Серьога 20 Опубликовано: 5 апреля, 2015 Хочу поділитися досвідом вирощування великих,твердих,запашних шишок. 1 Місце:я обираю місце біля річки з важким доступом людей.В цьому допоможе гугл карта 2.Семена:до цього я садив семки які мені давали друзі,я не знав шо з нього виросте,деякі знаходив в плані який рішав. Зараз я замовляю семкі в неті.Не пожилійте пару гривень на ерор сидс семкі дуже дешеві,і якість прекрасна.Я беру тількі феминізіровані ,простих бачить не хочу..Не хочу грать в рулетку ... Звертайте увагу срок цвітіння.Для України підуть з сроком до 8 тижнів,вона повністю визріває.Також враховуєть стійкість до плісняви.Пораджу такі сорти:PASSION #1(просто ідеальний ,урожайний(до400гр.сухого),в плані запаха не смердючий,Early Durban.Early Skunk(дуже урожайний)Якщо ви хочете просто для того щоб курить можете висадить плантацию автоцвітиків. 3.Грунт:Перед посадкою я за два тижні викроплюю все гербіцидами. Потім перекопую додаючи куриний помет,трошки амиачної селитри,пепел. 4.Розсада:Запам"ятайте раз і назавжди:-те шо ви посадите в березні семки не дасть більшого урожаю,а тілки будете ризикувать втратити все. Я замочую семкі в 20-х числах квітня,потім висажую в прості одноразові стаканчики і ставлю в сонячне місце,зверху накриваю клийонкой роблячи тепличку,часто не підливайте.І не пічкайте добривами.Купляєте просту магазинну землю.Потім беру ящичок і ці садженці пакую в дві сумки.Висаджую я садженці в аут в 15 числах травня.Роблячи невелички ямки з водою розрізаю стаканчик и сажу.Все замітаєм за собою сліди і місяць,півтора не з"являєтесь там.Не потрібно їздити дивитись на них ,пічкати добривами,фоткать.і.тд.Через півтора місяця ви приїжджаєте на місце прополюєте гарненько,і вспушуєте землю.Разом Додаєте добрива на ваш погляд.Я використовую азофоску,та амиачну селітру.Все в міру.Легесенько поливаю. Полив:сказать вам чесно за 4 роки вирожування ні разу не підливав її...Коріння велике воду найде ..Поливав тільки після того як посипав добривами. Все їдьте до думу і не повертайтесь сюди як мінімум 1,5 місяця....Прибувши через вказаний срок захватіть з собою добрива з маленьким вмістом азот,а з середнім калия..И з великим вмістом фосфора.Я використовую суперфосфат так як при цвітіння потрібна велика кількість фосфора для формуваннь великих шишманів. Також я роблю обрізання виликих листків які заважають розвиватися бошкам... Обрізаю зарання лишні худенькі стеблі на яких не буде великих бошок ,зрізавши рослина їх рослина буде віддавати всю енергію в бошки.Також я по можливост нагинаю гілки і підвязую капроновою ниткою і нагинаю до землі.Для того шоб більше сонця потрапляло на бошки.Забуваємся про плантарь на місяць в залежності від сорту марихуани.Після цього не вносимо ніяких добрив. Період цвітіння дуже хвилюючий так як на кону все...І тут головне не спокуситися приїхати лишній раз подивитись на цю красу.Повірте я це знаю тк як через це я поплатився основною частиною урожаю.Але частину взяв. Збір урожаю.:запасаєтесь сміттєвими пакетами скотчем і вирушаєте на місце.Я брав велукі спортивні сумки.Якщо урожая багато і не в змозі зібрати все за один раз забирайте саме найцінніше верхні бошкі.Мій городик був за 50 км від місця проживання,і на автомобілі було це все везти небезпечно.Останній рік я це робив в маршрутці.Головне все спакувати в декілька пакетів і заматати скотчем.Також беріть з собою мило щоб не було запаху від рук...Якщо ви будете використовувати те мцсе на наступний рік(небажано)заберіть всі сліди перебування,гілляки,пакети,і прикрийте перекопану землю травою. Сушка:тут все просто відділіть бошки від лапухів,викладіть а краще підвісте це на зарання натягнуті шнурки(якщо у вас є горище)Зберігаю все у пластнмасових відрах з кришкою,або банках. Можливо я написав щось не так як роблять дуже розумні,і начитані гровери,і я не примушую робити все так як написано,я просто хочу донести людям те ,що хотівби дізнатися декілька років назад коли я наступав на граблі,а в інтернеті я знаходив різну чепуху. ""Розумні люди вчацця на чужих помилках,а дурні:-на своїх" Останній аут мені допомогли зібрати чужі люди,повиривали все з корінням.Я зібрав тільки часточку,але й дякую за те.Але досвіда взяв стільки,що в книжках не прочитаєш.В всьому що з нами стається винні тільки ми.Псля того як в мене все скосили я плакав,настільки було жалко праці яку вкладаєш,і тут я згадав як я декілька років назад знайшов плантацию десь приблизно на кущів 200.Як я нещадно різав ці всі бошки не задумуючись,що тут вкладено чиясь праця.Їздив туди я декілька раз ,все мало і мало брав друзів з собою.А через два рокі заплатив сповна. Якщо ви знайшли кустики ,візміть трошки покурить,кущ,другий.Не наглійте бо розплачувацця потім ой як важко. з на цьому форумі дивишся тема-аут2013,заходжу туди щоб взяти щось нового а там фотографії саджанців по 2 см з різних ракурсів,і 25 різних добрив від яких воне не тошо помалу росте а стоїть вообще на одному місці,гортаєш в низ думаєш зараз буде хоч якийсь результат а там крім стаканчикив з землею нічого більш толкового побачити не можан(вибачайте не в обіду)Щоб ви не думали шо я такий розумний викидаю мої результати,.Можна звісно і краще... Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
yurok 5 977 Опубликовано: 5 апреля, 2015 @Серьога,бошки отличные. СТАРТ 2014.Регуляры ПРОРАЩИВАНИЕ В ТОРФ ТАБЛЕТКАХ Продам RIPEN (Украина) CТАРТ 2014.авто & Фем Сорта. Сезон 2015. Фото фем + рег. (дамы)! Продажа Угольных Фильтров АУТ 2014-2015 Озимая высадка. Сезон 2015.Авто Фем + Раннецветы. Продам GHE FLORA SERIES (Украина) Продам Flora Kleen (Украина) Феминизированые Сувениры F1 Раннецветы от Nucleona!(UA/ru) Сезон 2016. Раннецветы и компания! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
kivalrd 1 765 Опубликовано: 5 апреля, 2015 Дякую, друже! Дуже гарні в тебе були шишки...Але ж не саджай стільки в одному місці. Розсадив би по 1-2 кущику, і по всій тій окрузі. Звичайно, що буде не зручно, але ж буде хоч якась гарантія того, що залишися з якимось врожаєм. Один такий здоровенний кущ привертає увагу, але якщо їх в одному місці буде багато, то тим більше буде привертати увагу. Навіть в дикому ауті, де, можливо, якийсь дід раптово проходив і з криками "кляті наркомани" порубав все вщент, повикидував у річку... Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Golub 1 183 Опубликовано: 5 апреля, 2015 @Серьога,бро хороші ялинки виросли шкода . У мене також в2013 вирвали з корінням пять мамок ак-47 знаю як це хреново всі до одного кущі втрачати .Тому зробив вивід з цього завжди робити декілька це наприклад 6-7місць по 10 кущів, на не несильно далекій і не сильно близькій відстані, тому що як на мене знайшовши одне місце двогногі можуть походити навкруги і забажати знайти ще, а несильно далеко тому що в разі засухи меньше проблем з підливом. 'Колективный Аут !' АВТО Аут 2016 Mudro-Seeds и еше. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Rstman 0 Опубликовано: 7 апреля, 2015 Я також з заходу, гарні шишмани)) також вирощую все в одному місці, і не боюсь що зрубають бо рощу на острові де з відвідувачів тільки зміі))) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Cobra 516 Опубликовано: 7 апреля, 2015 Я також з заходу, гарні шишмани)) також вирощую все в одному місці, і не боюсь що зрубають бо рощу на острові де з відвідувачів тільки зміі)))На Свитязе ? :))) Распродажа BagPot/SmatrPot + семки бонусом Мешки для ледянной экстракции 120 мн/77 мн/36 мн Сортовые семена конопли Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Rstman 0 Опубликовано: 7 апреля, 2015 Не, на речке Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Cobra 516 Опубликовано: 7 апреля, 2015 Не, на речкеЯсно, а то я как то буховый десантировался на остров на о. Свитязь, там внатуре змей мегатьма. Распродажа BagPot/SmatrPot + семки бонусом Мешки для ледянной экстракции 120 мн/77 мн/36 мн Сортовые семена конопли Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
kreeze 6 Опубликовано: 13 апреля, 2015 Файні Шишки) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kosar 2 Опубликовано: 15 апреля, 2015 Хочу поділитися досвідом вирощування великих,твердих,запашних шишок. 1 Місце:я обираю місце біля річки з важким доступом людей.В цьому допоможе гугл карта 2.Семена:до цього я садив семки які мені давали друзі,я не знав шо з нього виросте,деякі знаходив в плані який рішав. Зараз я замовляю семкі в неті.Не пожилійте пару гривень на ерор сидс семкі дуже дешеві,і якість прекрасна.Я беру тількі феминізіровані ,простих бачить не хочу..Не хочу грать в рулетку ... Звертайте увагу срок цвітіння.Для України підуть з сроком до 8 тижнів,вона повністю визріває.Також враховуєть стійкість до плісняви.Пораджу такі сорти:PASSION #1(просто ідеальний ,урожайний(до400гр.сухого),в плані запаха не смердючий,Early Durban.Early Skunk(дуже урожайний)Якщо ви хочете просто для того щоб курить можете висадить плантацию автоцвітиків. 3.Грунт:Перед посадкою я за два тижні викроплюю все гербіцидами. Потім перекопую додаючи куриний помет,трошки амиачної селитри,пепел. 4.Розсада:Запам"ятайте раз і назавжди:-те шо ви посадите в березні семки не дасть більшого урожаю,а тілки будете ризикувать втратити все. Я замочую семкі в 20-х числах квітня,потім висажую в прості одноразові стаканчики і ставлю в сонячне місце,зверху накриваю клийонкой роблячи тепличку,часто не підливайте.І не пічкайте добривами.Купляєте просту магазинну землю.Потім беру ящичок і ці садженці пакую в дві сумки.Висаджую я садженці в аут в 15 числах травня.Роблячи невелички ямки з водою розрізаю стаканчик и сажу.Все замітаєм за собою сліди і місяць,півтора не з"являєтесь там.Не потрібно їздити дивитись на них ,пічкати добривами,фоткать.і.тд.Через півтора місяця ви приїжджаєте на місце прополюєте гарненько,і вспушуєте землю.Разом Додаєте добрива на ваш погляд.Я використовую азофоску,та амиачну селітру.Все в міру.Легесенько поливаю. Полив:сказать вам чесно за 4 роки вирожування ні разу не підливав її...Коріння велике воду найде ..Поливав тільки після того як посипав добривами. Все їдьте до думу і не повертайтесь сюди як мінімум 1,5 місяця....Прибувши через вказаний срок захватіть з собою добрива з маленьким вмістом азот,а з середнім калия..И з великим вмістом фосфора.Я використовую суперфосфат так як при цвітіння потрібна велика кількість фосфора для формуваннь великих шишманів. Також я роблю обрізання виликих листків які заважають розвиватися бошкам... Обрізаю зарання лишні худенькі стеблі на яких не буде великих бошок ,зрізавши рослина їх рослина буде віддавати всю енергію в бошки.Також я по можливост нагинаю гілки і підвязую капроновою ниткою і нагинаю до землі.Для того шоб більше сонця потрапляло на бошки.Забуваємся про плантарь на місяць в залежності від сорту марихуани.Після цього не вносимо ніяких добрив. Період цвітіння дуже хвилюючий так як на кону все...І тут головне не спокуситися приїхати лишній раз подивитись на цю красу.Повірте я це знаю тк як через це я поплатився основною частиною урожаю.Але частину взяв. Збір урожаю.:запасаєтесь сміттєвими пакетами скотчем і вирушаєте на місце.Я брав велукі спортивні сумки.Якщо урожая багато і не в змозі зібрати все за один раз забирайте саме найцінніше верхні бошкі.Мій городик був за 50 км від місця проживання,і на автомобілі було це все везти небезпечно.Останній рік я це робив в маршрутці.Головне все спакувати в декілька пакетів і заматати скотчем.Також беріть з собою мило щоб не було запаху від рук...Якщо ви будете використовувати те мцсе на наступний рік(небажано)заберіть всі сліди перебування,гілляки,пакети,і прикрийте перекопану землю травою. Сушка:тут все просто відділіть бошки від лапухів,викладіть а краще підвісте це на зарання натягнуті шнурки(якщо у вас є горище)Зберігаю все у пластнмасових відрах з кришкою,або банках. Можливо я написав щось не так як роблять дуже розумні,і начитані гровери,і я не примушую робити все так як написано,я просто хочу донести людям те ,що хотівби дізнатися декілька років назад коли я наступав на граблі,а в інтернеті я знаходив різну чепуху. ""Розумні люди вчацця на чужих помилках,а дурні:-на своїх" Останній аут мені допомогли зібрати чужі люди,повиривали все з корінням.Я зібрав тільки часточку,але й дякую за те.Але досвіда взяв стільки,що в книжках не прочитаєш.В всьому що з нами стається винні тільки ми.Псля того як в мене все скосили я плакав,настільки було жалко праці яку вкладаєш,і тут я згадав як я декілька років назад знайшов плантацию десь приблизно на кущів 200.Як я нещадно різав ці всі бошки не задумуючись,що тут вкладено чиясь праця.Їздив туди я декілька раз ,все мало і мало брав друзів з собою.А через два рокі заплатив сповна. Якщо ви знайшли кустики ,візміть трошки покурить,кущ,другий.Не наглійте бо розплачувацця потім ой як важко. з на цьому форумі дивишся тема-аут2013,заходжу туди щоб взяти щось нового а там фотографії саджанців по 2 см з різних ракурсів,і 25 різних добрив від яких воне не тошо помалу росте а стоїть вообще на одному місці,гортаєш в низ думаєш зараз буде хоч якийсь результат а там крім стаканчикив з землею нічого більш толкового побачити не можан(вибачайте не в обіду)Щоб ви не думали шо я такий розумний викидаю мої результати,.Можна звісно і краще... Як гадаєшь цей сорт визріє на західній Україні https://errors-seeds.com.ua/product/947/ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
VentOMortO 14 Опубликовано: 16 апреля, 2015 Я думаю краще робити декілька точок так буде надійніше ) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
PartizanUA 238 Опубликовано: 21 апреля, 2015 Хочу поділитися досвідом вирощування великих,твердих,запашних шишок. 1 Місце:я обираю місце біля річки з важким доступом людей.В цьому допоможе гугл карта 2.Семена:до цього я садив семки які мені давали друзі,я не знав шо з нього виросте,деякі знаходив в плані який рішав. Зараз я замовляю семкі в неті.Не пожилійте пару гривень на ерор сидс семкі дуже дешеві,і якість прекрасна.Я беру тількі феминізіровані ,простих бачить не хочу..Не хочу грать в рулетку ... Звертайте увагу срок цвітіння.Для України підуть з сроком до 8 тижнів,вона повністю визріває.Також враховуєть стійкість до плісняви.Пораджу такі сорти:PASSION #1(просто ідеальний ,урожайний(до400гр.сухого),в плані запаха не смердючий,Early Durban.Early Skunk(дуже урожайний)Якщо ви хочете просто для того щоб курить можете висадить плантацию автоцвітиків. 3.Грунт:Перед посадкою я за два тижні викроплюю все гербіцидами. Потім перекопую додаючи куриний помет,трошки амиачної селитри,пепел. 4.Розсада:Запам"ятайте раз і назавжди:-те шо ви посадите в березні семки не дасть більшого урожаю,а тілки будете ризикувать втратити все. Я замочую семкі в 20-х числах квітня,потім висажую в прості одноразові стаканчики і ставлю в сонячне місце,зверху накриваю клийонкой роблячи тепличку,часто не підливайте.І не пічкайте добривами.Купляєте просту магазинну землю.Потім беру ящичок і ці садженці пакую в дві сумки.Висаджую я садженці в аут в 15 числах травня.Роблячи невелички ямки з водою розрізаю стаканчик и сажу.Все замітаєм за собою сліди і місяць,півтора не з"являєтесь там.Не потрібно їздити дивитись на них ,пічкати добривами,фоткать.і.тд.Через півтора місяця ви приїжджаєте на місце прополюєте гарненько,і вспушуєте землю.Разом Додаєте добрива на ваш погляд.Я використовую азофоску,та амиачну селітру.Все в міру.Легесенько поливаю. Полив:сказать вам чесно за 4 роки вирожування ні разу не підливав її...Коріння велике воду найде ..Поливав тільки після того як посипав добривами. Все їдьте до думу і не повертайтесь сюди як мінімум 1,5 місяця....Прибувши через вказаний срок захватіть з собою добрива з маленьким вмістом азот,а з середнім калия..И з великим вмістом фосфора.Я використовую суперфосфат так як при цвітіння потрібна велика кількість фосфора для формуваннь великих шишманів. Також я роблю обрізання виликих листків які заважають розвиватися бошкам... Обрізаю зарання лишні худенькі стеблі на яких не буде великих бошок ,зрізавши рослина їх рослина буде віддавати всю енергію в бошки.Також я по можливост нагинаю гілки і підвязую капроновою ниткою і нагинаю до землі.Для того шоб більше сонця потрапляло на бошки.Забуваємся про плантарь на місяць в залежності від сорту марихуани.Після цього не вносимо ніяких добрив. Період цвітіння дуже хвилюючий так як на кону все...І тут головне не спокуситися приїхати лишній раз подивитись на цю красу.Повірте я це знаю тк як через це я поплатився основною частиною урожаю.Але частину взяв. Збір урожаю.:запасаєтесь сміттєвими пакетами скотчем і вирушаєте на місце.Я брав велукі спортивні сумки.Якщо урожая багато і не в змозі зібрати все за один раз забирайте саме найцінніше верхні бошкі.Мій городик був за 50 км від місця проживання,і на автомобілі було це все везти небезпечно.Останній рік я це робив в маршрутці.Головне все спакувати в декілька пакетів і заматати скотчем.Також беріть з собою мило щоб не було запаху від рук...Якщо ви будете використовувати те мцсе на наступний рік(небажано)заберіть всі сліди перебування,гілляки,пакети,і прикрийте перекопану землю травою. Сушка:тут все просто відділіть бошки від лапухів,викладіть а краще підвісте це на зарання натягнуті шнурки(якщо у вас є горище)Зберігаю все у пластнмасових відрах з кришкою,або банках. Можливо я написав щось не так як роблять дуже розумні,і начитані гровери,і я не примушую робити все так як написано,я просто хочу донести людям те ,що хотівби дізнатися декілька років назад коли я наступав на граблі,а в інтернеті я знаходив різну чепуху. ""Розумні люди вчацця на чужих помилках,а дурні:-на своїх" Останній аут мені допомогли зібрати чужі люди,повиривали все з корінням.Я зібрав тільки часточку,але й дякую за те.Але досвіда взяв стільки,що в книжках не прочитаєш.В всьому що з нами стається винні тільки ми.Псля того як в мене все скосили я плакав,настільки було жалко праці яку вкладаєш,і тут я згадав як я декілька років назад знайшов плантацию десь приблизно на кущів 200.Як я нещадно різав ці всі бошки не задумуючись,що тут вкладено чиясь праця.Їздив туди я декілька раз ,все мало і мало брав друзів з собою.А через два рокі заплатив сповна. Якщо ви знайшли кустики ,візміть трошки покурить,кущ,другий.Не наглійте бо розплачувацця потім ой як важко. з на цьому форумі дивишся тема-аут2013,заходжу туди щоб взяти щось нового а там фотографії саджанців по 2 см з різних ракурсів,і 25 різних добрив від яких воне не тошо помалу росте а стоїть вообще на одному місці,гортаєш в низ думаєш зараз буде хоч якийсь результат а там крім стаканчикив з землею нічого більш толкового побачити не можан(вибачайте не в обіду)Щоб ви не думали шо я такий розумний викидаю мої результати,.Можна звісно і краще... Що за сорт на фото?просто я також з західної України)я так зрозумів це фотоперіоди? Партизанский Аут)Западная Украина 2016 http://jahforum.org/topic/40572-partizanskii-autzapadnaia-ukraina-2016/ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
filat 487 Опубликовано: 21 апреля, 2015 Серьога+ по любому.ели хороши.а какая там рыбалочка? места красивые,загляденье Pineapple Chunk, Bulk Seed Bank Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
hapau 6 Опубликовано: 21 апреля, 2015 все б добре , аби не суржик... Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Gnadex 118 Опубликовано: 23 апреля, 2015 Серйозний підхід до справи, друже. ЗАПРЕЩЕННЫЕ РАСТЕНИЯ НА ДЕРЕВЬЯХ ИЛИ ДОКТОР УЖЕ ЕДЕТ ЗАВЕРШЕННЫЙ РЕПОРТ 2015 http://jahforum.org/topic/24988-chetvero-na-dereveekstrimalnyi-grov-sladkii-z/ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Predprinimatel 3 391 Опубликовано: 23 апреля, 2015 @Kosar,@PartizanUA, бля, пацани, не цитуйте цілий текст. Самим очі не ріже??? Ganja Farm 2016 Ganja Farm 2016 V2.0 Ganja Farm 2020/в процесе/цвет Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
plint2010 7 Опубликовано: 23 апреля, 2015 Аут- это круто ... и почётно) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
PartizanUA 238 Опубликовано: 23 апреля, 2015 @Kosar,@PartizanUA, бля, пацани, не цитуйте цілий текст. Самим очі не ріже??? Ні не ріже Партизанский Аут)Западная Украина 2016 http://jahforum.org/topic/40572-partizanskii-autzapadnaia-ukraina-2016/ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
bkiy 19 Опубликовано: 29 апреля, 2015 +++ не перевершенна идея можу скласти компанию . Захід+ https://www.google.com.ua/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwj55e3igLnJAhXJBSwKHQB5Cv8QFggaMAA&url=http%3A%2F%2Fasbook.net%2Fabooks%2Fromans%2F1385-chingiz-aytmatov-plaha.html&usg=AFQjCNEfISZTt5A07JcopoBq2me5PAMKgw&bvm=bv.108194040,d.bGg https://youtu.be/SUPUJUQYei0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrZlosnuy 2 Опубликовано: 10 мая, 2015 Як сорт називається, той шо на фото підкажіть ? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
prostou219 31 Опубликовано: 14 мая, 2015 Зачёт, Украина рулит.+ Продам Рипен Украина Продажа Угольных Фильтров Продам GHE FLORA SERIES (Украина) Продам Flora Kleen (Украина) Феминизированые Сувениры F1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
voldemar 0 Опубликовано: 16 мая, 2015 Сергій, в який грунт садиш? в нас з вегою не проблема, проблема з достиганням, особливо коли любиш сатіву. я автомати посадив але певно грунт вибрав важкий, сидять на місці. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Stach 343 Опубликовано: 16 мая, 2015 Молодець бро, земляк) а вот ходити требаа, щоб хоча пацанІв вирізати вчасно, і від слимаків гризунів захиститись. Не дай Джа пересіктись, но обіцяю плантаря і труда твого не зрізатиму) мой первый репорт аут 2014мой аут 2015тестирование в ауте от Шайтана 2015Репорт "Лэди" орехов от "Mudro Seeds" Аут 2016Новый сезон. Аут- 2016 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
alexeygrover 3 213 Опубликовано: 23 мая, 2015 Хочу ... Бро, все правильно, я теж приблизно роблю, тільки не біля річки - нема такого місця нажаль, а по опорам ПЕВ. Згоден, что для такого діла краще купувати фемки. Якщо місце недалеко, щоб можно у будь який час прийти, краще регуляри брати - значно дешевше та частка дівчаток десь 80% виходить, та ще на ЕС бонусні горіхи тільки на регуляри. http://jahforum.org/topic/21541-auto-bubblelicious-pervyi-opyt-indora/ http://jahforum.org/topic/29085-satori-x-lowryder-ot-errors-seeds-probnaia-vysadka/ http://jahforum.org/topic/27261-aut-led-tronulsia/ http://jahforum.org/topic/36297-satory-fem-boks-h1000xw1500xl500-led-samopal-240w/ автики Гринспуны Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Матяш 855 Опубликовано: 23 мая, 2015 частка дівчаток десь 80% виходить Фартовий ти Бро. Il faut cultiver son jardin Мій репорт - Ліс. 50°. Аут 2016 Старий репорт - 2015 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас