СэрМюллех 1 379 Опубликовано: 1 октября (изменено) Всім привіт хто читає мій репорт тількі шо зробив фотосесію,як на мене то можна різати,що й я після завтра зроблю,зріжу фотіки від Сідсмена їх дві в мене бо як підуть дощі будуть гнить,а остача хай ростуть Мімозари три ялинкі і одна Біг юа.Дощів не має ,це і добре бо гнило б все,але похолодало суттєво,але не критично якщо пройде дощик,Ті що лишаться полив водою по 20 л під кожну я зрадів що вода ще лишилась не висохла,Північне сяйво не поливав бо підуть під ніж.ВзЯв на пробу Біг юа.І меншу сестру Північне сяйво.Здорову вже пробував задоволений ,І пробував Мімозар саму здорову ялинку,все добре але один мінус курить дуже важко ,коли хапаєш і соплі летять і ще щось з заднього проходу вилітає ,забиває міха так що огого постійно кашляєш і це не сподобалося,дуже злюща ппс треба буде лікувати мо допоможе,хто ростить Мімозара можите підтвердити.І так марафон продовжать Три Мімозика і одна Біг юа мо янтаря получиться досягти дак тоді і зовсім хер хапонеш.1 фото це Північне сяйво сідсмана а 2 Біг юа і його шишки нижче Остальні то мімозари і Здорова остання північне сяйво.Всіх підстриг листя щоб більше світла до квітів попадало Изменено 1 октября пользователем СэрМюллех 9 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
СэрМюллех 1 379 Опубликовано: 3 октября (изменено) ВСЕ ЗРІЗАВ Північне сяйво Ну що рєбятішкі що зкажите рубать не рубать мімозари бо після завтра дощі ,а вони дощів не бачили ,сьогодні було +3 стоять крастві плотні дуже пахнуть сосною ,була опробувпна ,гарно пре дуже гарно для тих хто мало куре опяняющий ефект хватає одного буліка хто так куре боя курю через цигарку з табачком.Бо пишу Кактусу в особисті не відповідає ,не хоче спілкуватись то його справа .Ось такий має вигляд Мімозар на щас ,дак що держим чи під ніж?Шишмани плотні Изменено 3 октября пользователем СэрМюллех 15 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Louvre 517 Опубликовано: 3 октября 40 минут назад, СэрМюллех сказал: держим чи під ніж? Зрізай, не вагайся!) Бо й справді буде не просто дощ, а дощі на декілька днів...☔ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
СэрМюллех 1 379 Опубликовано: 3 октября 2 часа назад, Louvre сказал: Зрізай, не вагайся!) Бо й справді буде не просто дощ, а дощі на декілька днів...☔ Я не пойму стігми почали лізти,що за фігня,Голосуємо різати чи продовжувати Аут 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
POVAR 696 Опубликовано: 3 октября на вид готова на 100 процентов 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Бандера 1 258 Опубликовано: 3 октября @СэрМюллех на мою думку, самий файний куст сезону....а різать чи ні, то по тріхомам краще дивитися 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
gambino 3 900 Опубликовано: 4 октября Жир братка.... 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kaktuss 6 907 Опубликовано: 4 октября (изменено) 23 часа назад, СэрМюллех сказал: Бо пишу Кактусу в особисті не відповідає Привіт братан, не бачив твоїх повідомлень, - треба навести там в пп порядок.. Гарні красуні, - ти майстер своєї справи) .. Завжди цікаві твої оновлення репорта. Изменено 4 октября пользователем Kaktuss Репорт-2016 АУТ http://jahforum.org/topic/39343-aut-2016-47ua-dyshite-na-polnuiu/ Семена - для аута,-кресты оригиналов, и лендрайсов (фото регуляры) . https://jahforum.org/topic/39343-aut-2016-47ua-dyshite-na-polnuyu/?do=findComment&comment=1334468 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sanya7777 6 538 Опубликовано: 6 октября конечно резать. я наблюдал, дожди смывают трихомы. после сильно дождя их становится меньше 3 Аут 2017 Аут 2018 Аут2019 Аут2020 Аут2021 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
СэрМюллех 1 379 Опубликовано: 6 октября (изменено) 1 час назад, sanya7777 сказал: конечно резать. я наблюдал, дожди смывают трихомы. после сильно дождя их становится меньше Привіт друзі дякую за правильне рішення,але ви довго вагалися ,ви правильне рішеня дали ,але я не зрізав,планую 10го різать смисла держать не має бо там теж дощі ,я дуже жалкую що не зрізав ,ще завтра пережить дощ а там три чи чотири дні сухо і опять дощі ,ну я думаю не згниють ,побачимо я фотосесію проведу перед харвом Изменено 6 октября пользователем СэрМюллех 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
СэрМюллех 1 379 Опубликовано: 9 октября Всім привіт ось прийшов довгоочікуваний харв,не все зрізав бо не влізло треба дорізати або сьогодні або завтра як час буде.Що сказати краса неймовірна 4 дні дощу сьогодні плюс 1 дуже холодно,а вони стоять жодної плісняви,проби були взяті раніше ,все дуже якісно нахлобучує мімозар ,Біг юа просто бомбаКатус дякую за якісне насіння за автікі,за фотіки ,хача ранніки ти їх назвав ,для мене це фотіки,структура шишкі це просто ваууу,я давно такіх шишманів не вирощував,а мо і в перше бо постійно ростив автікі.Бо раніше мороз був в перших числах вересня ,Хочу подякувати Кріссу за його автіки все огонь ,Хочу подякувати Постолу за його генетику і дуже якісне насіння.По автам отпишу чуть пізніше роботи багато браття і сестри всіх обняв.Я думаю янтарь знацдеться Скрытый текст Скрытый текст 11 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
X720 929 Опубликовано: 9 октября Краса. З харвом) 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 196 Опубликовано: 9 октября Вітаю друже , все дуже круто , отримав естетичне задоволення від фото твоїх дівчат ! 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
СэрМюллех 1 379 Опубликовано: 9 октября (изменено) Ще сьогодні успів захарвистити 2 дівчинки Spase Manky від Shevcheka а дві лишились рости бо пізно зацвіли хто зна успіють чи ні ,але шо буде то буде хай ростуть ,по смолі це на першому місці дуже клейкі дівки ,я дуже задоволений що виростив цей стрейн чесно я ге думав що він в ауті поспіє,але ці дівчата пережили засуху бо я їх не поливав поки не оприділились с полом бо вода в тій місцевості на золото.Плісняви не виявлино.А коли оприділились пішов полив,даже з дому аозив.А завтра доріжу Мімозара самого здорового. Изменено 9 октября пользователем СэрМюллех 8 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Хотабыч 10 159 Опубликовано: 9 октября 8 часов назад, СэрМюллех сказал: Всім привіт ось прийшов довгоочікуваний харв,не все зрізав бо не влізло треба дорізати або сьогодні або завтра як час буде.Що сказати краса неймовірна 4 дні дощу сьогодні плюс 1 дуже холодно,а вони стоять жодної плісняви,проби були взяті раніше ,все дуже якісно нахлобучує мімозар ,Біг юа просто бомбаКатус дякую за якісне насіння за автікі,за фотіки ,хача ранніки ти їх назвав ,для мене це фотіки,структура шишкі це просто ваууу,я давно такіх шишманів не вирощував,а мо і в перше бо постійно ростив автікі.Бо раніше мороз був в перших числах вересня ,Хочу подякувати Кріссу за його автіки все огонь ,Хочу подякувати Постолу за його генетику і дуже якісне насіння.По автам отпишу чуть пізніше роботи багато браття і сестри всіх обняв.Я думаю янтарь знацдеться Показать содержимое Показать содержимое С харвом,красивый и плодотворный сезон у тебя вышел. На счет того,шо это фотики(Кактуса)для тебя…они и есть фотики,(у других бридеров и сидбанков тоже)только в них добавлен ген автика,благодаря чему они зацветают на 10-20 дней раньше.Я уже сезонов 4 или 5 выращиваю его семки(и авты,и фоты,и ранники)паралельно поднимая и от сидбанков,так вот,его ранники,зацветают как у большинства,в частности деликатесов,сидсмана,ворлдов,только у сладких попадались пару мастей,которые зацветали на 1-1.5 недели раньше.По качеству на уровне,при цене в разы меньше.Возможно под твою широту не в каждый сезон будут полностью успевать вызреть,но даже при ранних холодах,они достойно наваливают и с цветом в пять недель.Справедливости ради,должен сказать,шо есть у местных фотики,которые они не позиционируют как ранники,а зацветают так же,плюс минус пару дней.А вот если взять чисто индорных,то к заморозках можно увидеть лишь одуваны(в лучшем случае присахаренные)с соответствующим качеством и количеством.В общем на мою широту подходят,а судя по твоим результатам(та и не только твоим)есть смысл садить и на 50й широте,а там каждый хозяин-барин. 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
СэрМюллех 1 379 Опубликовано: 9 октября (изменено) 2 часа назад, Хотабыч сказал: С харвом,красивый и плодотворный сезон у тебя вышел. На счет того,шо это фотики(Кактуса)для тебя…они и есть фотики,(у других бридеров и сидбанков тоже)только в них добавлен ген автика,благодаря чему они зацветают на 10-20 дней раньше.Я уже сезонов 4 или 5 выращиваю его семки(и авты,и фоты,и ранники)паралельно поднимая и от сидбанков,так вот,его ранники,зацветают как у большинства,в частности деликатесов,сидсмана,ворлдов,только у сладких попадались пару мастей,которые зацветали на 1-1.5 недели раньше.По качеству на уровне,при цене в разы меньше.Возможно под твою широту не в каждый сезон будут полностью успевать вызреть,но даже при ранних холодах,они достойно наваливают и с цветом в пять недель.Справедливости ради,должен сказать,шо есть у местных фотики,которые они не позиционируют как ранники,а зацветают так же,плюс минус пару дней.А вот если взять чисто индорных,то к заморозках можно увидеть лишь одуваны(в лучшем случае присахаренные)с соответствующим качеством и количеством.В общем на мою широту подходят,а судя по твоим результатам(та и не только твоим)есть смысл садить и на 50й широте,а там каждый хозяин-барин. Да ти прав рік плодотворний,що і слідуючий аут можна пропустити,яж нічого не маю зерна дійсно Якісні це тільки джелатто з 26 дівчат плотно втрабовані як асфальт пролєчка попереду.🥶А північне сяйво від сідсмена почав квітнути самий перший це фотік ,в мене ще є "Паєт форум" фотік треба комусь подарити індорний сорт одна семка бонус подарували.Я більше скажу,оце тількі 2023 і 2024 роки коли не було морозів в вересні ,з 2013 року постійно морози в началі вересня були так що я вирощував тількі авти,а в 2011 не було морозу я тоді підняв білого руского,а і в 2022 морозу не було але було холодна осінь із за дощів десь місяць лили і раннікі які я ростив на 50 %тількі відцвіли так що тепла осінь залог врожаю і стиглості.А цей рік самий чоткий за всі роки таких Мімозарів з такими шишандрами вони просто здоровенні це камера не передає ,вони дуже здорові я такі виростив вперше. Изменено 9 октября пользователем СэрМюллех 8 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
СэрМюллех 1 379 Опубликовано: 20 октября (изменено) Всім привіт дорізав сьогодні остаткі Біг юа ,мімозки і північне сяйво здоровий кульок нарізав,ще лишидись дві завтра доріжу ,spase manky а пахнуть нямкі коли начав обривать це проссто ммммм.Я ще репорт не закінчував ,а його вже оприділили що завершений Изменено 20 октября пользователем СэрМюллех 9 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
СэрМюллех 1 379 Опубликовано: 21 октября (изменено) Hi сьогодні другий день приморозків, на 50 %відцвіли чесно можна було лишити ,але я вже не хочу їздити вже бо далеко.Ось такі рослини їм ще місяць би, індична трішкі плотніша а сатівна ні ,це фотоперіодний стрейн,тепер ждемо пробніки тепла не має але якось справлюсь.Дякую хто підтримує і слідкує за репортом Изменено 21 октября пользователем СэрМюллех 10 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
СэрМюллех 1 379 Опубликовано: 24 октября 2024 9 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
СэрМюллех 1 379 Опубликовано: 31 октября Заказували мішок шишок господа 8 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
X720 929 Опубликовано: 31 октября 53 минуты назад, СэрМюллех сказал: Заказували мішок шишок господа Ото потужно 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Бандера 1 258 Опубликовано: 31 октября 3 часа назад, СэрМюллех сказал: Заказували мішок шишок господа Це з одного так ?) 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
СэрМюллех 1 379 Опубликовано: 31 октября Так це з одного 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
синоптик 4 932 Опубликовано: 31 октября 18 минут назад, СэрМюллех сказал: Так це з одного яка вага? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Бандера 1 258 Опубликовано: 31 октября 25 минут назад, СэрМюллех сказал: Так це з одного Уффф, файно, а дійсно, скільки там ?) дуже цікаво І як сорт називається? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас