Перейти к публикации

Насіння Авто фем, Фото фем, Фото фем раннік (Фаст)

Рекомендованные сообщения

Інфа для Бро які отримують у бонус Раннік рег мікс та рано висадили, слідкуйте за полянами з 20 червня щоб не опилились, чоловічі проявляються швидше ніж жіночі.

Посилання для підтвердження

https://jahforum.net/topic/83142-priroda-2023-semena-ot-sim/?do=findComment&comment=1936549

• Like +1 3

Поделиться сообщением

Отримав насіння від SIMa,все пройшло чітко і швидко.Щедро відсипано бонусом  Фастів, з такою кількістю можна Пабло Ескобаром стати.Рекомендую цього продавця.Вже цікаво який буде Аут з цим насінням.Фото викласти не можу,вірус зжер драйвера картрідера.

• Like +1 1

Поделиться сообщением

@sim Семена получил, спасибо огромное! 💪🏻

Отдельное спасибо за бонусы, насыпал от души 🤝🤝🤝

Хоть бы адской жары не было как прошлым летом)

В том году 16 кустов по полтора метра сгорело к хуям)

Есть вопрос по поводу проращивания , я постоянно надкусывал семки что бы проросли норм,

осталась привычка после многолистки )) а эти семена нужно надкусывать? Или можно не заморачиватся и так замочить в салфетку ? 
в прошлом году какая то часть семян (другого бридера)не проросла, грешу на то что шёлкал их зубами и может задел внутри ядро.. хз

Изменено пользователем Цветовод
  • Like +1 1

Поделиться сообщением

@simвідпиши в лс будь ласка

• Like +1 1

Поделиться сообщением

В 06.04.2025 в 17:37, Цветовод сказал:

Есть вопрос по поводу проращивания , я постоянно надкусывал семки что бы проросли норм,

осталась привычка после многолистки )) а эти семена нужно надкусывать? Или можно не заморачиватся и так замочить в салфетку ? 
в прошлом году какая то часть семян (другого бридера)не проросла, грешу на то что шёлкал их зубами и может задел внутри ядро.. хз

Будет жара,тут к гадалке не ходи)чем дальше все будет жарче и жарче..по семенам тоже всегда щелкаю как семечки)в стакан с водой и капля перекиси👍

Изменено пользователем yyarik
  • Like +1 2

Поделиться сообщением

Друже доброї ночі можливо зробити замовлення? 

• Like +1 1

Поделиться сообщением

8 часов назад, werka531590 сказал:

Друже доброї ночі можливо зробити замовлення? 

Доброго ранку Бро!

Відписав у приват.

Поделиться сообщением

В 05.04.2025 в 20:03, sim сказал:

Бро, рекомендую це повідомлення видалити, маяч у приват.

Ти б теж це повідомлення видалив,бо цитатнув ти

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Свежие семки должны без щелканья хорошо проростать(исключение-толстая кожура).Есть альтернатива,-слегка пройтись по острому ребру ореха пилочкой для ногтей,либо нулевкой наждачкой.В воду для замачивания добавляю не перекись,а янтарку(оба варика робочие), и в пакет/зиплок.Работает даже с старыми семками,при должном их хранении(холодос)

• Like +1 4

Поделиться сообщением

По проросту є багато тем на форумі, залишається мати бажання читати та вибирати для себе оптимальний метод.

https://jahforum.net/forum/66-proraschivanie-semyan-marihuany/

• Like +1 2

Поделиться сообщением

Ну бувають сємки з дуже твердою оболонкою, без щолкання не проростає навіть свіжак. Замочуєш, замочуєш - голяк. Клацнув зубами кінчик - пішла жара. І 1/3-1/4 на об'єм перекиси для дезинфекції і активації реактивним киснем. Бо якщо сємки проростають туго, люба стимулююча біота яка додається при замочуванні, буває викликає загнивання. А перекис це не біота, це вода.

Всім впевнених проростів :rasta_peace:

Изменено пользователем Warming
  • Like +1 5

Поделиться сообщением

Замовляю у Сіма вже не вперше,як завжди бонуси насипав від душі

• Like +1 1

Поделиться сообщением

В 20.03.2025 в 11:45, winsal сказал:

Auto critical kush ,2 и 8 день от каски 👍👍👍1 с 1 всход 👍🤝🤙

IMG_20250314_130101.jpg

IMG_20250319_181929.jpg

IMG_20250319_181857.jpg

Нам 34 дні ))) 

IMG_20250417_173208.jpg

• Like +1 3

Поделиться сообщением

Всім добра, колеги. У sim'a вже питав, спитаю іще тут. Чому їх так тягне на стовбурцях? Як минулого року йопт. Це бонусний мікс, 1-го числа замочив диски, всі 5 поключились, я їх в стакан і дивлюсь. Стояли на вікні в кухні (східна сторона), жінка каже що багато землі в стакані, треба було залишити місце щоб потроху підсипати. На ваші фотки дивлюсь - красота! над землею кучерявий кущик, а в мене якось не так. Тільки й того, що колір насищений та листя м'ясисте. Садив десь на 1см, один (в зеленому) упав заглибоко, думав вилізе - не виліз, зараз там автік Gorilla Glue. Вкинув без закваски, просто в землю, наче росте. Но що їх витягує йолке-палке? Може їх уже в аут? Хоча ночі ще холодні.

2009329745_IMG202504181100111.thumb.jpg.a092e9c732644402e8082062af016d49.jpg

Изменено пользователем slow
  • Like +1 1

Поделиться сообщением

Всім добра, колеги. У sim'a вже питав, спитаю іще тут. Чому їх так тягне на стовбурцях? Як минулого року йопт. Це бонусний мікс, 1-го числа замочив диски, всі 5 поключились, я їх в стакан і дивлюсь. Стояли на вікні в кухні (східна сторона), жінка каже що багато землі в стакані, треба було залишити місце щоб потроху підсипати. На ваші фотки дивлюсь - красота! над землею кучерявий кущик, а в мене якось не так. Тільки й того, що колір насищений та листя м'ясисте. Садив десь на 1см, один (в зеленому) упав заглибоко, думав вилізе - не виліз, зараз там автік Gorilla Glue. Вкинув без закваски, просто в землю, наче росте. Но що їх витягує йолке-палке? Може їх уже в аут? Хоча ночі ще холодні.
Світла мало

Отправлено с моего LM-V500N через Tapatalk

• Like +1 2

Поделиться сообщением

3 минуты назад, slow сказал:

Чому їх так тягне на стовбурцях?

Шоб не тянулись нужна лампа на досвет, нет лампы - сделай холод, будут медленнее расти и не так вытягиваться.

• Like +1 2

Поделиться сообщением

2 минуты назад, mixas1011 сказал:

Світла мало

Я фіг його зна - зранку під денним світлом, ввечері на кухні лампу вмикаємо. Як йому ще те світло добавить?.. 🙄 

1 минуту назад, Sorted сказал:

Шоб не тянулись нужна лампа на досвет, нет лампы - сделай холод, будут медленнее расти и не так вытягиваться.

Перетяг до себе в спальню, може там свіжіше... Я просто "гровлю" другий рік, багато чого не в курсі. Пасіба, ребят! :drujba:

Сінька-чмо с возрастом ваще не заходе. Я і по молодості її особо не розумів, а щас так ваще капєц - як закинусь бикаїном нормально, гарантоване утрішнє риголетто. Фу, нуйонах цю бичу тягу... 

• Like +1 2

Поделиться сообщением

Просто загального освітлення кімнати мало. Треба щоб лампи світили на см 30 від них. А так то і у мене ця проблема була. Я підпер зубочистками хрест нахрест і вони стебель тримали.
А потім коли пересаджував у великий горшик просто закопав стебель поглибше.

• Like +1 2

Поделиться сообщением

2 часа назад, slow сказал:

Бро читай теми по освітленню та репи в індорі, там можна знайти багато корисної інформації.

У тебе як і пишуть дуже мало світла, без хорошого освітлення вони і надалі будуть витягуватись.

Можна на даному етапі пересадити у вищу ємність щоб більше землі було і рослину більш заглибити, ну і світло обов'язково (18 годин дня і 6 годин темноти),хочаб лед лампи. Якщо лампи не великої потужності то можна і цілодобово + виносити.

Изменено пользователем sim
  • Like +1 1

Поделиться сообщением

Якщо не хочеться багато ламп вішати то раджу звернути увагу на led лампочки 24w 6500k, в Аврорі продаються по 100 грн. Думаю штуки три наразі буде більш ніж достатньо.

• Like +1 2

Поделиться сообщением

Щоб гроздини патронів не вішати є така прикальна річ.

https://a.aliexpress.com/_EItgqes

• Like +1 2

Поделиться сообщением

3 часа назад, slow сказал:

Купи лінійну лампу ват на 50

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Обидно, бро, сочувствую

Было одно лето дождливое, ещё одно средне, но это несколько лет назад (5 - 6), последние годы абсолютно точно ясно, что нужно размещать так, чтоб пол дня была тень с юго-западной стороны, а то и полностью южной и западной (в принципе общей освещённости хватает в таких случаях, если не совсем яма или гуща леса). Это если конечно нет возможности регулярно поливать, а главное опрыскивать утром и вечером каждый день в пик пекла - тогда можно в принципе и на солнечной, но ожоги всё равно будут - и то только фотики выживут. Ну или искусственное затенение в июле-августе в период с 12 по 16 часов, если есть такая возможность - идеальный вариант.  Иначе вот такой провал...

• Like +1 2

Поделиться сообщением

Брав у sim вперше на пробу, погодився по парі штук різних сортів, замовляв перед Пасхою, і, не дивлячись на свято, відправив швидко. Бонусів вище даха, куди тепер стільки ранніків дівати? 🤪 А хоча, знаю, спробую замість автів, бо вони в ауті не айс, тільки б не прогавити хлопчаків...  

Ціни ну дуже смачні, як і бонуси, подивимось на результат, але взагалі приємний продавець, рекомендую! :perfect:

Изменено пользователем JimDiGriz
  • Like +1 1

Поделиться сообщением

В 18.04.2025 в 17:44, slow сказал:

Я вообще зарёкся автоцветы даже в стаканы проращивать раньше, чем середина мая.
Слишком много факторов стресса. Урожая не жди. Автики надо проращивать тогда, когда ночная температура примерно 15-16 градусов, или дома есть контролируемая температура + хороший свет. У автоцвета срок жизни идет на дни и тратить их на такое проращивание не имеет смысла.

• Like +1 3

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас

Чат Джа

Чат Джа

Пожалуйста, введите ваше отображаемое имя

• Создать...