Перейти к публикации
  • 0

Дикий аут , де шукати місце

prowolka

Вопрос

Добрий день, шукаю місце під дикий  аут , підкажіть на що звернути увагу ,де у вас виходило виростити .
північ України

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Рекомендованные сообщения

• 0

Я робив містяк у непролазних джунглях...сам розумієш,найголовніше щоб двуногі не знайшли.

• Like +1 2

Поделиться сообщением

• 0
  В 29.12.2024 в 10:40, MrHaze сказал:

Я робив містяк у непролазних джунглях...сам розумієш,найголовніше щоб двуногі не знайшли.

Показать больше  

Все правильно браза говорить. Важкодоступне місце це найкращий варіант щоб заховати. Ще зверни увагу на кропиву, якщо її багато і вона розростається до двох метрів - це хороший знак, під кропивников гарний грунт.

Також тобі потрібно буде облагородити трохи містяк, вирізати лишні гілки, викорчувати бур'яни, зробити місце для растіх. Ну і наявність води поруч важливий пункт, щоб не таскати на горбі бо в літню спеку це виснажливо, а таскати треба буде багато.

• Like +1 2

Поделиться сообщением

• 0
  В 29.12.2024 в 10:23, prowolka сказал:

Добрий день, шукаю місце під дикий  аут , підкажіть на що звернути увагу ,де у вас виходило виростити .

Показать больше  

Поділюсь своїм досвідом: три роки підряд саджав дикий у заповіднику, до одного населеного пункту де 7 чол прописані 10 км, до другого де ваще 2-3 чол 7 км. Просто природа луг, ліс, трохи болота є, струмочки і тд.  Саджав 5-7 ялинок 500-1000м між ними, і жодна до харву не дійшла. Один із кущів бачив у вересні, та він був ще дуже зелений і вже за два тижні його не було.

В принципі навіть придивився капець які хащі, та можливо умовно простіше десь в тих краях взяти ще одну ділянку з парканом і там якийсь стелс замутить щоб це була приватна власність і ніхто туди не міг зайти.

Поделиться сообщением

• 0

сонце - мінімум 7-8 годин на добу. чим більше, тим краще. земля - в мене грунт поганий(каміння), то я робив лунки і 40 л землі покупної. місце повинно бути подалі від стежок тощо. бажано з водичкою поблизу

одразу радю ознайомитись з фунгіцидами. я особисто підвязав з аутами, бо не можу дотримати рослини до бажаного стану

Поделиться сообщением

• 0
  В 29.12.2024 в 10:23, prowolka сказал:

північ України

Показать больше  

Ищи крапиву и лови солнце максимум. Самое вкусное солнце с обеда. 

@tolya2021

Поделиться сообщением

• 0
  В 29.12.2024 в 12:15, CannabisDoomOcculta сказал:

В принципі навіть придивився капець які хащі, та можливо умовно простіше десь в тих краях взяти ще одну ділянку з парканом і там якийсь стелс замутить щоб це була приватна власність і ніхто туди не міг зайти.

Показать больше  

угу, в нас закинуті дачі так прочісують в пошуках конопель, що аж бігом....

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0

відкрив для себе дикий аут в якості скоріше розваги - типу, що з того вийде. локація космос -  пойма річки, грунт торфяний. хто розуміє, що таке луг, то знає, що на ньому бувають поодинокі кущі різного розміру. один з таких кущів і використуваю в якості фону. сонце з ранку до ночі, річка 200 метрів. рибалки та любителі потрахатися на природі туди не ходять, бо посцикати можна значно ближче. головне  стежку не натоптати, але так, як в нас дощі були регулярні, то відвідав за весь час разів пять для підкормок та обробок від шкідників. вирощував бонусний афган куш рег від бро sim... все було б взагалі класно, якби не той факт, що з 5 ялинок дівка виявилася лише одна.....

photo_2024-12-30_14-24-31 (2).jpg

photo_2024-12-30_14-24-31.jpg

Изменено пользователем jumbojet
  • Like +1 4

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас

Чат Джа

Чат Джа

• Выберите файлы...
      или переместите ваши файлы сюда
      Разрешённые типы файлов: jpg, jpeg, jpe, png, gif, webp, mp3, wav, mp4 · Максимальный размер файла 3MB
      Вы можете загрузить только 1 файл
    • Создать...