, і що треба так запарюватись 

• Like +1 1

Поделиться сообщением

5 часов назад, MamaIndica сказал:

але не впевнена, що це наразі важливий показник, і що треба так запарюватись

Тут плюсую, бо сам за 40 днів грову жодного разу пш не міряв, стоїть запечатаний 😂😂😂

Тікі ппм міряю, брат жив.

• Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

14 години тому, MamaIndica сказав:

це наразі важливий показник

сіс, від рН залежить засвоюємість мікроелементів

633420227_.jpeg.eb545781b6e6441d2a0f4c50b3950016.jpeg

• Like +1 1

Поделиться сообщением

41 день 

Плановий полив 1.5 л (1мл база, 1мл б52, 1 мл калмаг) 

Вхід: 5.8, 607

Вихід: 8.0, 331  

IMG_2656.jpeg

IMG_2657.jpeg

IMG_2658.jpeg

• Like +1 2

Поделиться сообщением

2 часа назад, Neverminder сказал:

сіс, від рН залежить засвоюємість мікроелементів

633420227_.jpeg.eb545781b6e6441d2a0f4c50b3950016.jpeg

Бачила подібну таблицю (що мається на увазі під значенням грунт? Земля?) . Буду моніторити по рослині, якщо щось піде не так, буду морочитися. Бо наскільки я зрозуміла, щоб моїй піпісінці вирівняти ПШ то треба цілий день на ці процедури виділяти (враховуючи в якому темпі я поливала вчора). Тож, буду по ситуації реагувати. Просто судячи по цій таблиці, моя мала вже повинна була загнутися, якщо дивитись на гідропоніку. І як в мене може бути передоз Каліем, якщо він виходить не поглинається?

P.S. Забавна в цілому таблиця. Типу проміжок (відстань ліній) між ph 7 і 9, такий же як між 6.0 і 6.1. Як там побачити 7.8 мої?:rasta_biggrin:

Поделиться сообщением

10 хвилин тому, MamaIndica сказав:

грунт? Земля

+

Поделиться сообщением

16 минут назад, Neverminder сказал:

+

В мене є підозра, що може в мене фіговий ph down. Бо я примітила таку тенденцію, що ПШ дренажу практично такий же як і ПШ кранухи. В мене ph down від BioBizz

IMG_2661.jpeg

• Like +1 1

Поделиться сообщением

29 хвилин тому, MamaIndica сказав:

В мене є підозра, що може в мене фіговий ph down. Бо я примітила таку тенденцію, що ПШ дренажу практично такий же як і ПШ кранухи. В мене ph down від BioBizz

IMG_2661.jpeg

ніколи таке не юзав. То - маркетинг,сіс.

Все регулюється рН входу

• Like +1 1

Поделиться сообщением

В 21.03.2024 в 08:45, MamaIndica сказал:

Окей. Дивись. Ось сьогоднішні фото. Невже по ним можна сказати, що в мене засол? Або якісь натяки на засол? 

IMG_2636.jpeg

IMG_2635.jpeg

IMG_2634.jpeg

схоже як забагато мікри в компотику,я своїм зараз даю Gro 2 Micro 1 Bloom 1 виходить 500ппм без стімів і стімами докидую ще 150-200ppm,потім калмаг(в мене в порошку)Пш відразу щолочить жостко 9+ а потім то всьо компенсую янтаркою до 5.5-6.5

Поделиться сообщением

13 часов назад, MamaIndica сказал:

Поделиться сообщением

7 часов назад, pro100grow сказал:

компенсую янтаркою до 5.5-6.5

она не стабильна бро,представляю как охуевают от этого расты ,если нет средств на спец средства для корректировки рн то лучше выйди на заправку да преобрети электролит и им понижай . покрутить лопухи могло и от скачков рн а ты грешишь на вент.

не барыжу ,по почте не отсылаю)))

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...