Перейти к публикации
  • 0

Посоветуйте уличную камеру с батарейкой ,для аута :-)

Вопрос

Бразы ситуация такая) в прошлом году крыса украла моих трех девочек. В этом году хочу поймать воришку на живца. Посоветуйте камеру для улицы, чтобы была либо с батареей долго держащей, либо с солнечными панелями, но очень маленькими.  Или это должна быть фотоловушка какая-то. В гугле не забанили, но мне эти дорогие и профессиональные штуки не нужны. Я и на камере 2 МП пойму кто это (деревня блин)) Главное цена- бюджет малый (

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Рекомендованные сообщения

• 0

бро, фотоловушка буде чудовий варіант, їх використовують мисливці для того щоб спостерігати за тваринами, вона коштує не дуже дорого десь 915-1700 самі дешеві я бачив, пошукай бу може знайдеш дешевше, у тебе якщо піздити підуть будуть іти у ночі як це завжди роблять, звичайна камера в темряві тобі нічого не засніме, а ця може знімати у ночі і відео навіть знімає, присилає зразу вотки на телефон тобі через сімкарту і може працювати як сигналізація, але єдине що я не знаю чи вона не буде якось світитися під час зйомки і її у тебе не спіздять 

dfsdfsdfs.PNG

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0

сумніваюся що тут хтось такою дрочнею займається. 

Та і що ти зробиш ? Ти ж сам по факту порушуєш закон. 

Можеш піти на аліекспрес і там пошукати. Думаю в межах 30-40 баксів знайдеш пропозиції. 

https://www.aliexpress.com/w/wholesale-Hunting-Trail-Camera-.html?spm=a2g0o.detail.search.0

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
Цитата

нахуярь скрізь доски із цвязхами і постав наприклад на стежці при вході на плантар

Дошки з цвяхами, ями з коп`ями, отруєні стріли та інші смертельні ловушки - кльова штука. Потім приходиш перевірити дєляну і тебе там пиздять так, що забуваєш своє ім'я. Рекомендую   :perfect:

• Like +1 1
  • Джа Пре +1 3

Поделиться сообщением

• 0
3 часа назад, Warming сказал:

Дошки з цвяхами, ями з коп`ями, отруєні стріли та інші смертельні ловушки - кльова штука. Потім приходиш перевірити дєляну і тебе там пиздять так, що забуваєш своє ім'я. Рекомендую   :perfect:

ну усе від тебе залежить, або ти піздиш :rasta_biggrin:
їбать у тебе логіка, піздать урожай за яким ти кожен день доглядаєш а потім ще тебе піздять... 

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0

хахха, так це шутка якщо що

images.jpg

Поделиться сообщением

• 0

тут колись тіп на форумі теж на такє питання відповідав, він писав просто зробити разтяжку із страйкбольною гранатою, там фарба взривається 
це більш лайтово      

Поделиться сообщением

• 0

дошки із цвіяхами це не смертельна ловушка, якщо ти не довбойов і не поставиш іх так щоб людина могла вбитися якщо впаде туда головою
я колись у дитинстві на цвях наступив, не дуже боляче чогось 

Поделиться сообщением

• 0
18 часов назад, семки сказал:

хахха, так це шутка якщо що

:rasta_peace::rasta_biggrin:

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
В 23.04.2024 в 22:48, семки сказал:

або ось ще від мене тобі безкоштовний варік, мані так порадив зробити один тіп коли його знайомий у мене спіздив 
нахуярь скрізь доски із цвязхами і постав наприклад на стежці при вході на плантар, або ще десь і так щоб їх не було видно
потім той хто хромає -той і ворішка :demon2:

але це вже жостко дуже 
не раджу так робити просто розказую що є такий варік теж 

Ми так робили у товариша колись , то його мама залетіла хотіла пару йолок зрубати й попала на доски з цвяхами було як в фільмі один дома...

• Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

• 0
В 24.04.2024 в 16:40, семки сказал:

тут колись тіп на форумі теж на такє питання відповідав, він писав просто зробити разтяжку із страйкбольною гранатою, там фарба взривається 
це більш лайтово      

Страйкбол Бро це коли кульки пластикові, і то в гранатах їх рідко коли використовують, засипають горох або кукурудзу для імітації осколків. Фарба це про пейнтбол, і треба врахувати те що є 2 типу пейнтбольних  гранат, один тип на звичайних пітардах корсар, зона ураження такої гранати фарбою 3 - 5 метрів, якщо поставити в траві здоровій то чувака може взагалі не заляпати. Другий тип гранат краще, там фарба під напругою але такі гранати вибухають при ударі, розтяжку не зробиш. 

Поделиться сообщением

• 0
В 25.04.2024 в 18:33, ХаПаZz сказал:

Пам'ятаю цікавий приклад коли чувак теж влаштував фортбуаяр біля куща і там поранилася типу випадкова лєва людина. Яка відповідно звернулася куди треба і за поляною підпасали. І чувака потім посадили за навмисне вчинення  шкоди здоров'ю людей. Так само і на дачі в мене один бовдур запхав вибухові пакети під коріневу системи кущів та різних плодових дерев цінних. Крадію відірвало руки, але сів власник і оплачував компенсацію крадію теж власник.  Навіть, якщо ви знайдете хто ваш кущ пиздить, і дасте тяги крадію, потім сядете ви.

а що ж це за такі дерава цінні ?)

Поделиться сообщением

• 0

Поделиться сообщением

• 0

запхав вибухові пакети під коріневу системи кущів та різних плодових дерев цінних.

плодових дерев

:hm: у него походу с головой непорядок просто :facepalm::fool:

Поделиться сообщением

• 0
2 часа назад, Лазаренко сказал:

:hm: у него походу с головой непорядок просто :facepalm::fool:

ну хуй знает.  Деревья реально с корневыми выкапывали тогда. А, мобильных и камер на каждом углу, тогда еще не было.  Кто на что сподобился так сказать) 

1747724098__1.gif.c92846b2f84aa19722026237ba305299.gif  click to-> 1451163337_punchautopngtxt.png.c6ac8feb97b43b26d186d8a96fe3cd46.png click to-> galery.png.496deca43d89f66db2f440504f907d7b.png

Поделиться сообщением

• -1

або ось ще від мене тобі безкоштовний варік, мані так порадив зробити один тіп коли його знайомий у мене спіздив 
нахуярь скрізь доски із цвязхами і постав наприклад на стежці при вході на плантар, або ще десь і так щоб їх не було видно
потім той хто хромає -той і ворішка :demon2:

але це вже жостко дуже 
не раджу так робити просто розказую що є такий варік теж 

Изменено пользователем семки
  • Like +1 2

Поделиться сообщением

• -1

Пам'ятаю цікавий приклад коли чувак теж влаштував фортбуаяр біля куща і там поранилася типу випадкова лєва людина. Яка відповідно звернулася куди треба і за поляною підпасали. І чувака потім посадили за навмисне вчинення  шкоди здоров'ю людей. Так само і на дачі в мене один бовдур запхав вибухові пакети під коріневу системи кущів та різних плодових дерев цінних. Крадію відірвало руки, але сів власник і оплачував компенсацію крадію теж власник.  Навіть, якщо ви знайдете хто ваш кущ пиздить, і дасте тяги крадію, потім сядете ви.

• Like +1 3

1747724098__1.gif.c92846b2f84aa19722026237ba305299.gif  click to-> 1451163337_punchautopngtxt.png.c6ac8feb97b43b26d186d8a96fe3cd46.png click to-> galery.png.496deca43d89f66db2f440504f907d7b.png

Поделиться сообщением

• -1

Читаю комменты такое ощущения что люди с Вьетнама приехали... Фото ловушка с симкой стоит 6-8к,  по опыту скажу что фоткает самый мелкий шелист ставь чувствительность на минималку , аут это лотерея а все что находится на ничейной територии оприори не может быть собственным. Сделай 2поляну в 100 метров , тропу придумай обходную и будешь с урожаем

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...