Яр13 1 577 Опубликовано: 25 декабря, 2024 (изменено) На дні коробки де сушився трім з кущів , побачив ось таке - пересіяв і отримав ще пару грам кіфу , не планував збирати але якщо воно саме обсипається то чому б і ні , вже спробував - все отлічно накриває без бед тріпів , остальне перебив добавив те що накатав з рук при харві і зробив бхо . На цей раз смола більш світла і схожа на бурштин а не на ширку))) коли бхо з віялового листя , на макро фото видно не однорідність фракцій . І так крім гарних шишуль , з двох кущів я отримав 2.9 грам смоли з віялового листя і 15.5 гр з тріму де було ще трохи попкорну і накат з рук . Такого тріму було 160грам - продув це за 2 заходи використав 6 балонів нюпорта по 250мл П.с - ще про очевидний момент , випарити 15гр і випарити 3гр зовсім не одне і те саме) особливо по часі , всі процеси в мене зайняли 6 годин , притому що змити можна за пару хвилин але дуже довго випарювався газ . коли я вперше робив бхо то до кінця не випарив і концентрат було чути газом , всі слідуючі рази я випарюю поки не перестануть з'являтись бульбашкі . Зі смоли спочатку хочу зробити шоколадних цукерок або шоколадок , а потім обов'язково зробити масло бро @Хотабыч , хочу взагалі на деякий час перейти на їстівні варіанти вживання , треба дати відпочити легеням - а то скоро сусіди почнуть питати що за "дід" по вечорах кашляє в мене в гаражі))) Изменено 26 декабря, 2024 пользователем Яр13 11 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Хотабыч 10 191 Опубликовано: 26 декабря, 2024 21 час назад, Яр13 сказал: На дні коробки де сушився трім з кущів , побачив ось таке - пересіяв і отримав ще пару грам кіфу , не планував збирати але якщо воно саме обсипається то чому б і ні , вже спробував - все отлічно накриває без бед тріпів , остальне перебив добавив те що накатав з рук при харві і зробив бхо . На цей раз смола більш світла і схожа на бурштин а не на ширку))) коли бхо з віялового листя , на макро фото видно не однорідність фракцій . І так крім гарних шишуль , з двох кущів я отримав 2.9 грам смоли з віялового листя і 15.5 гр з тріму де було ще трохи попкорну і накат з рук . Такого тріму було 160грам - продув це за 2 заходи використав 6 балонів нюпорта по 250мл Зі смоли спочатку хочу зробити шоколадних цукерок або шоколадок , а потім обов'язково зробити масло бро @Хотабыч , хочу взагалі на деякий час перейти на їстівні варіанти вживання , треба дати відпочити легеням - а то скоро сусіди почнуть питати що за "дід" по вечорах кашляє в мене в гаражі))) Не знаю,есть ли смысл кулинарить из смолы,вроде и так чистоган и по идее с пары спичечных головок должно уносить,но то шо конфетки(типа шоколадных) и пряники-вещь,сомнений не имею.Единственное о чем хотел бы сказать,нужно быть осторожным,пока не поймешь какой твой дозняк,бо даже небольшой лишак,может обернуться бледным и это в лучшем случае.А вот обломаться довольно сложно,по крайней мере еда и напитки не особо помогают,а может даже догнать.Мне очень понравились конфеты бонивира и печеньки мистера хейза,от обоих вкуснях глаза были шо у вампира. 1 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 577 Опубликовано: 26 декабря, 2024 2 минуты назад, Хотабыч сказал: Не знаю,есть ли смысл кулинарить из смолы,вроде и так чистоган и по идее с пары спичечных головок должно уносить,но то шо конфетки(типа шоколадных) и пряники-вещь,сомнений не имею так і є пре з малого , але таким я вже наситився хочеться спробувати ще щось нове , якби сам не виростив навряд чи була би можливість зацінити ці всі ніштякі , тому використовую такі моменти по максимуму поки є можливість, сам розумієш в які часи живемо 9 минут назад, Хотабыч сказал: динственное о чем хотел бы сказать,нужно быть осторожным,пока не поймешь какой твой дозняк,бо даже небольшой лишак,может обернуться бледным и это в лучшем случае Приняв бро 10 минут назад, Хотабыч сказал: Мне очень понравились конфеты бонивира и печеньки мистера хейза,от обоих вкуснях глаза были шо у вампира а маєш лінкі на ці рецепти ? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Хотабыч 10 191 Опубликовано: 26 декабря, 2024 Не бро,меня готовым продуктом угощали,думаю пацаны поделятся рецептом. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 14 652 Опубликовано: 26 декабря, 2024 Любой рецепт из интернета берешь,только вместо обычного сливочного масла добавляешь наше веселое =) 1 ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ TECHNO ПОСОБИЕ ПО ДЕФИЦИТУ И ПЕРЕДОЗУ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 577 Опубликовано: 26 декабря, 2024 @bonivur привіт бро , тут рекламують твої цукерки , рецептиком поділишся ? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
синоптик 5 013 Опубликовано: 26 декабря, 2024 4 минуты назад, MrHaze сказал: Любой рецепт из интернета берешь,только вместо обычного сливочного масла добавляешь наше веселое =) немного не так, если в рецепте используется высокая температура,а еще и долго,все пойдёт не по феншую 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 577 Опубликовано: 26 декабря, 2024 2 минуты назад, синоптик сказал: немного не так, если в рецепте используется высокая температура,а еще и долго,все пойдёт не по феншую важливий момент бро зараз думаю про шоколад , можна взяти любу шоколадку чи обовязково кондитерський шоколад ? я знаю що ти 100 разів розказував іншим але я так і не запамятав всіх процесів Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 14 652 Опубликовано: 26 декабря, 2024 16 минут назад, синоптик сказал: немного не так, если в рецепте используется высокая температура,а еще и долго,все пойдёт не по феншую Ну не знаю старина...я брал масло,мешал с мукой,орешками и маком а потом запекал в старой советской плите без выебонов... и все гуд было,перло отлично=) и я хз какая там температура была) Я давнооо готовил...еще када один жил...потом жена меня в этом деле сменила=) ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ TECHNO ПОСОБИЕ ПО ДЕФИЦИТУ И ПЕРЕДОЗУ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
синоптик 5 013 Опубликовано: 26 декабря, 2024 9 минут назад, Яр13 сказал: важливий момент бро зараз думаю про шоколад , можна взяти любу шоколадку чи обовязково кондитерський шоколад ? я знаю що ти 100 разів розказував іншим але я так і не запамятав всіх процесів бажано щоб натуральний,та більше какао.я отакий беру 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 577 Опубликовано: 26 декабря, 2024 2 минуты назад, синоптик сказал: бажано щоб натуральний,та більше какао.я отакий беру думав взяти молочний , а білий шоколад взагалі не варіант ? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
синоптик 5 013 Опубликовано: 26 декабря, 2024 2 минуты назад, Яр13 сказал: білий шоколад взагалі не варіант ? якщо там в складі жири то варіант.я роблю на таком,він чудово маскує як вкус так і вигляд. ось робив вчора,знизу куштував.думав буде норм,а воно ще зрану трохи штормить. робив-змішав 1:1 шоколад з маслом,яке робив з кіфа.позавчора масло їв- теж забагато було. 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 577 Опубликовано: 26 декабря, 2024 1 минуту назад, синоптик сказал: обив-змішав 1:1 шоколад з маслом, а масло яке саме ? звичайне але чим по жирніше ? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
синоптик 5 013 Опубликовано: 26 декабря, 2024 масло вершкове,82%.ще краще гхи.ще кокосове,але хтозна що вони туди поклали,а з гхи все ясно 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 577 Опубликовано: 26 декабря, 2024 30 минут назад, синоптик сказал: робив-змішав 1:1 шоколад з маслом а масло розводив в якій пропорції ? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
синоптик 5 013 Опубликовано: 26 декабря, 2024 4 минуты назад, Яр13 сказал: а масло розводив в якій пропорції ? я зварив 25грамм декарб кіфа в 150 граммах гхи 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 577 Опубликовано: 26 декабря, 2024 4 минуты назад, синоптик сказал: я зварив 25грамм декарб кіфа в 150 граммах гхи мощно бро , думаю зробити спочатку пробний раз з 6гр смоли з віялового листя на 100грамову шоколадку , після декарбу смола затвердіє ? 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
синоптик 5 013 Опубликовано: 26 декабря, 2024 2 минуты назад, Яр13 сказал: після декарбу смола затвердіє ? ні,навіть якщо до тверда була. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 577 Опубликовано: 26 декабря, 2024 Только что, синоптик сказал: ні,навіть якщо до тверда була. а як з неї отримати скло ? чи як взагалі отримати крихку смолу ? 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
синоптик 5 013 Опубликовано: 26 декабря, 2024 (изменено) ВНО в мене було кімнатній температурі твердим(не з листя) і швидкий змив 96%етанолом. а з листя багато бутора тягне,мабуть ніях твердий не зробить. Изменено 26 декабря, 2024 пользователем синоптик 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 577 Опубликовано: 26 декабря, 2024 1 минуту назад, синоптик сказал: ВНО в мене було кімнатній температурі твердим(не з листя) і швидкий змив 96%етанолом. а з листя багато бутора тягне,мабуть ніях твердий не зробить. за ага , з цим зрозумів , дякую бро 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 577 Опубликовано: 26 декабря, 2024 (изменено) Вітаю брази , прийшов час для тріп репорта Першу зняв Гелато , з неї і почну , дуже пахуча , 70% всіх запахів в палатці давала вона , такий кампот що і не розрізнити , єдине що приходь в голову це одеколон) насичений солодкуватий запах . Смак хороший і без лікування , на видиху відчувається солодкуватий присмак , по смаку і запаху можна поставити 5 - але мені таке не зайшло , як виявилося від таких запахів в мене крутить в носі))) . По накуру - я б сказав що це подвійний удар , спочатку приходить збалансований умовно сативний приход легка ейфорія і ясність розуму , а через 30-40хв тебе починають огортати індюшні ефекти , хочеться зручно вмоститися і відчувати задоволення від покуру . Можна курити як в день так і на вечір , голова залишається ясною ніякого спутаного мислення в кінці відчувається приємне розслаблення але без сонного ефекту . По силі накуру 4.4 з 5 хороший по силі приход і приємні ефекти . Те що зрізав на 6 тижні не має індюшного розслаблення , весь тріп відчується як умовно сативний приход . Мінт Джелі - запах відносно слабий , набір невловимих відтінків і запахів різнотрав'я , нічим особливим не пахне тому їдемо далі , куриться тяжко забиває трохи подих - думаю після пролічки все буде краще , по смаку і запаху оцінка 4 . Виробник пише що це mostly індіка , по накуру ця трава скоріше для вечірніх сесій але без жоповисажування і без явного прибиваючого до дівану ефекту , індюха для звязку з ноосферою) - курнув і думки полетіли полетіли в глибини свідомості чи навпаки до інших планет) , ефект для медитації або просто позаліпати в щось , сонний ефект середній . По силі накуру 4.5 з 5 для мене особисто не вистачає прибиваючого диванного ефекту . Те що зрізав на 6 тижні має дуже розмиті гібридні ефекти , але навалює все одно плотно) @MrHaze бро перенеси реп в завершені Изменено 26 декабря, 2024 пользователем Яр13 13 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Semen66 71 Опубликовано: 27 декабря, 2024 КРАСАВА............... Более не имею,, что сказать............. 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 577 Опубликовано: 27 декабря, 2024 9 минут назад, Semen66 сказал: КРАСАВА............... Более не имею,, что сказать............. Дякую бро 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 341 Опубликовано: 28 декабря, 2024 В 26.12.2024 в 13:23, Яр13 сказал: важливий момент бро зараз думаю про шоколад , можна взяти любу шоколадку чи обовязково кондитерський шоколад ? я знаю що ти 100 разів розказував іншим але я так і не запамятав всіх процесів я знайшов рецепт рафаелок тут на форумі 🙃 жовті щоб відрізнити від звичайних , ще не пробував, 22гр на 200 масла давав звичайні були дуже смачні , прям реально рафаело 4 не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас