Перейти к публикации

Другий гров - кокос , квантум борд , авти Gelato/ Mint jelly від бро Kaktus

Рекомендованные сообщения

В 18.12.2024 в 12:51, синоптик сказал:

можно ж вторяка додати

Показать больше  

Бляха муха , дійсно , оце я завтикав) . Була проскочила думка розпатрошити пачку цигарок і досипати табаку і заодно перевірити що з цього вийде на 1 окремому продуві , але прикинув що все має вийти і без цього

В 18.12.2024 в 12:51, синоптик сказал:

сьогодні теж трошки тріма свіжого переробив,буде в кулінарію

Показать больше  

Холодна екстракція зі свіжого? Гарно , ням ням 

Поделиться сообщением

@синоптик бро проясни мені бо раніше не курив такого , є кіф з голосів та грааль мікс , курив через водний , на низ сипнув крапаль табаку щоб не  просипався кіф , натянув один - жду прихода , а воно такє відчуття що от от зараз як піздане як навалить але не валить і не піздить а якось дивно нагрібає по верху ефектів , прочекав 10хв ну думаю може толєр великий а насипав мало , роблю другу банку - і відчуваю що мені робиться хуювенько , тіпа підбирається блєдний)  приход є але не приємний на грані передозу , це типу так і повинно вставляти? 

З цікавості на слідуючий день я покурив ще і ту траву з якої відбив цей кіф , і ця трава теж тепер дивно вставляє , стала зрозуміло що слабша і ефекти всі по низу ідуть , типу нагружалово і прибиває до землі . Щось я цей кіф не зрозумів) зовсім , до слова , частину цієї відбитої трави я і хотів добавити до бхо 

IMG_20241218_152250896.jpg

• Like +1 2

Поделиться сообщением

В 18.12.2024 в 14:03, Яр13 сказал:

крапаль табаку

Показать больше  

спробуй сітку або траву замість тютюна.кіф це ж просто смола, повинна діяти як то з чого зроблена.може при вирощуванні чимось обробляв,та залишилось?

я з листя колись теж робив ВНО та ice hash в голодні роки,але не курив,тільки в кулінарію.

Изменено пользователем синоптик

Поделиться сообщением

В 18.12.2024 в 14:23, синоптик сказал:

спробуй сітку або траву замість тютюна.кіф це ж просто смола, повинна діяти як то з чого зроблена

Показать больше  

Відчуття що там тільки тгк без терпенів тому так неприємно накриває , з травою 50/50 дуже гарно і плотно криє 

Поделиться сообщением

В 18.12.2024 в 14:23, синоптик сказал:

я з листя колись теж робив ВНО та ice hash в голодні роки,але не курив,тільки в кулінарію.

Показать больше  

Розумію про що ти , але бач я ще не балуваний) такими приколами , зараз вже запас трави є , буду робити концентрати з шишок

Поделиться сообщением

З харвом, бро!!

Затишних вечорів!)

Поделиться сообщением

В 18.12.2024 в 16:51, Saintery сказал:

З харвом, бро!!

Затишних вечорів!)

Показать больше  

Дякую друже 

Поделиться сообщением

В 19.12.2024 в 16:23, ХаПаZz сказал:

Вітаю, з твоїм PPFD  тобі вдалося вийти на 300+ суммарно.  Можна тобі видавати академічний ковпак і мантію з бонгом)) 

Показать больше  

Дякую бро , без допомоги форуму наврядчи щось вийшло , ну і знаєш є доля везіння звичайно . Як зважимо Мінт Джелі порахуємо грам на ват) , але скажу що розумію - завжди так не вийде) 

В 19.12.2024 в 16:23, ХаПаZz сказал:

І не гвалтуй свої легені кіфом. Маєш купу доброго стафу, а ти порожняком травишся.  Неприємних відчутьтів від покурив багато бо там більше нічого нема крім спаленого со2. Компенсувати беди нічим бо кіф пустий

Показать больше  

Ти ж бачиш той кіф лежить не скурений) не пішло мені , хоча мацанка потужно і якісно накривала що з голосів що з Грааль , дивно бо ніби кіф це та сама смола . На твою думку чому він пустий , в чому тут проблема ? терпенів нема ?

Изменено пользователем Яр13

Поделиться сообщением

Вітаю брази, трохи запіздало) фото потрімленої Мінт Джелі - шишкі як видно рихлі , об'єму багато але не ваги . Накатав знову з пальців типу мацанкі , натрімився до тошнотіків , втомлений але задоволений)

Ну і знову  пропоную зробити прогноз на рахунок ваги) в світлі попереднього зважування я думаю що тут 250грам , якщо таке комусь цікаво - пишемо брази)

435016103_IMG_20241219_2057170962.jpg

IMG_20241219_205624642.jpg

PXL_20241217_130633257.jpg

• Like +1 10

Поделиться сообщением

В 19.12.2024 в 22:34, ХаПаZz сказал:

Я не знаю, яка там історія твого кіфу,  але раз стафф став кіфом, значить стафф і сам по собі був бідний. Раз не пре, значить нема тгк) 

Показать больше  

Кіф з хорошого стафу , відбитий механічним способом , був зроблений на пробу , не розумію що не так - але ладно, треба ще трохи натрусити з нового стафу і порівняти 

Поделиться сообщением

В 19.12.2024 в 21:44, Яр13 сказал:

Як зважимо Мінт Джелі порахуємо грам на ват)

Показать больше  

Бро, це дуже цікаво), а ще дуже цікаво, як там грам на єфект?))) І про Гелато також розкажи... То я, звичайно, шуткую, але незвичайно цікаво!) :rasta_peace:

• Like +1 1

Поделиться сообщением

В 19.12.2024 в 22:08, Яр13 сказал:

PXL_20241217_130633257.jpg

Показать больше  

Обожнюю пухнастиків! Як не подивишся на них, то таке враження, що там релакс на перманенті!)))

• Like +1 2

Поделиться сообщением

В 20.12.2024 в 20:00, Louvre сказал:

Обожнюю пухнастиків! Як не подивишся на них, то таке враження, що там релакс на перманенті!)))

Показать больше  

:smile: так бро , котякі знають толк в релаксі) . Цей рижий родився в один день коли голоса і грааль скинули каску , ще тоді подумалось що це хороший знак) , так і забрав його до хати , хороший котик - свої функції чи то обов'язки виконує файно 😁 

В 20.12.2024 в 19:57, Louvre сказал:

Бро, це дуже цікаво), а ще дуже цікаво, як там грам на єфект?))) І про Гелато також розкажи... То я, звичайно, шуткую, але незвичайно цікаво!) :rasta_peace:

Показать больше  

Завтра зважу Мінт Джелі і тріп репорт , попередньо скажу що кущикі потужні по накуру , мій толєр пробивають і ніфіга не слабші за попередні фото стрейни

I4NY.gif

• Like +1 6

Поделиться сообщением

С харвом.

В 20.12.2024 в 07:57, Яр13 сказал:

Кіф з хорошого стафу , відбитий механічним способом , був зроблений на пробу , не розумію що не так - але ладно, треба ще трохи натрусити з нового стафу і порівняти 

Показать больше  

Курить у тебя есть шо,зделай масла для разнообразия,без химии и держит будь здоров.

• Like +1 2

Поделиться сообщением

MrHazepost-1.gif Louvre  Kaktuss  СэрМюллех  boyarskiy  BlueberryMuffin  kostia  sshkiperpost-1.gif Saintery  LeSt OldKyivHills  bonivur  FedorKastorkin  ХаПаZz  Leha339  Legend777  синоптик  Kenny666  Хотабыч 

Перш за все дякую всім  хто заходив лайкав і допомагав , приємно що так багато бразів разом зі мною пройшли цей цикл - всіх обняв брази)

Важимо Мінт Джелі , як казали козаки - суха як порох) 

На підносі вийшло 312 грам + з цієї рослини я зняв на 6 тижні ще 34 , заокруглимо , виходить  345 грам сухих гарно потрімлених шишок) 

В загальному вага двох кущів 645 грам при 250W світла (2.5гр на 1ват)))

Гелато 10 тижнів цвіту , Мінт Джелі 11 тижнів , 5л бегі :weedbush:здається експеримент з велагровськими стімами себе виправдав і дав їжу для роздумів на наступний гров 

Всіх з святом брати ! 

