АндрейСынВолоди 438 Posted January 20 Доброго дня Дядьки, тьоткі), така тєма... купив хатинку в пгт. в планах підняти раз і на все життя в ауті на 50 широті... але в мене проблема з землею, куди не глянь глиняста дуже(( Порадьте будь ласка що добавити, з чим змішати, щоб нормально було. Да і взагалі... можливло хтось вирощував на такій землі... Відгукніться... Купувати землю не буду! Тому що дуже багато прийдеться! Набрав сьогодні для того щоб сапробувати чи буде хоча б рости... Може торфу камаз завезти і змішати??? Share this post Link to post Share on other sites
CannabisDoomOcculta 5,773 Posted January 20 @АндрейСынВолоди я би викопав величенькі ямки і завіз би туди землі з листяного лісу або лугу (там де росте конюшина чи просто висока трава) - верхній шар. Можна додати агроперліту із дешевих матеріалів. Або садити у горщики на коко/покупній землі, багато з форумчан влітку так роблять. 1 >>> Джа-Юмор <<< >>>Удобрения своими руками!<<< >>>Бытовой Лэд. Тест!<<< >>>Под Микроскопом!<<< >>>Печенье из Травки! Ну ооочень простой рецепт)))<<< Share this post Link to post Share on other sites
АндрейСынВолоди 438 Posted January 20 9 часов назад, CannabisDoomOcculta сказал: @АндрейСынВолоди я би викопав величенькі ямки і завіз би туди землі з листяного лісу або лугу (там де росте конюшина чи просто висока трава) - верхній шар. Можна додати агроперліту із дешевих матеріалів. Або садити у горщики на коко/покупній землі, багато з форумчан влітку так роблять. Чуєр Бро, так то воно все так, згідний з тобою , але! Корені ж не в глиб ростуть!!! Маєш взагалі досвід вирощування в ауті? 1 Share this post Link to post Share on other sites
CannabisDoomOcculta 5,773 Posted January 20 1 час назад, АндрейСынВолоди сказал: Маєш взагалі досвід вирощування в ауті? Так маю на чорноземі та дикий лісо-степ. Та і взагалі є досвід вирощування різних культур) 1 час назад, АндрейСынВолоди сказал: але! Корені ж не в глиб ростуть!!! так я ж і кажу, зробити лунки. Якого розміру вони будуть це вже скільки землі привезеш. Я б робив 50-100 л мінімум на кущ. 12 часов назад, АндрейСынВолоди сказал: Може торфу камаз завезти і змішати??? це ж серйозні наміри, думаю, якщо завезти камаз чорнозему то вистачить на твій задум) змішати також гарна думка. 1 >>> Джа-Юмор <<< >>>Удобрения своими руками!<<< >>>Бытовой Лэд. Тест!<<< >>>Под Микроскопом!<<< >>>Печенье из Травки! Ну ооочень простой рецепт)))<<< Share this post Link to post Share on other sites
mangoostX 242 Posted January 21 видали фото з тату, та фото з місцевістью хати бро, моя порада... 1 Share this post Link to post Share on other sites
АндрейСынВолоди 438 Posted January 21 59 минут назад, mangoostX сказал: видали фото з тату, та фото з місцевістью хати бро, моя порада... А для чого?) Share this post Link to post Share on other sites
Лазаренко 2,962 Posted Sunday at 09:14 AM В 20.01.2023 в 12:43, АндрейСынВолоди сказал: в планах підняти раз і на все життя в ауті на 50 широті это как, чтобы шишла на всю жизнь хватило ? В 20.01.2023 в 12:43, АндрейСынВолоди сказал: Купувати землю не буду! Тому що дуже багато прийдеться! как то не совсем понятно, дом купил, а на пару-тройку лунок нет денег сделай штук 5 нормальных лунок, купи туда земли, перлита и тд и сади фаст версии если всё по уму сделать, то с 5ти фэмок соберёшь нормально шишек чем насажаешь непонятно чего непонятно куда, проебёшься и соберёшь... Share this post Link to post Share on other sites
АндрейСынВолоди 438 Posted Sunday at 04:23 PM 6 часов назад, Лазаренко сказал: это как, чтобы шишла на всю жизнь хватило ? Да Лазаренко Іменно! Якщо все буде рівно, то буду гровить в подальшому тільки для душі... віддам свої днати... якщо будуть треба комусь, візьму собі щось в кастамана на палатку 120*60 і буду дуть те що літом виросло. Про які п'ять лунок ти говориш?! Бро, я дуже багато курю! Мабуть десять йолок двох метрових на рік)) В планах виростити шт. 100 Насіння в мене хватає хорошого, від наших, з форуму да і не тільки) І це не не понятно що! Вже встиг в індорі перевірити! Велике дякую @НиколаФламель в нього найкраще з всього що я пробував від мєсних!!! Share this post Link to post Share on other sites
enlil 367 Posted Monday at 06:48 AM 14 часов назад, АндрейСынВолоди сказал: В планах виростити шт. 100 Ой не треба, бро! З приводу землі. Про лунки вже написано вище. Копай і заповнюй чим завгодно. А щоб покращити загальний стан грунтів використовуй мульчування. Вже роки через три не скажеш, що там глина була. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Лазаренко 2,962 Posted Monday at 09:09 AM Только что, АндрейСынВолоди сказал: Про які п'ять лунок ти говориш?! Бро, я дуже багато курю! Мабуть десять йолок двох метрових на рік)) В планах виростити шт. 100 что тут скажешь.....весёлый ты парень АндрейсынВовы удачи тебе в твоём нелёгком деле 1 Share this post Link to post Share on other sites
Irokezzz 59 Posted Monday at 02:13 PM В 21.01.2023 в 05:22, АндрейСынВолоди сказав: А для чого?) Щоб не прийшли нежданчиком як будеш гровити чи захарвиш. Безпека і конфіденційності багато не буває в цьому ділі. Share this post Link to post Share on other sites
АндрейСынВолоди 438 Posted Monday at 03:15 PM 59 минут назад, Irokezzz сказал: Щоб не прийшли нежданчиком як будеш гровити чи захарвиш. Безпека і конфіденційності багато не буває в цьому ділі. Якщо прийдуть Бро то разом накуримся і підуть) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Recommended Posts