Перейти к публикации

Рекомендованные сообщения

Хочу поділитися досвідом вирощування великих,твердих,запашних шишок.

1 Місце:я обираю місце біля річки з важким доступом людей.В цьому допоможе гугл карта

2.Семена:до цього я садив семки які мені давали друзі,я не знав шо з нього виросте,деякі знаходив в плані який рішав.

Зараз я замовляю семкі в неті.Не пожилійте пару гривень на ерор сидс семкі дуже дешеві,і якість прекрасна.Я беру тількі феминізіровані ,простих бачить не хочу..Не хочу грать в рулетку ...

Звертайте увагу срок цвітіння.Для України підуть з сроком до 8 тижнів,вона повністю визріває.Також враховуєть стійкість до плісняви.Пораджу такі сорти:PASSION #1(просто ідеальний ,урожайний(до400гр.сухого),в плані запаха не смердючий,Early Durban.Early Skunk(дуже урожайний)Якщо ви хочете просто для того щоб курить можете висадить плантацию автоцвітиків.

3.Грунт:Перед посадкою я за два тижні викроплюю все гербіцидами. Потім перекопую додаючи куриний помет,трошки амиачної селитри,пепел.

4.Розсада:Запам"ятайте раз і назавжди:-те шо ви посадите в березні семки не дасть більшого урожаю,а тілки будете ризикувать втратити все.

Я замочую семкі в 20-х числах квітня,потім висажую в прості одноразові стаканчики і ставлю в сонячне місце,зверху накриваю клийонкой роблячи тепличку,часто не підливайте.І не пічкайте добривами.Купляєте просту магазинну землю.Потім беру ящичок 

і ці садженці пакую в дві сумки.Висаджую я садженці в аут в 15 числах травня.Роблячи невелички ямки з водою розрізаю стаканчик и сажу.Все замітаєм за собою сліди і місяць,півтора не з"являєтесь там.Не потрібно їздити дивитись на них ,пічкати добривами,фоткать.і.тд.Через півтора місяця ви приїжджаєте на місце прополюєте гарненько,і вспушуєте землю.Разом Додаєте добрива на ваш погляд.Я використовую азофоску,та амиачну селітру.Все в міру.Легесенько поливаю.

Полив:сказать вам чесно за 4 роки вирожування ні разу не підливав її...Коріння велике воду найде ..Поливав тільки після того як посипав добривами.

Все їдьте до думу і не повертайтесь сюди як мінімум 1,5 місяця....Прибувши через вказаний срок захватіть з собою добрива з маленьким вмістом азот,а з середнім калия..И з великим вмістом фосфора.Я використовую суперфосфат так як при цвітіння потрібна велика кількість фосфора для формуваннь великих шишманів.

Також я роблю обрізання виликих листків які заважають розвиватися бошкам...

Обрізаю зарання лишні худенькі стеблі на яких не буде великих бошок ,зрізавши рослина їх рослина буде віддавати всю енергію в бошки.Також я по можливост нагинаю гілки і підвязую капроновою ниткою і нагинаю до землі.Для того шоб більше сонця потрапляло на бошки.Забуваємся про плантарь на місяць в залежності від сорту марихуани.Після цього не вносимо ніяких добрив.

Період цвітіння дуже хвилюючий так як на кону все...І тут головне не спокуситися приїхати лишній раз подивитись на цю красу.Повірте я це знаю тк як через це я поплатився основною частиною урожаю.Але частину взяв.

Збір урожаю.:запасаєтесь сміттєвими пакетами скотчем і вирушаєте на місце.Я брав велукі спортивні сумки.Якщо урожая багато і не в змозі  зібрати все за один раз забирайте саме найцінніше верхні бошкі.Мій городик був за 50 км від місця проживання,і на автомобілі було це все везти небезпечно.Останній рік я це робив в маршрутці.Головне все спакувати в декілька пакетів і заматати скотчем.Також беріть з собою мило щоб не було запаху від рук...Якщо ви будете використовувати те мцсе на наступний рік(небажано)заберіть всі сліди перебування,гілляки,пакети,і прикрийте перекопану землю травою.

Сушка:тут все просто відділіть бошки від лапухів,викладіть а краще підвісте це на зарання натягнуті шнурки(якщо у вас є горище)Зберігаю все у пластнмасових відрах з кришкою,або банках.

Можливо я написав щось не так як роблять дуже розумні,і начитані  гровери,і я не примушую робити все так як написано,я просто хочу донести людям те ,що хотівби дізнатися декілька років назад коли я наступав на граблі,а в інтернеті я знаходив різну чепуху.

""Розумні люди вчацця на чужих помилках,а дурні:-на своїх"

Останній аут мені допомогли зібрати чужі люди,повиривали все з корінням.Я зібрав тільки часточку,але й дякую за те.Але досвіда взяв стільки,що в книжках не прочитаєш.В всьому що з нами стається винні тільки ми.Псля того як в мене все скосили я плакав,настільки було жалко праці яку вкладаєш,і тут я згадав як я декілька років назад знайшов плантацию десь приблизно на кущів  200.Як я нещадно різав ці всі бошки не задумуючись,що тут вкладено чиясь праця.Їздив туди я декілька раз ,все мало і мало брав друзів з собою.А через два рокі заплатив сповна.

Якщо ви знайшли кустики ,візміть трошки покурить,кущ,другий.Не наглійте бо розплачувацця потім ой як важко.

з на цьому форумі дивишся тема-аут2013,заходжу туди щоб взяти щось нового а там фотографії саджанців по 2 см з різних ракурсів,і 25 різних добрив від яких воне не тошо помалу росте а стоїть вообще на одному місці,гортаєш в низ думаєш зараз буде хоч якийсь результат а там крім стаканчикив з землею нічого більш толкового побачити не можан(вибачайте не в обіду)Щоб ви не думали шо я такий розумний викидаю мої результати,.Можна звісно і краще...

post-29032-0-14928100-1428238991_thumb.j

post-29032-0-38557800-1428239047_thumb.j

post-29032-0-35884100-1428239094_thumb.j

post-29032-0-89700700-1428239149_thumb.j

post-29032-0-20984500-1428239217_thumb.j

post-29032-0-74797400-1428239274_thumb.j

post-29032-0-16031200-1428239347_thumb.j

post-29032-0-69061200-1428239428_thumb.j

post-29032-0-21397400-1428239470_thumb.j

post-29032-0-38457300-1428239519_thumb.j

Поделиться сообщением

Поделиться сообщением

Дякую, друже! Дуже гарні в тебе були шишки...
Але ж не саджай стільки в одному місці. Розсадив би по 1-2 кущику, і по всій тій окрузі. Звичайно, що буде не зручно, але ж буде хоч якась гарантія того, що залишися з якимось врожаєм. Один такий здоровенний кущ привертає увагу, але якщо їх в одному місці буде багато, то тим більше буде привертати увагу. Навіть в дикому ауті, де, можливо, якийсь дід раптово проходив і з криками "кляті наркомани" порубав все вщент, повикидував у річку...

Поделиться сообщением

@Серьога,бро хороші ялинки виросли шкода . У мене також в2013 вирвали з корінням пять мамок ак-47 знаю як

це хреново всі до одного кущі втрачати .Тому зробив вивід з цього завжди робити декілька це наприклад 6-7місць по 10 кущів, на не несильно далекій і не сильно близькій відстані, тому що як на мене знайшовши одне місце двогногі можуть походити навкруги і забажати знайти ще, а несильно далеко тому що в разі засухи меньше проблем з підливом.

Поделиться сообщением

Я також з заходу, гарні шишмани)) також вирощую все в одному місці, і не боюсь що зрубають бо рощу на острові де з відвідувачів тільки зміі)))

Поделиться сообщением

В 07.04.2015 в 10:41, Rstman сказал:

Я також з заходу, гарні шишмани)) також вирощую все в одному місці, і не боюсь що зрубають бо рощу на острові де з відвідувачів тільки зміі)))

Показать больше  
На Свитязе ? :)))

Поделиться сообщением

Не, на речке

Поделиться сообщением

В 07.04.2015 в 11:02, Rstman сказал:

Не, на речке

Показать больше  
Ясно, а то я как то буховый десантировался на остров на о. Свитязь, там внатуре змей мегатьма.

Поделиться сообщением

Файні Шишки) :peace:  :peace:

Поделиться сообщением

В 05.04.2015 в 13:19, Серьога сказал:

1 Місце:я обираю місце біля річки з важким доступом людей.В цьому допоможе гугл карта

2.Семена:до цього я садив семки які мені давали друзі,я не знав шо з нього виросте,деякі знаходив в плані який рішав.

Зараз я замовляю семкі в неті.Не пожилійте пару гривень на ерор сидс семкі дуже дешеві,і якість прекрасна.Я беру тількі феминізіровані ,простих бачить не хочу..Не хочу грать в рулетку ...

Звертайте увагу срок цвітіння.Для України підуть з сроком до 8 тижнів,вона повністю визріває.Також враховуєть стійкість до плісняви.Пораджу такі сорти:PASSION #1(просто ідеальний ,урожайний(до400гр.сухого),в плані запаха не смердючий,Early Durban.Early Skunk(дуже урожайний)Якщо ви хочете просто для того щоб курить можете висадить плантацию автоцвітиків.

3.Грунт:Перед посадкою я за два тижні викроплюю все гербіцидами. Потім перекопую додаючи куриний помет,трошки амиачної селитри,пепел.

4.Розсада:Запам"ятайте раз і назавжди:-те шо ви посадите в березні семки не дасть більшого урожаю,а тілки будете ризикувать втратити все.

Я замочую семкі в 20-х числах квітня,потім висажую в прості одноразові стаканчики і ставлю в сонячне місце,зверху накриваю клийонкой роблячи тепличку,часто не підливайте.І не пічкайте добривами.Купляєте просту магазинну землю.Потім беру ящичок 

і ці садженці пакую в дві сумки.Висаджую я садженці в аут в 15 числах травня.Роблячи невелички ямки з водою розрізаю стаканчик и сажу.Все замітаєм за собою сліди і місяць,півтора не з"являєтесь там.Не потрібно їздити дивитись на них ,пічкати добривами,фоткать.і.тд.Через півтора місяця ви приїжджаєте на місце прополюєте гарненько,і вспушуєте землю.Разом Додаєте добрива на ваш погляд.Я використовую азофоску,та амиачну селітру.Все в міру.Легесенько поливаю.

Полив:сказать вам чесно за 4 роки вирожування ні разу не підливав її...Коріння велике воду найде ..Поливав тільки після того як посипав добривами.

Все їдьте до думу і не повертайтесь сюди як мінімум 1,5 місяця....Прибувши через вказаний срок захватіть з собою добрива з маленьким вмістом азот,а з середнім калия..И з великим вмістом фосфора.Я використовую суперфосфат так як при цвітіння потрібна велика кількість фосфора для формуваннь великих шишманів.

Обрізаю зарання лишні худенькі стеблі на яких не буде великих бошок ,зрізавши рослина їх рослина буде віддавати всю енергію в бошки.Також я по можливост нагинаю гілки і підвязую капроновою ниткою і нагинаю до землі.Для того шоб більше сонця потрапляло на бошки.Забуваємся про плантарь на місяць в залежності від сорту марихуани.Після цього не вносимо ніяких добрив.

Період цвітіння дуже хвилюючий так як на кону все...І тут головне не спокуситися приїхати лишній раз подивитись на цю красу.Повірте я це знаю тк як через це я поплатився основною частиною урожаю.Але частину взяв.

Збір урожаю.:запасаєтесь сміттєвими пакетами скотчем і вирушаєте на місце.Я брав велукі спортивні сумки.Якщо урожая багато і не в змозі  зібрати все за один раз забирайте саме найцінніше верхні бошкі.Мій городик був за 50 км від місця проживання,і на автомобілі було це все везти небезпечно.Останній рік я це робив в маршрутці.Головне все спакувати в декілька пакетів і заматати скотчем.Також беріть з собою мило щоб не було запаху від рук...Якщо ви будете використовувати те мцсе на наступний рік(небажано)заберіть всі сліди перебування,гілляки,пакети,і прикрийте перекопану землю травою.

Сушка:тут все просто відділіть бошки від лапухів,викладіть а краще підвісте це на зарання натягнуті шнурки(якщо у вас є горище)Зберігаю все у пластнмасових відрах з кришкою,або банках.

Можливо я написав щось не так як роблять дуже розумні,і начитані  гровери,і я не примушую робити все так як написано,я просто хочу донести людям те ,що хотівби дізнатися декілька років назад коли я наступав на граблі,а в інтернеті я знаходив різну чепуху.

Останній аут мені допомогли зібрати чужі люди,повиривали все з корінням.Я зібрав тільки часточку,але й дякую за те.Але досвіда взяв стільки,що в книжках не прочитаєш.В всьому що з нами стається винні тільки ми.Псля того як в мене все скосили я плакав,настільки було жалко праці яку вкладаєш,і тут я згадав як я декілька років назад знайшов плантацию десь приблизно на кущів  200.Як я нещадно різав ці всі бошки не задумуючись,що тут вкладено чиясь праця.Їздив туди я декілька раз ,все мало і мало брав друзів з собою.А через два рокі заплатив сповна.

Якщо ви знайшли кустики ,візміть трошки покурить,кущ,другий.Не наглійте бо розплачувацця потім ой як важко.

з на цьому форумі дивишся тема-аут2013,заходжу туди щоб взяти щось нового а там фотографії саджанців по 2 см з різних ракурсів,і 25 різних добрив від яких воне не тошо помалу росте а стоїть вообще на одному місці,гортаєш в низ думаєш зараз буде хоч якийсь результат а там крім стаканчикив з землею нічого більш толкового побачити не можан(вибачайте не в обіду)Щоб ви не думали шо я такий розумний викидаю мої результати,.Можна звісно і краще...

Показать больше  

Як гадаєшь цей сорт визріє на західній Україні

https://errors-seeds.com.ua/product/947/

Поделиться сообщением

Я думаю краще робити   декілька точок      так буде надійніше ) 

Поделиться сообщением

Показать больше  

Що за сорт на фото?просто я також з західної України)я так зрозумів це фотоперіоди?

Партизанский Аут)Западная Украина 2016

http://jahforum.org/topic/40572-partizanskii-autzapadnaia-ukraina-2016/

Поделиться сообщением

Серьога

+ по любому.ели хороши.а какая там рыбалочка?

места красивые,загляденье :perfect:

Поделиться сообщением

все б добре , аби не суржик...

Поделиться сообщением

Серйозний підхід до справи, друже. 

ЗАПРЕЩЕННЫЕ РАСТЕНИЯ НА ДЕРЕВЬЯХ ИЛИ ДОКТОР УЖЕ ЕДЕТ :nurse: ЗАВЕРШЕННЫЙ РЕПОРТ 2015 :demon2: http://jahforum.org/topic/24988-chetvero-na-dereveekstrimalnyi-grov-sladkii-z/

Поделиться сообщением

@Kosar,@PartizanUA, бля, пацани, не цитуйте цілий текст. Самим очі не ріже???

Поделиться сообщением

Аут- это круто ... и почётно)

demon2.gif

Поделиться сообщением

В 23.04.2015 в 09:36, Predprinimatel сказал:

@Kosar,@PartizanUA, бля, пацани, не цитуйте цілий текст. Самим очі не ріже???

Показать больше  

Ні не ріже :tyanet:

Партизанский Аут)Западная Украина 2016

http://jahforum.org/topic/40572-partizanskii-autzapadnaia-ukraina-2016/

Поделиться сообщением

Поделиться сообщением

• 2 weeks later...

Як сорт називається, той шо на фото підкажіть ?

Поделиться сообщением

Сергій, в який грунт садиш? в нас з вегою не проблема, проблема з достиганням, особливо коли любиш сатіву. я автомати посадив але певно грунт вибрав важкий, сидять на місці.

Поделиться сообщением

Молодець бро, земляк) а вот ходити требаа, щоб хоча пацанІв вирізати вчасно, і від слимаків гризунів захиститись. Не дай Джа пересіктись, но обіцяю плантаря і труда твого не зрізатиму)

Поделиться сообщением

Хочу ...

Показать больше  

Бро, все правильно, я теж приблизно роблю, тільки не біля річки - нема такого місця нажаль, а по опорам ПЕВ. Згоден, что для такого діла краще купувати фемки. Якщо місце недалеко, щоб можно у будь який час прийти, краще регуляри брати - значно дешевше та частка дівчаток десь 80% виходить, та ще на ЕС бонусні горіхи тільки на регуляри.

Поделиться сообщением

alexeygrover писал:
частка дівчаток десь 80% виходить
Показать больше  

Фартовий ти Бро.  :yes:

Il faut cultiver son jardin

Мій репорт -  Ліс. 50°. Аут 2016

Старий репорт -  2015

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас

Чат Джа

Чат Джа

• Выберите файлы...
      или переместите ваши файлы сюда
      Разрешённые типы файлов: jpg, jpeg, jpe, png, gif, webp, mp3, wav, mp4 · Максимальный размер файла 3MB
      Вы можете загрузить только 1 файл
    • Создать...