Перейти к публикации
  • 0

Гриби golden teacher

BingoBongoo

Вопрос

• Салам, ростуть в мене гриби, купив з німеччини готовий кроу кит, є спецфалісти які скажуть чи це вони чи ні?В гуглі дивився на фото то вони не такі грубі як у мене

Screenshot_20241222_141457_Gallery.jpg

• Like +1 2

Поделиться сообщением

Рекомендованные сообщения

• 0
3 часа назад, BingoBongoo сказал:

вони не такі грубі як у мене

Зовнішній вигляд грибів дуже  залежить від умов і харчування. також є ймовірність що це клон(скоріш за все) ,продавцю такий вигляд більше сподобався

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
6 часов назад, BingoBongoo сказал:

купив з німеччини готовий кроу кит

Жесть. наче це дуже незаконно, ну все одно що шишуль кинуть поштою.  Виглядають прикольно, сила в ніжках т.щ.))))

Поделиться сообщением

• 0
8 часов назад, CannabisDoomOcculta сказал:

Жесть. наче це дуже незаконно, ну все одно що шишуль кинуть поштою.  Виглядають прикольно, сила в ніжках т.щ.))))

Та тут можна любе голубе поштою замовити як і в нас в Україні)

Ладно, чекаю ще тиждень, і буду зривати, до речі знаєш щось за регідрацію

8 часов назад, CannabisDoomOcculta сказал:

?)

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
12 часов назад, синоптик сказал:

Зовнішній вигляд грибів дуже  залежить від умов і харчування. також є ймовірність що це клон(скоріш за все) ,продавцю такий вигляд більше сподобався

Я поклав біля йолочки, думаю хай дихає хорошим киснем😀імітація лісу

20241223_065058.jpg

• Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

• 0

?)

ну блін... береженого бог береже))  Безпечний метод - придбати відбиток це легально і далі все робити самому, простіше ніж мар'ю піднімати))

чекаю ще тиждень, і буду зривати

грибаси робив давненько, ну мабуть ще декілька днів, вони швидко лізуть. Потім поставиш на регідрацію, як збереш першу волну (заливаєш водою кейк і ставиш в холодне місце можна холодильник на декілька годин, а потім знов на плодоношення). для плодошення 18-20 С наче зе бест.

Поделиться сообщением

• 0
1 час назад, CannabisDoomOcculta сказал:

грибаси робив давненько

ще залишилися запаси чи наївся й немає бажання ні  їсти ні вирощувати? чи стоїть баклажка десь в схованці🙂?

Изменено пользователем синоптик
  • Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
2 часа назад, синоптик сказал:

ще залишилися запаси чи наївся й немає бажання ні  їсти ні вирощувати? чи стоїть баклажка десь в схованці🙂?

Зламалась мультіварка.  І вобщем я міг би її сам полагодить но нема часу, а кудись нести чи брать нову скупий бо можу сам))) ну така отмаза згоден що не дуже....

Як почалась війна трохи боявся грибів, ну вовка боїся в ліс не ходи, якщо є страх краще не їсти, а зараз навпаки наче і хочеться, може созрію найближчим часом)) можна і на плиті зерно підготувать. відбитки від @SkyShiva зе бест, по 5-10% знімав спорів на 6 банок міцу, куча різних відбитків є.

Я ж раніше по простому робив, а оце купив і обігрівач і кучу різного, як в книжці можно зробить. Тільки сильне бажання треба щоб стартонуть)

Поделиться сообщением

• 0

ти май на увазі, що хоч і кажуть, що суперечки 🙂  зберігаються мало не вічно - насправді це не так. як пощастить, як зберігалися (краще у холодильнику) і на якому матеріалі зроблено відбиток. я сам так думав-зробив прінти, а через 10 років повторив, але реальність показала, що не все так просто. останній раз я ростив гриби в 19, зібрав тоді під 100грам панів сухими, цього сам розумієш надовго.а матеріал зберігав в основному на агарі,ну і прінти робив .. тільки в 22 прийшли "освободітєлі" і винесли навіть парник,залишилося в шухляді 3 прінта незрозумілого віку,років по 5 точно. Місяць я з ними порався, і так нічого і не добився, пани камбоджа показали ознаки життя, але дуже погано розвивалися. так що давай, діставай рукавички, маску та інші інструменти-

гриби хочуть рости, а не в пакеті всихати.

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
1 час назад, синоптик сказал:

тільки в 22 прийшли "освободітєлі" і винесли навіть парник

піздец бро... реально піздец... у мене в Харкові квартира - одні стіни лишились, такий піздец.....співчуваю і розділяю.

1 час назад, синоптик сказал:

3 прінта незрозумілого віку,років по 5 точно

я принти не робив, до війни пара відбитків Скайшиви насправді показали слабкий ріст, тож їм було багатенько, я думав що це із за температурного режиму, а інші  стрейни прям взагалі норм, зерно обростало за 2-3 тижні як завжди у мене.

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...