Хотабыч 11 524 Опубликовано: 30 июня В 21.06.2026 в 17:28, sztella-cucurella сказал: Привіт друзі! Цього тижня нажаль знову не получаеться відвідати рослини але зробити якийсь допис страх як хочеться). Тому допис буде, може не зовсім по темі, ну і нехай. 😉 Мова піде про рослинку яку я гровила минулого сезону. Це був Мімозар від Кактуса. Все б нічого, але рослинка вродилась з фіолетовим стовбуром. Отже, хвилинка, так би мовити народної творчості)ЛЕГЕНДА ПРО ФІОЛЕТОВИЙ МІМОЗАР 💜✨ Знаєте, кажуть старі люди, що інколи земля народжує особливі рослини. Вони приходять у цей світ із фіолетовими стовбурами, ніби мічені нічною загравою чи поціловані чимось потойбічним. 🌌 Здавалось би, на перший погляд, нічого сверх надзвичайного, таке трапляється... Отак собі й думала я минулого року, коли в мене росла ця рослина. Думала, аж поки не дійшло до проби. 🧬 І тепер я знаю інше повір'я: такі рослини не дарують легких ілюзій, вони приходять, щоб вивернути душу навиворіт. Додам ще, що час від часу я дружу з чарівними грибочками. 🍄 І був у мене з ними такий досвід, що нехріново вони мене так відкошмарили. Простіше кажучи, був бед тріп. Не буду зупинятися на тому, що саме було в тріпі, просто скажу, що такий страх страшенний пережила - здавалось, ніби я помираю. 💀 Потім тріп пройшов, я про все забула і жила собі далі. І тут одного разу я така: «А що би мені сьогодні покурити?» - і натрапила в себе в шафі на баночку Мімозара. 🍯 Він у мене так і підписаний: «Мімозар фіолетовий». Я вже й не пам'ятаю, чому його так довго не юзала, видно, засильний для мене здався на початку. І от побачила я цю баночку і думаю така: «Треба би спробувати знову». 🤔 І спробувала... І знаєте, що було? ⚡️ Всі свої найстрашніші моменти з того бед тріпу пригадала, причому один в один пережила все те заново - ярко і ніби як в реальності. І знову мені здавалося - мало не померла. І це не від грибів, а від трави! 🤯 Після того я відклала ось цього фіолетового Мімозара на саму дальню полицю, охрестила його «диявольською рослиною» 😈 і думала, що не скоро до нього повернусь. Але вчора мене щось дьорнуло, і я після парочки келихів домашнього пива 🍺 потягнулась за Фіолетовим Мімозаром... Ну, це таки диявольська рослина, скажу я вам по секрету... Знову такий жах і ужас пережила.... 🔥 Це було щось... Стародавні легенди кажуть, що фіолетовий сік цих рослин - то кров самої Правди, яка не терпить фальші. Ця трава неймовірно пробиває на правду. Тобто, якщо ти десь там шось сама собі брешеш, недоговорюєш, або стараєшся не звертати увагу на щось в своєму житті, то цей Мімозар якраз тичить тебе обличчям в саму суть цієї брехні і неправди. 🎯 Ну така відверта і сильна трава, що аж страшно. Вона зриває всі маски і змушує дивитися своїм страхам прямо в очі. 👀 Друзі, всіх вас люблю, всіх обіймаю! 🤗 Дуже рада, що ведете такі цікаві репорти і ділитеся тут, на Джа Форумі. Так само гарно-гарно дякую, що стежите, що пишете приємні коментарі і просто дякую за увагу. ✨ Повірте, все це мене тішить і радує. Можливо, я не завжди відповідаю - просто банально через те, що соромлюся 🙈, але ваша участь для мене дуже важлива і приємна. Всім дякую! Хай у всіх нас все буде добре! 🙏🌿☀️ Хай систер.Фиолетовый ствол,это прикольная фишка нескольких мастей-ранников Кактуса,когда попадается фено.(это я о семенах 4-5 лет давности)возможно все те масти делались с использованием какого нибудь авто пурпл,но это Кактус может прояснить.Мимозар у меня вообще черный был,попадалась голоса ранняя,куст был как у тебя,ствол прикольный,лист обычный.Люди писали,шо и грааль попадался с таким стволом.Я это вообще к тому,шо после полугодовалой+ пролечки,показали себя как очень сильные масти,хто без толера и бледнели,и в ригу….Да мне и самому грааль мозги плавил,хоть и с зеленым стволом,но как по мне самый забористый был. У тебя сейчас столько его мастей,интересно какой по качеству выйдет грааль,это ведь со свежего замеса у тебя?Биг уа должен порадовать очень ранним цветением,правда предцвет длинноват,но это и плюс,куст за это время здорово стреляет в рост.Шишки довольно крупные,но до камня у меня додержать не получилось(унесли)но были ньюансы с плесенью,я много удалял,причем не точечно,а шишками,некоторые были размером с кулак.Вобщем гниль выкидывал,а довольно крупные «остатки»сушил при темпе около 35 градусов.Получилось прилично,хватило распробовать.Вкусная,пахучая,мне пару хапок с папиры хватало,шоб на пару часов поменяться,как по мне очень позитивная.По прухе мне чем то напоминает КWRTR,мозги не плавит как выше упомянутые масти. Веточку попробуй спасти,оторвать и выкинуть всегда успеешьСделай шину и умости на какой-то рогачик,пока не сростется как надо.,ветка то не плохая. Все у тебя так душевненько в репе,продолжай в том же духе.А с грибами осторожнее,бо есть примеры совсем не веселые. 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sztella-cucurella 963 Опубликовано: 11 июля (изменено) Привіт, добрим людям!) 👋 Я взагалі не думала сьогодні робити там якийсь допис, тому що по плану відвідування рослин - завтра вранці, у неділю. 🗓️ Так якось уже цього року повелося, замітила я, що відвідувати рослинки завжди виходить чомусь по неділях. Не знаю, є в цьому якийсь символізм або скритий замисел, скоріше що ні, то просто підмітила таке і от ділюся. Взагалі це не має значення.) Просто у мене такі ділішки, що я останнім часом більше по роботі не вдома, вдома буваю рідко і всього на два дні. 💼 І тому сьогодні приїхала, завтра обов'язково треба відвідати рослини, і я вже в такому передчутті перед цим! Знаєте, як воно завжди захоплююче... Тобто ти не була якийсь час на поляні, і завтра ти запланувала там побувати, і дуже-дуже цікаво, як усе змінилося на поляні за цей час. 🌿 Ти не знаєш, на що очікувати: тобто чи все там гаразд і вони додали в рості і в усьому іншому, чи, може, навпаки, хтось там розрив твої лунки або погриз твої рослинки або ще щось в такому дусі. 🕵️ Інтрига, одним словом! Але, звісно, я сподіваюся, як і ми всі, я впевнена, хто відвідує своїх рослинок, завжди в прекрасному передчутті, що там все гаразд. Але й, якщо бути чесною, то насправді ти ж не знаєш, що побачиш на поляні.) 🔮 Коротше кажучи, завтра вранці йду на полянку!) ☀️ І я до цього моменту згадую усі свої відвідини поляни, які були до цього так само зранку, і це просто неймовірні спогади, як усе було чарівно і дивовижно... Коротше кажучи, не знаю, чи донесла свою думку. Але, коротше кажучи, якщо ти вирощуєш таку кльову, нами всіма улюблену рослину... ну це... це капець як цікаво, ), незабутньо, дивовижно... це, якби сказати... це саме життя... 🌱❤️ ні з чим, коротше, не зрівняти! Оце я так приїхала додому... 🏡 Давно не пихтіла... Дуже сильно вже хотіла нарешті розслабитись від роботи... 🛋️ І пихнула!) 💨 😉 І от на такий допис до репорту мене типу пробило)... ⌨️🍃 На фото рослинка з минулого сезону, саме з нею я зараз і сиджу) 🍁💨 Всім привіт і до завтра!) 👋🌍 Изменено 11 июля пользователем sztella-cucurella 14 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sztella-cucurella 963 Опубликовано: 12 июля Друзі, всім величезні вітаннячка! Як ваші справи? По репортах бачу, що рослинки у всіх підростають, набирають силу, і це неймовірно радує. У мене теж усе доволі непогано, згодом обов'язково покажу) А почнемо, як завжди, з пташок. Сьогодні мені підспівувала отака хоч і маленька, але справжня красуня: Це кропив'янка чорноголова. А ось так чарівно вона співає: кропив’янка чорноголова.wav Дорогою за місто я куштувала й ласувала повною горою смаколиків. Отака яблунька: Отакі черешні: А це сливка-алича червона: ...і ось така жовта: А це терен - смак цікавий, але багато (максимум 2 шт) не з'їси. Знаю людей, які роблять із нього вино з неймовірним терпким присмаком. А ще на полях повно чорниці! Всього потроху я назбирала й принесла додому😋 Ну а тепер про рослинки. Карликів майже всіх пустила під ніж. Дивилася от в такий апаратик - трихоми вже молочні. Саме так, як я люблю!😋 Отже, Big Bad від Шайтанича. Був пущений під ніж А це Big Ua від Кактуса. Mint jelly від Кактуса Afghan Kush від Mudro: Усі ці чотири кущики-карланчики, що вище, я вже зрізала й пустила під ніж✂️🥰 тепер має бути легше, бо я постійно плуталась. Під кожним кущем я заздалегідь була понаставляла бірочки, ледь знайшла їх у купі сіна (тобто в мульчі) 😅 Але тепер точно знаю, де і яка дівчинка росте. Nice Diesel. Його поки не зрезіла, мабуть наступним разом) отже, що в нас залишилось, окрім останього автіка вище. Це Violet Gas: Хтось йому трохи пошкодив нижні гілочки Pale Widow. Щось їй трохи не нравиться, но вже як є El curandero; І от, знайшла нарешті справжнього Cthulhu Kush! А то я постійно фоткала іншу рослину, яка вже зацвіла й ніяк не могла бути Ктулху) от його бірочка. ну все, розібралася, тепер ніякої плутанини) А це Грааль: А це KWRTR: Загалом, нормальні такі рослинки, усе непогано. Я навіть рада, що вони ростуть не дуже великими - буде мені легше з тим усім) До речі, дощів так і не було. Щодня на горизонті видно темне небо, то там, то сям ходять кругами дощові хмари, але саме в мене нічого так і не випало. Всю воду з тієї калюжі (якщо пам'ятаєте) я вичерпала, і в результаті кожна рослинка отримала десь по 5 літрів води з Рост-концентратом. Але радує, що під мульчою земля волога, я перевіряла. Так що все гаразд! 👌 Щоб за мною не тягнувся шлейф аромату від свіжозрізаних шишок (самі знаєте, як воно добряче несе), замотала растішки аж у 12 кульків-мішків! А запах, скажу я вам, дуже солодкий... та що там розказувати, ви й самі чудово знаєте. 🍁 А ще вже дорогою назад йшла передмістям і в одному дворі побачила абрикоси. Я їх давно чесно кажучи примітила, і ось нарешті вони дозріли. Навіть змогла парочку дістати, бо дерево росте за парканом, але одна гілочка звисає на вулицю. Не судіть строго, я просто не могла пройти повз!) 🍑 Друзі, дякую за увагу, всім продовження гарного літа! До зустрічі, чао! ☀️👋 21 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 18 002 Трофеи и Медали Опубликовано: 12 июля З харвом сестро))) светлых трипов 3 ORGANIC GROW CLUB МОЁ ТИПА ТВОРЧЕСТВО ПРОБЛЕМЫ С РАСТИХОЙ ? Осветите тьму =) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Zubillo 291 Опубликовано: 12 июля Ну прям не реп а кружок юного натуралиста) класс, смотрим дальше) 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
OldKyivHills 1 634 Опубликовано: 12 июля 1 Якщо цінуєш якісну генетику! https://jahforum.net/topic/84365-nasinnya-vid-old-kyiv-hills-seeds🇺🇦/ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
RustCohle 842 Опубликовано: 14 июля (изменено) З харвом 🤙. Гарно все підростає💪. У вас там просто рай для любителів фруктів. Щоб просто так по дорозі до рослин посмакувати різним то дуже круто🔥 Изменено 14 июля пользователем RustCohle 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 7 639 Трофеи и Медали Опубликовано: 16 июля Я просто закоханий в твій репорт, чудесно 1 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Хотабыч 11 524 Опубликовано: 19 июля Все круто сис.А терен собирают,когда первый заморозок стукает,тогда он не такой кислый и терпкий. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sztella-cucurella 963 Опубликовано: 19 июля Друзяки, усім вам великий привіт! 👋 Цього тижня відвідати рослини не получается, але в мене залишилися деякі фото з минулих разів, які я ще не показувала. Тому хочу просто поділитися, та й писати знову страх як хочеться, тому зроблю допис. 📝 Ну а крім того, я затестила деякі свої зрізані минулого тижня автіки і поділюсь враженнями, як вони мені. Тому розказати є про що. 💨 Отже, поїхали) 🚀 Розпочну просто з деяких фото, які я роблю, коли йду прогулятись на місцину. 🌲 Так як я дуже люблю і шаную все живе, що нас оточує, то роблю фото собі на згадку, але сьогодні я поділюся і з вами. 📸 Ось, наприклад, такий непримітний жук)) 🪲 А це хоч і з минулого сезону, но всеодно вставлю його сюди. Це таке відкладає в простонароді жук-бздюх: думаю, всі знають, що це за жуки) : Або ось такі яйця мурах. У мене, доречі, мабуть в половині моїх рослин в лунках оселилися мурахи. 🐜 Добре, що ще не було такого, щоб вони мені чимось навредили, тому я їх і не чіпаю. Ось вони: А ще дуже часто в мене під самими рослинами ростуть гриби. 🍄 А я взагалі-то затята грибарка.! ))) 🌲 Звісно, ці гриби я не збираю і я поняття не маю, що це за гриби, але просто мені завжди цікаво і дивно, коли під рослинами росте щось таке подібне. Дивіться, які вони ще й різні бувають: дуже цікаво А от такий метелик. 🦋 На його спині можна помітити справжній захисний малюнок. Якщо добре роздивитися, то видно мордочку якогось іншого животного, нібито воно там сховалося. Дуже незвичайно! А це просто корінець одного з карланів, зрізаного тиждень тому: А це мій тазік 90 л, який я колись вивезла в поле на авто і там залишила. 🚘 Я завжди його наповнювала привезеною водою, але зараз він пустий. 🪣 І, до речі, в нас уже досить давно знову без дощів. ☀️ Знову все крутить навкруги, але випасти саме у нас ніяк не щастить. Ну нічого, сподіваюсь, все буде добре. 🙏 А це зачистили ділянку під будівництво: 🏗️ І знаєте, це зовсім поряд біля моєї полянки. Добре, що зачистили поряд, а не саме мою полянку. Втім, відчуваю, що саме на цьому місці наступного сезону я вже буду десь в іншому місці. 🗺️ Бо ці поля хоч і за містом, але будівництво активно просувається вглиб поля. Шкода мені і дуже прикро, якщо чесно. 😔 Такі чудові проводила тут сезони вже кілька років поспіль. Але прийдеться вишукувати щось нове. Ну хто зна, може то й на краще. ✨ А пам'ятаєте, біля мінт джелі виросла була рослинка? 🌱 Я поняття не мала, звідки вона з'явилася, бо нічого не тіряла вроді як, а тут вилізла рослинка: мінт джелі - зліва, а ота рослинка - справа: Ну, я її залишила. Вона активно розвивалась і всі діла, аж поки я не прийшла минулими вихідними і не побачила, що то мужик. 🤦♀️ Ось він: ото вимахав, та ще й так швидко)) а мінт джелі, якщо придивитись, то вона там внизу справа: Тепер я зрозуміла, що то з минулого сезону з якоїсь рослинки зернятко впало і от воно вродило такого хлопа. 🤷♀️ Прийшлося, самі розумієте, ліквідувати. 🪓 Шкода, але що поробиш. Але рада, що і таке цього сезону побачила) Ну і переходимо до тесту наших автоматів. Першим я затестила біг бенг від Шайтанича. Це був найменший автік з чотирьох зрізаних. Ось він: Хоч і маленький, але, повірте, мені вистачить і не на раз, і не на два. А значно більше. 😉 Отже, як ви вже знаєте, люблю пихнути після пари келихів пива. 🍻 І я була дуже здивована, але травичка виявилась такою зачотною... 🔥 Настрій піднявся, мені захотілося відразу танцювати під якусь цікаву реггі-музику. 🎶 Я була не сама. І ми так круто танцювали! 💃🕺 А потім ще пів ночі просто розмовляли, розмовляли і розмовляли, і не могли наговоритися. 💬 І саме що головне - мене зовсім не тягнуло на сон. 🤩 Ну знаєте, як воно буває: покурив - і на сон тебе тяне. Це, звісно, теж непогано, треба й таку траву собі мати, але я люблю двіжувати після покуру. Мабуть, добре, що я зрізала цих автів, поки в них ще янтаря не було зовсім. Ну що сказати? Це дуже кльова, весела, розговорчева трава, двіжова... 🥳 Саме те, що я люблю. Прикиньте, якщо б рослина виросла великою і розкрила весь свій потенціал! Ото було б взагалі бомба. 💣 Але й так я дуже рада. 🥰 Наступний під пробу попав біг юа від @Kaktuss. 🌵 Ось він: І знаєте, все повторилося так само: запальні танці, цікаві і відверті розмови... ✨ А ще... як би то сказати... глибина занурення в накур... 🌊 Уже після усіх тих танців і розмов я просто лежала, і так мені було добре... 🛌 А ще думки... такі глубокі.... такі добрі, теплі і приємні, і впевненість в тому, що все що я роблю на даному етапі свого життя і що запланувала собі робити - все це правильно, і так і має бути... 🧘♀️ Короче, зачотні я виростила рослинки. 🌿 Дуже задоволена і рада, що так воно є, навіть не дивлячись, що виросли вони маленькими. Абсолютно не шкодую. А навпаки. Так круто, що в мене є вже свіженька травичка, якій я дуже рада і вже можу нею насолоджуватися, та ще й така кльова. 🎉 Сьогодні, до речі, буду знімати пробу з мінт джелі. 🍃 Ось він: Але про нього я вже розкажу іншим разом. Народ, як добре, що всі ми тут зібралися і ділимося своїми здобутками, думками, враженнями... 🤗 Дуже вам вдячна, що стежите.... за добрі слова, за підтримку і за увагу. Мені дуже приємно. Всіх обняла) До зустрічі! ❤️ 16 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 18 002 Трофеи и Медали Опубликовано: 19 июля И тебе спасибо систа за такой приятный контент 😃 7 ORGANIC GROW CLUB МОЁ ТИПА ТВОРЧЕСТВО ПРОБЛЕМЫ С РАСТИХОЙ ? Осветите тьму =) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BarneyGreenway 428 Опубликовано: 19 июля Перекурив)) сиджу читаю і кайфую)) репорт такий м'який як перина) 4 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
SAFOKL 60 Опубликовано: 19 июля В 06.06.2026 в 15:48, Shajtan сказал: Я фанат темного пива, для мене воно насичене і відрізняється ароматом на відміну від світлого, яке ,як водичка, чи розбавлений квас. Світле гарно в жару пити чи з солоненьким вживати. А от темним можна насолодитися, як і дрібкою гарної сортової травички в косяку згоден з кожним словом Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 7 639 Трофеи и Медали Опубликовано: 23 июля Гарно, коли шишки після пива в сон не клонять. Чудово так потусити 2 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sztella-cucurella 963 Опубликовано: Воскресенье в 08:24 Привіт, друзі! Рада вітати вас усіх. Сподіваюсь, у вас усе добре. 🌿 Відвідала я свої рослинки... У нас з дощами взагалі ніяк. Все дуже сухе і всюди дуже і дуже сухо. Десь постійно падуть дощі, видно темні хмари на горизонті, але саме в моїх місцях дощу не було вже дуже давно. Сумно. 😕 І коли прийшла, то деякі рослинки мені здалися понурими і з опустившимися листочками. 🥀 З собою я притягнула 10 л води. Благо, мене до початку поля підвезли сусіди. Сама би я не дотягнула. І от прийшовши і дивлячись на понурі рослини, зрозуміла, що треба щось робити з водою. 💧 Коротше, є тут десь за пів кілометри від місцини меліоративний канал чи як воно називається. В ньому ніколи не було води, він весь заріс чагарниками і таке інше. Так от води в ньому минулих років не було, я завжди перевіряла. Але далі вглиб поля є інший канал, і там, я знала, водичка часом бувала, але ну він зовсім не близько, і я думала, що хоч разок до нього сходжу і наберу там води, щоб хоч трохи дати рослинам очухатись. 🌾 Але так далеко йти не прийшлось, бо в цьому першому каналі була вода!!! 🌊 Я просто гадки не маю, звідки вона там з'явилася, бо кажу ж, він давним-давно вже був пересохшим. Видно, Джа мені допомагає. 🙏✨ Коротше кажучи, я ходила туди й назад вже не скажу скільки разів, бо збилась з рахунку. Але кожна рослина отримала по 10 л води!!!! 🪣💪 Ледь знайшла щілину, щоб пробратися до води , дуже великі хащі. 🌿👀: І знаєте, тут, коли прдерлася до води, я зустріла дятла))) 🪶 Я коли до води пробралася, то він стучав там, але мене побачив, то улетів. Але поки я набирала води - повернувся і продовжив займатися своїми справами: Правда, гарнюня? 🐦❤️ А от і його, на цей раз не спів, а стук)) 🥁 Обовязково послухайте цей барабан: великий строкатий дятел.mp3 Ну от такі справи з пташками. Чесно скажу, тішуся від всього цього. 😊 Так от, поки ходила туди-сюди з водою, то зустріла ще кількох інших жителів диких полів. 🌾 Наприклад, ось таку ящірку: справжній міфічний дракон, ну погодьтеся)) 🦎👑 Прикиньте, народ, я тільки тепер момітила, що там не одна а дві ящірки)). я клянусь, думала, що фотографую одну лише, іншу зовсім не помітила, ахах)) А ще коники-стрибунці. Ну їх насправді тьма-тьмуща, але тільки один отак мені позував:)) 🦗📸 як круто він зливається з травою) А от ще один місцевий метелик. Цікаво, то дійсно якась типу захисна функція - оті от типу очі? 🦋👁️ Обожнюю природу і все живе, що нас оточує. 💚 А ще в полі куча мурашників. З абсолютно різними мурахами. Цих сфоткала, бо вони просто-таки огромні, а ще такого прикольного забарвлення: 🐜🔥 Ну і куди ж без нових незрозумілих видів грибів під растішками: 🍄❓ Гриб я прибрала, бо щось не подобалось мені, як він стовбур обліпив. І дивіться, кого я під ним побачила. Червоний черв'ячок, бачите? 🪱✨ Нагадаю, що я землю брала з компостної ями, і там були такі черв'ячки, що ж живуть, як бачимо, там і надалі. А це отакий полив. Мені просто дуже сподобалося, як вода яскраво ближчала на сонці, і рішила сфоткати. Але не дуже фото передає. Ну і нехай. ☀️💦 Друзі, я взагалі не планувала і близько вести репорт ось з цією природою і з цими польовими жителями. Це випадково так трапилося, що я усім цим захопилася. Тому вибачайте. 😇 Переходимо до растіх. 🌿 Та все з ними нормально. Не монстри, канєшно, але то й добре. Хтось розвивається краще, хтось трохи гірше. Але то таке. Впевнена, мені вистачить з головою. ✌️ Отже, Pale Widow : Violet Gas: El curandero: Cthulhu Kush: KWRTR: Грааль: Ну ось такі любі і милі рослинки. 🌱💚 А ще зрізала останній автік. Найс Дізель від Мудро. ✂️💨 Насправді, гляньте, він з досить товстенькими шишками получився. 💣👌 Знаєте, я так наносилася тої води, що ледь-ледь уже уносила ноги з поля. 😴 Замотала зрізану рослинку у тисячу кульків і пішла. І така була втомлена, що мусила викликати таксі. 🚕 Не в поле, звісно, а на першу вулицю за полем. Переживала, чи не буде запаху в таксі, то ще набрала пригоршню такої от рослини і просто розтерла в долонях. 🌿🖐️ Запаху все-таки не було. Тому все ок. 👌 Втомилася дуже сьогодні, не розрахувала сил. Вроді коли ще носила воду, то відчувала себе більш-менш. Але тепер така убита сиджу і розумію, що то був перебор. 🫠 Не буду більше так робити. Зато всіх рослин накормила!!! задоволена собою. 🥳 Сподіваюся, вони, тобто рослини, мене порадують врожаєм і якістю цього врожаю. 💚🌾 Ок, народ. Кожному міцно потискаю руку. 🤝 У вас чудові рослини, і я отримую велике задоволення, стежачи за вашими репортами. До зустрічі! 👋✨ 18 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Legend777 1 303 Трофеи и Медали Опубликовано: Воскресенье в 10:08 В мене така ж ситуація з водою, сіс. Все печально і дощі боком обходять мої дикі місця нажаль, дуже переживаю за малишню, попереду прогнозують спеку +33 градуси у нас... Дуже пощастило тобі воду надибати, радію за тебе) малі оцінять твої старання, як мінімум на тиждень ти їм продовжила комфортне життя)) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения