Яр13 1 617 Опубликовано: 12 августа, 2024 (изменено) Привіт брази День 120 , режим 12/12 (72дні) якщо ніде не збився Сьогодні зробив промивку , далі тільки вода. Зламалися дві гілки хз від чого , вже сохнуть , середа/четверг харв . На рахунок нового циклу - вирішив відкласти до харву Голосів , горіхи будуть все так само від бро Кактуса , але будуть авти Изменено 12 августа, 2024 пользователем Яр13 7 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Louvre 558 Опубликовано: 13 августа, 2024 Цукру від душі насипало, наче цукерки монпасьє) Смачного! 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 617 Опубликовано: 13 августа, 2024 3 часа назад, Louvre сказал: Цукру від душі насипало, наче цукерки монпасьє) Смачного! Дякую, самому приємно що така краса виросла . Оце її так обсипало за останні 2 тижні , як закінчилася мікра і я перевів її на флаверінг+мегафол/б52 , ще правда і світла ці два тижні 200w для неї однієї , як думаєш це генетика чи якийсь фактор відповідає за тріхоми ? 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Louvre 558 Опубликовано: 13 августа, 2024 4 часа назад, Яр13 сказал: як думаєш це генетика чи якийсь фактор відповідає за тріхоми ? Там багато факторів у сукупності, але генетика, як на мене, завжди на першому місці. Все інше, думаю, залежить від можливостей гровера і його любові до своїх красунь) 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 617 Опубликовано: 15 августа, 2024 Вітаю брати День 122 , режим 12/12(74дні) Харв Голосів , вже все зробив і можна накінець видихнути на пару днів , смолениста капец яка і плотний густий запах , плісняви немає що радує . Можемо прикинути скільки буде разом , думаю на пару грам більше за Грааль1 , 125гр 10 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 14 689 Опубликовано: 15 августа, 2024 Мои поздравления 2 ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ TECHNO ПОСОБИЕ ПО ДЕФИЦИТУ И ПЕРЕДОЗУ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Louvre 558 Опубликовано: 15 августа, 2024 Вітаю, Бро! Ну, тепер вдихай та видихай) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 617 Опубликовано: 15 августа, 2024 21 минуту назад, MrHaze сказал: Мои поздравления 2 минуты назад, Louvre сказал: Вітаю, Бро! Ну, тепер вдихай та видихай) Дякую друзі , нові сємкі висаджені сьогодні , не знаю як краще зробити , новий репорт чи далі тут їхати ? На сайті всеодно нема кому перенести в завершенні репорти 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Louvre 558 Опубликовано: 15 августа, 2024 1 минуту назад, Яр13 сказал: не знаю як краще зробити , новий репорт чи далі тут їхати ? На сайті всеодно нема кому перенести в завершенні репорти Краще починай новий репорт, а цей завершуй тріпом та вагою сухого. Думаю, що все з часом налагодиться і цей репорт, і наступний перенесуть у завершені. 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
romario999 930 Опубликовано: 15 августа, 2024 Грац! Вітаю 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kaktuss 6 993 Опубликовано: 16 августа, 2024 11 часов назад, Яр13 сказал: новий репорт чи далі тут їхати Вітаю з харвом, і початком нового репорта! Цікаво спостерігати за твоїм успіхом в грові, та за твоїми рослинами, - дякую за гарний репорт, та успіху в новому! 4 Репорт-2016 АУТ http://jahforum.org/topic/39343-aut-2016-47ua-dyshite-na-polnuiu/ Семена - для аута,-кресты оригиналов, и лендрайсов (фото регуляры) . https://jahforum.org/topic/39343-aut-2016-47ua-dyshite-na-polnuyu/?do=findComment&comment=1334468 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 617 Опубликовано: 16 августа, 2024 12 часов назад, romario999 сказал: Грац! Вітаю Дякую бро 4 часа назад, VladIsLove сказал: Мощно с харвом) на счёт репорта смотри сам, как удобно Дякую бро , не так щоб мощно , але зважаючи на всі проблеми і мої промахі , результати мені подобаються 1 час назад, Kaktuss сказал: Вітаю з харвом, і початком нового репорта! Цікаво спостерігати за твоїм успіхом в грові, та за твоїми рослинами, - дякую за гарний репорт, та успіху в новому! Всім щира дяка брати ще раз , і тобі бро окремо дякую за гарний посівний матеріал . Через пару днів зважу сухе і тріп репорт . Все листя яке обрізалося я сушу і буду робити бхо , зараз думаю як його перетерти з мінімальними зусиллями і максимально швидко , може яким блендером його перебити чи ще чимось таким ? Чи не видумувати і через сито ? 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 617 Опубликовано: 19 августа, 2024 Вітаю друзі , вийшло 167грам цукрових бошечок Голосів , хороший сорт стійкий до плісняви , врожайний , багато смоли - гріндер забиває , наперсток після кожної банки теж треба пробивати , на концентрати саме те . По накуру , чуть слабша за Грааль це якщо зрівнювати в лоб , але все достойно , 1 для малокурящих і 2 для прокурених , просто ефекти інші , вони більш індичні з мінімальним седативним ефектом , вдень нормально куриться і сприймається , гібрид одним словом . Запах цікавий , то кавою то чимось приторно солодким то бергамотом , не вловити щось одне . Присмак при покурі, якесь авокадо і конопля - теж цікаво . В догонку по Грааль - дійсно дуже сильна трава , я її покурив довше і зрозумів що це саме сильне що я курив в цьому році , штормить мощно але сердечко калатає теж дай боже , і якщо ізмена вибиває то піздячить аж до адреналінового мандражу . Якщо по силі це Грааль, то по ефектам більше зайли Голоса 8 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Хотабыч 10 200 Опубликовано: 20 августа, 2024 17 часов назад, Яр13 сказал: Вітаю друзі , вийшло 167грам цукрових бошечок Голосів , хороший сорт стійкий до плісняви , врожайний , багато смоли - гріндер забиває , наперсток після кожної банки теж треба пробивати , на концентрати саме те . По накуру , чуть слабша за Грааль це якщо зрівнювати в лоб , але все достойно , 1 для малокурящих і 2 для прокурених , просто ефекти інші , вони більш індичні з мінімальним седативним ефектом , вдень нормально куриться і сприймається , гібрид одним словом . Запах цікавий , то кавою то чимось приторно солодким то бергамотом , не вловити щось одне . Присмак при покурі, якесь авокадо і конопля - теж цікаво . В догонку по Грааль - дійсно дуже сильна трава , я її покурив довше і зрозумів що це саме сильне що я курив в цьому році , штормить мощно але сердечко калатає теж дай боже , і якщо ізмена вибиває то піздячить аж до адреналінового мандражу . Якщо по силі це Грааль, то по ефектам більше зайли Голоса С харвом,-хороший результат. По эффектам согласен,голоса вкусненькая,пахучая,более мягкая,а грааль-брутальный убой.Сердце действительно выскакивает,я этот момент нивелировал легким винцом или пивом. 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Louvre 558 Опубликовано: 20 августа, 2024 В 19.08.2024 в 11:10, Яр13 сказал: В догонку по Грааль - дійсно дуже сильна трава , я її покурив довше і зрозумів що це саме сильне що я курив в цьому році , штормить мощно але сердечко калатає теж дай боже , і якщо ізмена вибиває то піздячить аж до адреналінового мандражу . Якщо по силі це Грааль, то по ефектам більше зайли Голоса Щоб серце не калатало, спробуй змішати Грааль та Голоса 50 на 50, або 40 на 60... Одразу відчуєш різницю на смак та ефект) 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 617 Опубликовано: 20 августа, 2024 8 минут назад, Louvre сказал: Щоб серце не калатало, спробуй змішати Грааль та Голоса 50 на 50, або 40 на 60... Одразу відчуєш різницю на смак та ефект) Можна спробувати , з Голосами ще не розмішував , розмішував +/- 50на50 з сатівкою з минулого аут грову , скажу тобі що вийшло ще убойніше і жоще ніж просто Грааль 😁 , пересвідчився про те що не раз читав , що чисто високий тгк вставляє сильно но хуйово) 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 617 Опубликовано: 20 августа, 2024 (изменено) Так брази , плавно перетікаємо в цей гров 😁 Изменено 20 августа, 2024 пользователем Яр13 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас