MamaIndica 399 Опубликовано: 25 марта 1 час назад, kostia сказал: @MamaIndica судя по рн дренажа ты сис должна была полить 2 мл \л ещё вчера,привяжи её а то ночью и тебя съест Ти ж сам рекомендував мені потрохи добавляти )) Я тому особо і не поспішала) То ПШ не дренажу а кранухи яка відстояла добу, чи ти оговорився і мав на увазі ППМ? Не розумію )) 1 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 292 Опубликовано: 25 марта 1 час назад, kostia сказал: @MamaIndica судя по рн дренажа ты сис должна была полить 2 мл \л ещё вчера,привяжи её а то ночью и тебя съест так ти ж сам порадив поступово навалювати не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
kostia 28 338 Опубликовано: 25 марта @MamaIndica @BlueberryMuffin я думал то рн выхода просто и растёт не слабо с прошлого полива вот и подумалл что больше удобр надо не барыжу ,по почте не отсылаю))) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 3 270 Опубликовано: 25 марта Зараз ми тут навирощуємо Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Semen66 64 Опубликовано: 25 марта Та всё красиво растёт. Я бы вообще не загоняла, если такая растишка была. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 26 марта 45 день 1.5 л (2 база, 1.3 б52, 1 калмаг) Вхід: 5.8, 880 Вихід: 482 Коли збиратися буде на передцвіт, не розумію? Таке враження що це фотік якийсь)) Хоча я не думаю, что FastBuds може так підставити. Корочі, чекаємо. 7 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sshkiper 4 458 Опубликовано: 26 марта 5 минут назад, MamaIndica сказал: Вхід: 5.8, 880 Вихід: 482 Супер Скоро начнет цвести 1 exclusive seeds Buddha’s Sister,Soma Seeds®,ORGANIC MARIJUANA Bubble Gum ® Scrog, Lst, Feeding From Ghs, Cannabiogen Delta 9 "Vanilla Kush" Barneys Farm ® "White Russian" Serious Seeds® читать мат.часть тут Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
webmaster 17 482 Опубликовано: 26 марта прическу бы ей нормальную сделала 1 Минимум света максимум урожая, технология локального освещения Хитрости гровера для улучшения результатов Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 27 марта 46 день 1.5 л (2 база, 1.3 б52, 1 калмаг) Вхід: 5.8, 897 Вихід: 490 Трошки підрізала лопухи. 8 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 29 марта 47 день 1,5 л (2 база, 1.3 б52, 1 калмаг) Вхід: 5.8 ph, 919 ppm Вихід: 480 48 день 1,5 л (2-1.3-1) Вхід: 5.8, 983 Вихід: 530 В цілому без змін, росте потихеньку. Підняла лампу ще на 5 см, зараз десь 20 см дистанція від найвищих точок, і 25 до тих що нижче. Нагадую, режим у мене 18/6. Влага у боксі коливається від 55 до 72, в залежності від того як часто провітрюю кімнату. Відрізати листя поки що не буду, аби не відтягувати довгоочікуваний передцвіт. Чекаю на передцвіт 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
webmaster 17 482 Опубликовано: 29 марта В 27.03.2024 в 11:34, MamaIndica сказал: Трошки підрізала лопухи. Можна ще трохи 1 Минимум света максимум урожая, технология локального освещения Хитрости гровера для улучшения результатов Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 31 марта Всім доброго ранку. це вже можна вважати за передцвіт, чи ще ні? 7 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 3 270 Опубликовано: 31 марта Так,це вже предцвіт,сіс. Десь за два тижні можна вже на цвіт годувати 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 31 марта 6 минут назад, Neverminder сказал: Так,це вже предцвіт,сіс. Десь за два тижні можна вже на цвіт годувати Дякую. Тобто зараз я ще продовжую лити Grow A/B? А через два тижні перейду на блум, все вірно? Якісь зміни у поливі потрібно робити? Ще питання, якщо це передцвіт, її можна під 0 підстригти, чи це краще зробити вже коли саме цвітіння почнеться? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 3 270 Опубликовано: 31 марта 3 хвилини тому, MamaIndica сказав: продовжую лити Grow A/B 3 хвилини тому, MamaIndica сказав: все вірно Тільки що, MamaIndica сказав: Дякую. Тобто зараз я ще продовжую лити Grow A/B? А через два тижні перейду на блум, все вірно? Ще питання, якщо це передцвіт, її можна під 0 підстригти, чи це краще зробити вже коли саме цвітіння почнеться? Я не стригу автіки взагалі, але,якшо хочеш, то на 7-8 тижні можна. Ти перший раз на 3-му стригла? На цвітінні краще,взагалі, іїі не чіпати. І,взагалі, менше лізеш - краще росте)))) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 292 Опубликовано: 31 марта під 0 ще точно рано сістер , потерпи) 1 не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 31 марта 7 минут назад, Neverminder сказал: Я не стригу автіки взагалі, але,якшо хочеш, то на 7-8 тижні можна. Ти перший раз на 3-му стригла? На цвітінні краще,взагалі, іїі не чіпати. І,взагалі, менше лізеш - краще росте)))) Я її регулярно стрижу, по трошки. Капітально порізала десь на 3-4 тижні, коли робила лст. Зараз просто вона така широка з цими лопухами, що майже на всю довжину бокса. Та і витягти її вже проблематично 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 292 Опубликовано: 31 марта 10 минут назад, Neverminder сказал: На цвітінні краще, ох вже ці свідки нестриженх автіків 1 2 не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 3 270 Опубликовано: 31 марта 9 хвилин тому, BlueberryMuffin сказав: ох вже ці свідки нестриженх автіків Особисто я спираюсь на наступне: Солі на пряму растиха не засвоює - лише сахари в листтях,що утворюються за допомогою фотосинтезу. Якшо фотік можна стригти на везі до переводу на 12/12 і тиждень-два після, то в автіка (За рахунок ген рудераліса) є всього 75-90 (90 то вже багато) днів. Тобто - ріжеш лисття - рослина в шоці :нема шо жерти,відращує терміново нові і більше. І ,замість моцного шишла отримуєш шось візуально красиве але пухке. Бо все пішло не на суцвіття, на листву. Звісно, варіант з закритими низами і поганою продуваємісттю я не розглядаю, бо то-інші випадки Можливо,я помиляюсь,бро? 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 292 Опубликовано: 31 марта 4 минуты назад, Neverminder сказал: Особисто я спираюсь на наступне: Солі на пряму растиха не засвоює - лише сахари в листтях,що утворюються за допомогою фотосинтезу. Якшо фотік можна стригти на везі до переводу на 12/12 і тиждень-два після, то в автіка (За рахунок ген рудераліса) є всього 75-90 (90 то вже багато) днів. Тобто - ріжеш лисття - рослина в шоці :нема шо жерти,відращує терміново нові і більше. І ,замість моцного шишла отримуєш шось візуально красиве але пухке. Бо все пішло не на суцвіття, на листву. Звісно, варіант з закритими низами і поганою продуваємісттю я не розглядаю, бо то-інші випадки Можливо,я помиляюсь,бро? я не буду сперечатися, істини в цьому не буде все одно обломи центр- в ріст підуть бокові , ще є техніка проколювання стовбура щоб трихом накидала тож хто його знає як воно насправді краще , стресувати чи ні, особисто я за хардкор на цвітінні завжди стрижу, нижні дриші вирізаю, щоб продувалася краще, більше пагонів були світлу відкриті, за кілька днів все одно відростуть ось якраз вчора ввечері постриг мусорний пакет 30л ) правда тільки ті що вже цвітуть і це ще не в нуль 1 не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 292 Опубликовано: 31 марта до речі це ще зменшує ризик утворення плісняви 1 не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 3 270 Опубликовано: 31 марта 4 хвилини тому, BlueberryMuffin сказав: на цвітінні завжди стрижу я тільки пасинків ріжу...і на покури.......виходить, я теж стрижу. По-троху 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 292 Опубликовано: 31 марта 1 минуту назад, Neverminder сказал: я тільки пасинків ріжу...і на покури.......виходить, я теж стрижу. По-троху от злодій 2 не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MamaIndica 399 Опубликовано: 31 марта 49 день 1.5 л (2 база, 1.3 б52, 1 калмаг) Вхід: 5.8 ph, 900 ppm Вихід: 570 ppm 50 день (передцвіт) 1.5 л (2 база, 1.3 б52, 1 калмаг) Вхід: 5.8, 951 Вихід: 607 ppm Сьогодні вирішила підрізати лопухи, які знизу, та ті що закривають побіги. Як вияснили вище, у піпісінки передцвіт Всім гарного дня 8 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
INVICTUS 210 Опубликовано: 31 марта 8 часов назад, MamaIndica сказал: 1.5 л (2 база, 1.3 б52, 1 калмаг) Яб наоборот зараз гатанув 1.3 бази, а б52 - 2мл, непогана ця штука, ваш б52) 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас