Перейти к публикации
  • 0

Шукаю сорта CBD для поранених

Roomster

Вопрос

Власне, суть вказана в назві. Давно не заглядав на форум, третій рік на фронті... Але не суть. Думав за цей час наші брідери розширять асортимент сортів медичними стрейнами з максимальним вмістом CBD, але мабуть ні... Нажаль. А потреба є. Є люди , що згодні вирощувати ці сорти для поранених хлопців. Проблема саме з насінням цих сортів. Потрібна відома, випробовувана генетика CBD.

Можливо хтось зможе допомогти. Пишіть в темі чи в приватні повідомлення. Дяка.

Поделиться сообщением

Рекомендованные сообщения

• 0

Хай,  та вже по суті дохуя хто робить кбд  зерна, майже всі гіганти в цій сфері.

Поделиться сообщением

• 0

Я один раз взяв зерна, але так і не вирощував...

Поделиться сообщением

• 0

я думаю уже на сегодняшней день проще купить CBD виде жилибонов , конфет или масла которые уже в электронках  как одна разка! Уже многие на улице курят просто все думают и не замечают, привыкли что это типо эльбаров и т д , а по сути обычный трубочка втури с CBD если бы сам не узнал от знакомого и не думал бы, и не замечал людей) по крайне мере это легально, быстро и не нужно покупать оборудование, место. И на фронте знаю таких кто и грибочки кушает и подкуривают и все хорошо) жилибоны можно купить в аптеки около 650-700 грн  https://tabletki.ua/CBD-life/1089793/

Изменено пользователем Akela
  • Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0

ТГК важнее чем CBD, чем больше ТГК тем лучше.

Изменено пользователем FATNOOB

Поделиться сообщением

• 0

Не знаю, що то за "мішки", підозрюю що безпонтовий маркетинг - засипати рошенівські жуйстики в пачку з картинкою листя канабісу і профіт в 600%. І про яку легальність йде мова, коли закон про медканабіс тільки вступив в дію і ще жодного рецепта на нього не виписано? 

В мене конкретний запит на насіння CBD сортів, типу Павутиння Шарлотти і т.п.

Пробігся по магазинам типу Ерорсів - в наявності нема нічого. Маю на увазі з дійсно відомих CBD сортів

Изменено пользователем Roomster

Поделиться сообщением

• 0

Поделиться сообщением

• 0

Поделиться сообщением

• 0

Дяка. Кинув в закладки, хоч і не дешево

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
  В 17.09.2024 в 07:34, Roomster сказал:

конкретний запит на насіння CBD сортів

Показать больше  

На мою думку - знайти насіння реальних кбд сортів на місцевому ринку у тебе не вийде. ти можеш купити кбд сорт, але не факт, що ефект від нього буде відповідати твоїм очікуванням. тому що навіть у сідбанків які вкладають купу грошей і часу на дослідження та аналіз немає гарантії що це буде заявлений зміст та пропорція( навіть на забугорних форумах скаржаться що насіння CBD сортів коштують невиправдано дорого).а у тих хто цим займається вдома, як розумієш такої гарантії, немає зовсім, оскільки зміст СBD/THC вони як визначають?у кращому випадку за відгуками чи відчуттями, що як розумієш не відповідає дійсності.сподіваюся зрозуміло виклав думку..

тому в твоєму випадку (люди готові вирощувати) я б купував насіння з гарантією і тільки фотоперіоди (наприклад https://medicalseeds.net/gb/cbd-collection-fem/324-1185-superfruit-cbd.html#/286-unidades-3_units  не реклама))) вибирав би з декількох сортів найбільш підходящі і далі вже вирощував його клонами поки не набридне. а інакше ти просто витратиш багато часу та грошей на вирощування рослин з незрозумілим ефектом. 

у Барабашки є кілька сортів від відомих виробників, якщо не розібрали, від Medical CBDгрєчки ,наприклад ,вже не залишилось.

Изменено пользователем синоптик
  • Like +1 3

Поделиться сообщением

• 0

Дякую Синоптик, ви озвучили мої думки один в один. Що ж буду пробивати закордонні магазини на предмет фотоперіодичних стрейнів КБД. Шкода, що у нас воно якось глухо, враховуючи реалії та скажену потребу 

Поделиться сообщением

• 0

@Roomster

https://808genetics.com/product/moanas-gift-bundle/

https://808genetics.com/product/moanas-gift-bundle/

Все що з Moana’s Gift, з великим вмістом CBD

808genetics, заводчик порекомендував 

Поделиться сообщением

• 0
  В 16.09.2024 в 19:58, Roomster сказал:

Власне, суть вказана в назві. Давно не заглядав на форум, третій рік на фронті... Але не суть. Думав за цей час наші брідери розширять асортимент сортів медичними стрейнами з максимальним вмістом CBD, але мабуть ні... Нажаль. А потреба є. Є люди , що згодні вирощувати ці сорти для поранених хлопців. Проблема саме з насінням цих сортів. Потрібна відома, випробовувана генетика CBD.

Можливо хтось зможе допомогти. Пишіть в темі чи в приватні повідомлення. Дяка.

Показать больше  

Ещё в 22 как только началось говорил с несколькими ветеранами(с птср) из штатов что в Инстаграме постят фотки со своих гровов. На вопрос что именно работает ответ один у всех кбд мусор. Все абсолютно индивидуально и нет сорта который универсален для всех. Вся суть что по бумажке на кбд покупают или выращивают сорт который подобрали под себя. Купить, обменять, доставить семки можно с любой точки мира. Давай название попробую найти. Ростить сегодня со стабильностью электричества не могу объем, разве что могу пару сумок размножить.

Хочешь дунуть - нужно всунуть.©kindman

Поделиться сообщением

• 0

Дякую всім за дописи. Розумію спірність та неоднозначність теми, її маркетингову складову, а також питання генетики, біохімії і т.п. Можливо з часом досліди, в тому числі і в Україні, розставлять крапки в цих питаннях. На разі, є бажання спробувати виростити саме КБД сорти від достойних виробників. Звісно хотілось би взяти сорти-переможці усіляких конкурсів і т.п. але реальність така реальність... Я б цими питаннями більш пильно зайнявся (навіть спробував ростити) але не можу....служба. Один з камрадів безкоштовно надіслав кілька насінин КБД сорта. Подяка. Декілька пропонували оплатити покупку, але я принципово не хочу зв'язуватись з грошима. Якщо хтось має можливість дістати такі сорти, та надати насіння - з вдячністю прийму та передам гроверам. А як воно там далі буде.....життя покаже.

Все буде Україна.

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас

Чат Джа

Чат Джа

• или переместите ваши файлы сюда
      Разрешённые типы файлов: jpg, jpeg, jpe, png, gif, webp, mp3, wav, mp4 · Максимальный размер файла 3MB
      Вы можете загрузить только 1 файл
    • Создать...