тріп репорт через годинку дві

PXL_20241225_081035304.jpg

PXL_20241225_081053419.jpg

• Like +1 11

Поделиться сообщением

Из новичков в мастера:respect:

• Like +1 5

Поделиться сообщением

В 25.12.2024 в 11:36, MrHaze сказал:

Из новичков в мастера:respect:

Показать больше  

дякую бро 

• Like +1 2

Поделиться сообщением

В 25.12.2024 в 11:27, Яр13 сказал:

MrHazepost-1.gif Louvre  Kaktuss  СэрМюллех  boyarskiy  BlueberryMuffin  kostia  sshkiperpost-1.gif Saintery  LeSt OldKyivHills  bonivur  FedorKastorkin  ХаПаZz  Leha339  Legend777  синоптик  Kenny666  Хотабыч 

Перш за все дякую всім  хто заходив лайкав і допомагав , приємно що так багато бразів разом зі мною пройшли цей цикл - всіх обняв брази)

Важимо Мінт Джелі , як казали козаки - суха як порох) 

На підносі вийшло 312 грам + з цієї рослини я зняв на 6 тижні ще 34 , заокруглимо , виходить  345 грам сухих гарно потрімлених шишок) 

В загальному вага двох кущів 645 грам при 250W світла (2.5гр на 1ват)))

Гелато 10 тижнів цвіту , Мінт Джелі 11 тижнів , 5л бегі :weedbush:здається експеримент з велагровськими стімами себе виправдав і дав їжу для роздумів на наступний гров 

Всіх з святом брати ! 

тріп репорт через годинку дві

PXL_20241225_081035304.jpg

PXL_20241225_081053419.jpg

Показать больше  

Бро, получилось очень красиво, а для пролечки рекомендую в банку закинуть по пакетику Увлажнитель Integra BOOST 55% 8г HPI-55-8)

• Like +1 2

Поделиться сообщением

В 25.12.2024 в 11:55, LeSt сказал:

Бро, получилось очень красиво, а для пролечки рекомендую в банку закинуть по пакетику Увлажнитель Integra BOOST 55% 8г HPI-55-8)

Показать больше  

Дякую бро, вже підготував 

PXL_20241225_115746072.jpg

• Like +1 2

Поделиться сообщением

В 25.12.2024 в 11:58, Яр13 сказал:

Дякую бро, вже підготував 

PXL_20241225_115746072.jpg

Показать больше  

ОО, ты большой взял) Я кстати тоже когда про них узнал, интересовыался какой лучше, так вот наши пацаны в штатах обычно на 1кг +- в пакет маленький кладут, это я кому что и его хватает, а этого вообще хватит на несклько лет так точно)

• Like +1 1

Поделиться сообщением

На дні коробки де сушився трім з кущів , побачив ось таке - пересіяв і отримав ще пару грам кіфу , не планував збирати але якщо воно саме обсипається то чому б і ні , вже спробував - все отлічно накриває без бед тріпів , остальне перебив добавив те що накатав з рук при харві і зробив бхо  . На цей раз смола  більш світла і схожа на бурштин а не на ширку))) коли бхо з віялового листя , на макро фото видно не однорідність фракцій . І так крім гарних шишуль , з двох кущів я отримав 2.9 грам смоли з віялового листя і 15.5 гр з тріму де було ще трохи попкорну і накат з рук . Такого тріму було 160грам -  продув це за 2 заходи  використав 6 балонів нюпорта по 250мл 

П.с - ще про очевидний момент , випарити 15гр і випарити 3гр зовсім не одне і те саме) особливо по часі , всі процеси в мене зайняли 6 годин  , притому що змити можна за пару хвилин але дуже довго випарювався газ . коли я вперше робив бхо то до кінця не випарив і концентрат  було чути газом , всі слідуючі рази я випарюю поки не перестануть з'являтись бульбашкі .

Зі смоли спочатку хочу зробити  шоколадних цукерок або шоколадок , а потім обов'язково зробити масло бро @Хотабыч , хочу взагалі на деякий час перейти на їстівні варіанти вживання , треба дати відпочити легеням - а то скоро сусіди почнуть питати що за "дід"  по вечорах кашляє в мене в гаражі)))

IMG_20241222_185426315.jpg

IMG_20241225_134956065.jpg

IMG_20241223_220749648.jpg

IMG_20241224_025420696.jpg

IMG_20241224_025332821_HDR.jpg

PXL_20241225_123109294.jpg

• Like +1 11

Поделиться сообщением

В 25.12.2024 в 12:59, Яр13 сказал:

На дні коробки де сушився трім з кущів , побачив ось таке - пересіяв і отримав ще пару грам кіфу , не планував збирати але якщо воно саме обсипається то чому б і ні , вже спробував - все отлічно накриває без бед тріпів , остальне перебив добавив те що накатав з рук при харві і зробив бхо  . На цей раз смола  більш світла і схожа на бурштин а не на ширку))) коли бхо з віялового листя , на макро фото видно не однорідність фракцій . І так крім гарних шишуль , з двох кущів я отримав 2.9 грам смоли з віялового листя і 15.5 гр з тріму де було ще трохи попкорну і накат з рук . Такого тріму було 160грам -  продув це за 2 заходи  використав 6 балонів нюпорта по 250мл 

Зі смоли спочатку хочу зробити  шоколадних цукерок або шоколадок , а потім обов'язково зробити масло бро @Хотабыч , хочу взагалі на деякий час перейти на їстівні варіанти вживання , треба дати відпочити легеням - а то скоро сусіди почнуть питати що за "дід"  по вечорах кашляє в мене в гаражі)))

IMG_20241222_185426315.jpg

IMG_20241225_134956065.jpg

IMG_20241223_220749648.jpg

IMG_20241224_025420696.jpg

IMG_20241224_025332821_HDR.jpg

PXL_20241225_123109294.jpg

Показать больше  

Не знаю,есть ли смысл кулинарить из смолы,вроде и так чистоган и по идее с пары спичечных головок должно уносить,но то шо конфетки(типа шоколадных) и пряники-вещь,сомнений не имею.Единственное о чем хотел бы сказать,нужно быть осторожным,пока не поймешь какой твой дозняк,бо даже небольшой лишак,может обернуться бледным и это в лучшем случае.А вот обломаться довольно сложно,по крайней мере еда и напитки не особо помогают,а может даже догнать.Мне очень понравились конфеты бонивира и печеньки мистера хейза,от обоих вкуснях глаза были шо у вампира.

• Like +1 1
  • Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

В 26.12.2024 в 10:53, Хотабыч сказал:

Не знаю,есть ли смысл кулинарить из смолы,вроде и так чистоган и по идее с пары спичечных головок должно уносить,но то шо конфетки(типа шоколадных) и пряники-вещь,сомнений не имею

Показать больше  

так і є пре з малого , але таким я вже наситився  хочеться спробувати ще щось нове , якби сам не виростив навряд чи була би можливість зацінити ці всі ніштякі , тому використовую такі моменти по максимуму поки є можливість, сам розумієш в які часи живемо 

динственное о чем хотел бы сказать,нужно быть осторожным,пока не поймешь какой твой дозняк,бо даже небольшой лишак,может обернуться бледным и это в лучшем случае

Показать больше  

Приняв бро 

Мне очень понравились конфеты бонивира и печеньки мистера хейза,от обоих вкуснях глаза были шо у вампира

Показать больше  

а маєш лінкі на ці рецепти ?

Поделиться сообщением

Не бро,меня готовым продуктом угощали,думаю пацаны поделятся рецептом.

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Любой рецепт из интернета берешь,только вместо обычного сливочного масла добавляешь наше веселое =)

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас

Чат Джа

Чат Джа

• или переместите ваши файлы сюда
      Разрешённые типы файлов: jpg, jpeg, jpe, png, gif, webp, mp3, wav, mp4 · Максимальный размер файла 3MB
      Вы можете загрузить только 1 файл
    • Создать...