Перейти к публикации

Перший індор , кокос , fotofem Грааль1/Голоса від бро Kaktus

Рекомендованные сообщения

Привіт брази 

День 120 , режим 12/12 (72дні) якщо ніде не збився 

Сьогодні зробив промивку , далі тільки вода. Зламалися дві гілки  хз від чого , вже сохнуть , середа/четверг харв . На рахунок нового циклу - вирішив відкласти до харву Голосів , горіхи будуть все так само від бро Кактуса , але будуть авти 

IMG_20240811_212737131.jpg

IMG_20240811_212901722.jpg

IMG_20240811_212925411.jpg

IMG_20240811_213028932.jpg

IMG_20240811_213157257.jpg

IMG_20240811_213134952.jpg

Изменено пользователем Яр13
  • Like +1 7

Поделиться сообщением

Цукру від душі насипало, наче цукерки монпасьє) Смачного! :perfect:

• Like +1 1

Поделиться сообщением

3 часа назад, Louvre сказал:

Цукру від душі насипало, наче цукерки монпасьє) Смачного! :perfect:

Дякую, самому приємно що така краса виросла . Оце її так обсипало за останні 2 тижні , як закінчилася мікра і я перевів її на флаверінг+мегафол/б52 , ще правда і світла ці два тижні 200w для неї однієї , як думаєш це генетика чи якийсь фактор відповідає за тріхоми ?

• Like +1 2

Поделиться сообщением

4 часа назад, Яр13 сказал:

як думаєш це генетика чи якийсь фактор відповідає за тріхоми ?

Там багато факторів у сукупності, але генетика, як на мене, завжди на першому місці. Все інше, думаю, залежить від можливостей гровера і його любові до своїх красунь) :rasta_peace:

• Like +1 2

Поделиться сообщением

Вітаю брати 

День 122 , режим 12/12(74дні)

Харв Голосів , вже все зробив і можна накінець видихнути на пару днів , смолениста капец яка і плотний густий запах , плісняви немає що радує . Можемо прикинути скільки буде разом , думаю на пару грам більше за Грааль1 , 125гр 

IMG_20240815_144939648_HDR.jpg

IMG_20240815_190432077_HDR.jpg

IMG_20240815_191001188_HDR.jpg

IMG_20240815_193104500_HDR.jpg

• Like +1 10

Поделиться сообщением

Поделиться сообщением

Вітаю, Бро! Ну, тепер вдихай та видихай) :cannabis:

• Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

21 минуту назад, MrHaze сказал:

Мои поздравления :respect:

2 минуты назад, Louvre сказал:

Вітаю, Бро! Ну, тепер вдихай та видихай) :cannabis:

Дякую друзі , нові сємкі висаджені сьогодні , не знаю як краще зробити , новий репорт чи далі тут їхати ? На сайті всеодно нема кому перенести в завершенні репорти 

IMG_20240815_214230942_HDR.jpg

• Like +1 5

Поделиться сообщением

1 минуту назад, Яр13 сказал:

не знаю як краще зробити , новий репорт чи далі тут їхати ? На сайті всеодно нема кому перенести в завершенні репорти 

IMG_20240815_214230942_HDR.jpg

Краще починай новий репорт, а цей завершуй тріпом та вагою сухого. Думаю, що все з часом налагодиться і цей репорт, і наступний перенесуть у завершені. :rasta_peace:

• Like +1 3

Поделиться сообщением

Грац! Вітаю:perfect:

• Like +1 2

Поделиться сообщением

11 часов назад, Яр13 сказал:

новий репорт чи далі тут їхати

Вітаю з харвом, і початком нового репорта! Цікаво спостерігати за твоїм успіхом в грові, та за твоїми рослинами, - дякую за гарний репорт, та успіху в новому! 

• Like +1 4

Репорт-2016 АУТ     http://jahforum.org/topic/39343-aut-2016-47ua-dyshite-na-polnuiu/                                                                                                                                          Семена - для аута,-кресты оригиналов, и лендрайсов (фото регуляры) .:flower:      https://jahforum.org/topic/39343-aut-2016-47ua-dyshite-na-polnuyu/?do=findComment&comment=1334468      

Поделиться сообщением

12 часов назад, romario999 сказал:

Грац! Вітаю:perfect:

Дякую бро 

4 часа назад, VladIsLove сказал:

Мощно:respect: с харвом) на счёт репорта смотри сам, как удобно

Дякую бро , не так щоб мощно , але зважаючи на всі проблеми і мої промахі , результати мені подобаються 

1 час назад, Kaktuss сказал:

Вітаю з харвом, і початком нового репорта! Цікаво спостерігати за твоїм успіхом в грові, та за твоїми рослинами, - дякую за гарний репорт, та успіху в новому! 

Всім щира дяка брати ще раз , і тобі бро окремо дякую за гарний посівний матеріал .

Через пару днів зважу сухе і тріп репорт . 

Все листя яке обрізалося я сушу і буду робити бхо , зараз думаю як його перетерти з мінімальними зусиллями і максимально швидко , може яким блендером його перебити чи ще чимось таким ? Чи не видумувати і через сито ?

• Like +1 3

Поделиться сообщением

Вітаю друзі , вийшло 167грам :weedbush: цукрових бошечок Голосів , хороший сорт стійкий до плісняви , врожайний , багато смоли - гріндер забиває , наперсток після кожної банки теж треба пробивати , на концентрати саме те .

По накуру , чуть слабша за Грааль це якщо зрівнювати в лоб , але все достойно , 1 для малокурящих і 2 для прокурених , просто ефекти інші , вони більш індичні з мінімальним седативним ефектом , вдень нормально куриться і сприймається , гібрид одним словом . Запах цікавий , то кавою то чимось приторно солодким то бергамотом , не вловити щось одне . Присмак при покурі, якесь авокадо і конопля - теж цікаво .

В догонку по Грааль - дійсно дуже сильна трава , я її покурив довше і зрозумів що це саме сильне що я курив в цьому році , штормить мощно але сердечко калатає теж дай боже , і якщо ізмена вибиває то піздячить аж до адреналінового мандражу . Якщо по силі це Грааль, то по ефектам більше зайли Голоса 

IMG_20240819_093030924_HDR.jpg

IMG_20240819_100452179_HDR.jpg

IMG_20240819_100514464_HDR.jpg

• Like +1 8

Поделиться сообщением

17 часов назад, Яр13 сказал:

Вітаю друзі , вийшло 167грам :weedbush: цукрових бошечок Голосів , хороший сорт стійкий до плісняви , врожайний , багато смоли - гріндер забиває , наперсток після кожної банки теж треба пробивати , на концентрати саме те .

По накуру , чуть слабша за Грааль це якщо зрівнювати в лоб , але все достойно , 1 для малокурящих і 2 для прокурених , просто ефекти інші , вони більш індичні з мінімальним седативним ефектом , вдень нормально куриться і сприймається , гібрид одним словом . Запах цікавий , то кавою то чимось приторно солодким то бергамотом , не вловити щось одне . Присмак при покурі, якесь авокадо і конопля - теж цікаво .

В догонку по Грааль - дійсно дуже сильна трава , я її покурив довше і зрозумів що це саме сильне що я курив в цьому році , штормить мощно але сердечко калатає теж дай боже , і якщо ізмена вибиває то піздячить аж до адреналінового мандражу . Якщо по силі це Грааль, то по ефектам більше зайли Голоса 

IMG_20240819_100452179_HDR.jpg

IMG_20240819_100514464_HDR.jpg

С харвом,-хороший результат.

По эффектам согласен,голоса вкусненькая,пахучая,более мягкая,а грааль-брутальный убой.Сердце действительно выскакивает,я этот момент нивелировал легким винцом или пивом.

• Like +1 2

Поделиться сообщением

В 19.08.2024 в 11:10, Яр13 сказал:

Щоб серце не калатало, спробуй змішати Грааль та Голоса 50 на 50, або 40 на 60... Одразу відчуєш різницю на смак та ефект) 

• Like +1 2

Поделиться сообщением

8 минут назад, Louvre сказал:

Щоб серце не калатало, спробуй змішати Грааль та Голоса 50 на 50, або 40 на 60... Одразу відчуєш різницю на смак та ефект) 

Можна спробувати , з Голосами ще не розмішував , розмішував +/- 50на50 з сатівкою з минулого аут грову , скажу тобі що вийшло ще убойніше і жоще ніж просто Грааль 😁 , пересвідчився про те що не раз читав , що чисто високий тгк  вставляє сильно но хуйово) 

• Like +1 2

Поделиться сообщением

Так брази , плавно перетікаємо в цей гров 😁

Изменено пользователем Яр13
  • Like +1 1

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...