Перейти к публикации
  • 0

Шукаю сорта CBD для поранених

Вопрос

Власне, суть вказана в назві. Давно не заглядав на форум, третій рік на фронті... Але не суть. Думав за цей час наші брідери розширять асортимент сортів медичними стрейнами з максимальним вмістом CBD, але мабуть ні... Нажаль. А потреба є. Є люди , що згодні вирощувати ці сорти для поранених хлопців. Проблема саме з насінням цих сортів. Потрібна відома, випробовувана генетика CBD.

Можливо хтось зможе допомогти. Пишіть в темі чи в приватні повідомлення. Дяка.

Поделиться сообщением

Рекомендованные сообщения

• 0

Хай,  та вже по суті дохуя хто робить кбд  зерна, майже всі гіганти в цій сфері.

Поделиться сообщением

• 0

Я один раз взяв зерна, але так і не вирощував...

Поделиться сообщением

• 0

я думаю уже на сегодняшней день проще купить CBD виде жилибонов , конфет или масла которые уже в электронках  как одна разка! Уже многие на улице курят просто все думают и не замечают, привыкли что это типо эльбаров и т д , а по сути обычный трубочка втури с CBD если бы сам не узнал от знакомого и не думал бы, и не замечал людей) по крайне мере это легально, быстро и не нужно покупать оборудование, место. И на фронте знаю таких кто и грибочки кушает и подкуривают и все хорошо) жилибоны можно купить в аптеки около 650-700 грн  https://tabletki.ua/CBD-life/1089793/

Изменено пользователем Akela
  • Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0

ТГК важнее чем CBD, чем больше ТГК тем лучше.

Изменено пользователем FATNOOB

Поделиться сообщением

• 0

Не знаю, що то за "мішки", підозрюю що безпонтовий маркетинг - засипати рошенівські жуйстики в пачку з картинкою листя канабісу і профіт в 600%. І про яку легальність йде мова, коли закон про медканабіс тільки вступив в дію і ще жодного рецепта на нього не виписано? 

В мене конкретний запит на насіння CBD сортів, типу Павутиння Шарлотти і т.п.

Пробігся по магазинам типу Ерорсів - в наявності нема нічого. Маю на увазі з дійсно відомих CBD сортів

Изменено пользователем Roomster

Поделиться сообщением

• 0

Поделиться сообщением

• 0

Поделиться сообщением

• 0

Дяка. Кинув в закладки, хоч і не дешево

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
4 часа назад, Roomster сказал:

конкретний запит на насіння CBD сортів

На мою думку - знайти насіння реальних кбд сортів на місцевому ринку у тебе не вийде. ти можеш купити кбд сорт, але не факт, що ефект від нього буде відповідати твоїм очікуванням. тому що навіть у сідбанків які вкладають купу грошей і часу на дослідження та аналіз немає гарантії що це буде заявлений зміст та пропорція( навіть на забугорних форумах скаржаться що насіння CBD сортів коштують невиправдано дорого).а у тих хто цим займається вдома, як розумієш такої гарантії, немає зовсім, оскільки зміст СBD/THC вони як визначають?у кращому випадку за відгуками чи відчуттями, що як розумієш не відповідає дійсності.сподіваюся зрозуміло виклав думку..

тому в твоєму випадку (люди готові вирощувати) я б купував насіння з гарантією і тільки фотоперіоди (наприклад https://medicalseeds.net/gb/cbd-collection-fem/324-1185-superfruit-cbd.html#/286-unidades-3_units  не реклама))) вибирав би з декількох сортів найбільш підходящі і далі вже вирощував його клонами поки не набридне. а інакше ти просто витратиш багато часу та грошей на вирощування рослин з незрозумілим ефектом. 

у Барабашки є кілька сортів від відомих виробників, якщо не розібрали, від Medical CBDгрєчки ,наприклад ,вже не залишилось.

Изменено пользователем синоптик
  • Like +1 3

Поделиться сообщением

• 0

Дякую Синоптик, ви озвучили мої думки один в один. Що ж буду пробивати закордонні магазини на предмет фотоперіодичних стрейнів КБД. Шкода, що у нас воно якось глухо, враховуючи реалії та скажену потребу 

Поделиться сообщением

• 0

@Roomster

https://808genetics.com/product/moanas-gift-bundle/

https://808genetics.com/product/moanas-gift-bundle/

Все що з Moana’s Gift, з великим вмістом CBD

808genetics, заводчик порекомендував 

Поделиться сообщением

• 0
В 16.09.2024 в 22:58, Roomster сказал:

Власне, суть вказана в назві. Давно не заглядав на форум, третій рік на фронті... Але не суть. Думав за цей час наші брідери розширять асортимент сортів медичними стрейнами з максимальним вмістом CBD, але мабуть ні... Нажаль. А потреба є. Є люди , що згодні вирощувати ці сорти для поранених хлопців. Проблема саме з насінням цих сортів. Потрібна відома, випробовувана генетика CBD.

Можливо хтось зможе допомогти. Пишіть в темі чи в приватні повідомлення. Дяка.

Ещё в 22 как только началось говорил с несколькими ветеранами(с птср) из штатов что в Инстаграме постят фотки со своих гровов. На вопрос что именно работает ответ один у всех кбд мусор. Все абсолютно индивидуально и нет сорта который универсален для всех. Вся суть что по бумажке на кбд покупают или выращивают сорт который подобрали под себя. Купить, обменять, доставить семки можно с любой точки мира. Давай название попробую найти. Ростить сегодня со стабильностью электричества не могу объем, разве что могу пару сумок размножить.

Хочешь дунуть - нужно всунуть.©kindman

Поделиться сообщением

• 0

Дякую всім за дописи. Розумію спірність та неоднозначність теми, її маркетингову складову, а також питання генетики, біохімії і т.п. Можливо з часом досліди, в тому числі і в Україні, розставлять крапки в цих питаннях. На разі, є бажання спробувати виростити саме КБД сорти від достойних виробників. Звісно хотілось би взяти сорти-переможці усіляких конкурсів і т.п. але реальність така реальність... Я б цими питаннями більш пильно зайнявся (навіть спробував ростити) але не можу....служба. Один з камрадів безкоштовно надіслав кілька насінин КБД сорта. Подяка. Декілька пропонували оплатити покупку, але я принципово не хочу зв'язуватись з грошима. Якщо хтось має можливість дістати такі сорти, та надати насіння - з вдячністю прийму та передам гроверам. А як воно там далі буде.....життя покаже.

Все буде Україна.

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...