slimmy 398 Опубликовано: 19 февраля Реально может быть за такую цену? Пацанчик в прошлом году садил говорит 3 м вымахала... Мне что-то не верится))) https://jahforum.net/topic/84196-vsyo-prosto-po-byudzhetu-byudzhetu-takoy-sebe-bomzh-grov-fotik-pervyy-raz/ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Бандера 1 259 Опубликовано: 21 февраля 2 часа назад, GG19876 сказал: ну, видно мені не повезло. За-те ти тепер знаєш що синій сир від них такий собі ) так подяка я гровив чемдога Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 ХаПаZz 3 496 Опубликовано: 21 февраля 22 часа назад, GG19876 сказал: Багато років хочу його спробувати, але все ніяк не знайду в наявності. На пряму зі штатів спробуй. Зарееструй собі адресу через нова шопінг чи через міст експрес. Але уточни через який склад та у якому штаті везти. Бо певні штати мають більший податок і виходить дорожче. 22 часа назад, GG19876 сказал: L.A Chocolat від них був хороший, 8\10 по всім пунктам Ооо то файна дудка)) На таку не шкода всяких там дорогих присадок) 22 часа назад, GG19876 сказал: Тільки упаковочка гарна Humboldt seeds туди ж, гарна упаковка - а Blue cheese від них не сподобався взагалі Гумбольтів, ще не пробував, не знаю, в чому їх фішка. А пачка так, красива. Правда в майбутньому з неї користі аж ніякої. Лежить повітря зберігається) В мене від ерросів був голубий сир фотік. Але то була дурна дудка, ужас. Пихнув і тобі зле робиться, ой бля буду, но така вона була ніяка. Головне там тгк було дофігіща, і тріхом завались. А от смак, запах, ефект просто дурь. Я так зрозумів, що це була просто бідна на ніштяки дудка. 22 часа назад, GG19876 сказал: у місцевих бридерів можна чудові насінини знайти за дешево. Для початку, для співпраці так. Але мало в кого є щось таке, що багате на терпенну різномаїтність. В purple city дуже ароматичні стрейни, прям один хлєще іншого. Правда лінійка в них доволі вузенька. Той жеж беррі баунд і Afbery. На рахунок афбері зараз думаю, брати не брати. Але, я так собі думаю, що це такі самі "авіа лінії" будуть як в беррі баунд. ЯК на мене бері баунд в купі з дизелем і тими ягодами, це така пушка, яка просто всіх перепльовує на милю. click to-> click to-> Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Barabashka69 3 517 Опубликовано: 23 февраля В 20.02.2024 в 19:36, GG19876 сказав: Багато років хочу його спробувати, але все ніяк не знайду в наявності. Holy Grail Kush Fem (Kosher Kush x The OG #18) в форматі під замовлення можна привести, фасування на 3/6шт. DNA. UP) 4 ПОПЕРЕДЖАЄМО, ЩО КОЛЕКЦІОНУВАННЯ НАСІННЯ ЕКЗОТИЧНИХ СОРТІВ КАНАБІСУ ВИКЛИКАЄ ЗАЛЕЖНІСТЬ B69.STORE Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Barabashka69 3 517 Опубликовано: 23 февраля В 21.02.2024 в 18:28, ХаПаZz сказав: Правда лінійка в них доволі вузенька. Той жеж беррі баунд і Afbery. Це тільки по автоквітучих така ситуація, не їхнії профіль і запиту немає. А по фотоперіодах так просто казка, і тут не всі штами і ще немає SS24, яка приїде після Spannabis 2024. 2 ПОПЕРЕДЖАЄМО, ЩО КОЛЕКЦІОНУВАННЯ НАСІННЯ ЕКЗОТИЧНИХ СОРТІВ КАНАБІСУ ВИКЛИКАЄ ЗАЛЕЖНІСТЬ B69.STORE Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 ХаПаZz 3 496 Опубликовано: 23 февраля 18 минут назад, Barabashka69 сказал: А по фотоперіодах так просто казка ух різномаїття) 19 минут назад, Barabashka69 сказал: ще немає SS24, яка приїде після Spannabis 2024. Що за звір такий? 25 минут назад, Barabashka69 сказал: в форматі під замовлення можна привести, фасування на 3/6шт. DNA о, а шо по чому?) 21 минуту назад, Barabashka69 сказал: Це тільки по автоквітучих така ситуація А афбері теж такий як бері баунд з довгими гіляками?)) click to-> click to-> Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Серый1991 66 Опубликовано: 23 февраля В 20.02.2024 в 21:36, GG19876 сказав: Багато років хочу його спробувати, але все ніяк не знайду в наявності. L.A Chocolat від них був хороший, 8\10 по всім пунктам. Можливо якби ростив його зараз то вийшло б ще краще. у мене з ними теж невдалий досвід. Блюберрі був зовсім таким собі. Тільки упаковочка гарна Humboldt seeds туди ж, гарна упаковка - а Blue cheese від них не сподобався взагалі. Вирішив ігнорувати ці сідбанки. З усіх західних сідбанків що я пробував - мені реально сподобались Barneys, DNA та Serious seeds. Ну і у місцевих бридерів можна чудові насінини знайти за дешево. А свiт ciдс як тобi Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Barabashka69 3 517 Опубликовано: 24 февраля 17 годин тому, ХаПаZz сказав: Що за звір такий? Не один, вірніше не одна) 17 годин тому, ХаПаZz сказав: о, а шо по чому?) На DNA офіційний прайс виробника, на оф. сайті фасування 5шт., за 80 євро, інші вже прибрали. Наразі 3 Fem - обійдеться в 45 євро. Можливо вони ідуть як 2+1 бонус, але це не точно. Якщо дуже потрібно можна все уточнити буде з понеділка. 17 годин тому, ХаПаZz сказав: А афбері теж такий як бері баунд з довгими гіляками?)) Чесно, не скажу, їх не багато було реалізовано, і зворотнього звязку не отримав. Нажаль тільки невеликий % залишають відгуки. 1 ПОПЕРЕДЖАЄМО, ЩО КОЛЕКЦІОНУВАННЯ НАСІННЯ ЕКЗОТИЧНИХ СОРТІВ КАНАБІСУ ВИКЛИКАЄ ЗАЛЕЖНІСТЬ B69.STORE Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 hron228 8 545 Опубликовано: 25 февраля В 19.02.2024 в 20:52, Сын-Джа сказал: Вот хотел купить но ценник оч пиздатый, подумал нужно складчину отрывать. такое делали у нас на форуме ?) Black maplehttps://blackbuffaloseedbank.com/product/black-maple-bloom-seed-co-seeds/ Кущ як кущ. Росли і більші... 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Warming 3 392 Опубликовано: 25 февраля В 21.02.2024 в 15:00, Сын-Джа сказал: я гровив чемдога Як враження, бро? Гровив в індорі чи аут? Яка пруха? Якраз дуже загорівся підняти його в ауті. Десь читав, що оригінальна генетика з клона у Дінафем сорт Dinachem і Хумбольдт(org) - Chemdawg Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Бандера 1 259 Опубликовано: 26 февраля 1 час назад, Warming сказал: Як враження, бро? Гровив в індорі чи аут? Яка пруха? Якраз дуже загорівся підняти його в ауті. Десь читав, що оригінальна генетика з клона у Дінафем сорт Dinachem і Хумбольдт(org) - Chemdawg Рекомендую, тяга мені дуже сподобалась, ейфорія, позитивні емоції, параноя відсутня, прикура немає, убиває як молодих так і олдів з великим стажем, тяга також всім дуже подобалась, шишки полотні середнього розміру, дим м'який. Гровив в ауті та індорі, рост активний, не преихотлива генетика, кущі середніх розмірів були в мене, але бачив і монстрів, фоток не залишилось телефон щороку міняю, росхідний матеріал через падіння , слава богу що ломбарди нормальні варіанти продають Від гумбульда ще обов'язково спробую chocolate mint и банан... може даже в цьому році. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Бандера 1 259 Опубликовано: 26 февраля 6 часов назад, hron228 сказал: Кущ як кущ. Росли і більші... Ну звичайно , головне що не меньше 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Вопрос
slimmy 398
Реально может быть за такую цену?
Пацанчик в прошлом году садил говорит 3 м вымахала...
Мне что-то не верится)))
https://jahforum.net/topic/84196-vsyo-prosto-po-byudzhetu-byudzhetu-takoy-sebe-bomzh-grov-fotik-pervyy-raz/
Поделиться сообщением
36 ответов на этот вопрос
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас