Перейти к публикации
  • 0

SOS!Потрібна допомога, підкормка по листу

zewsepta

Вопрос

Всім привіт ,, є декількам питань чи можна змішувати сульфат магнію і хелат заліза для обробки по листку, щоб уникнути блоків у землі, аутдор,ракушнякова земля , ph 7.3 , і яка рекомендована доза сульфату на літр? якщо кальцій може блочити засвоєня елементів , може краще всю підкормку проводити по листку а в землю тільки вода з правильним ph 6.0-6.2, вода річкова 370 солей, чи варто і до поливу під корінь додавати 1/3 гроу кіт ,, всім дякую зазделегідь)

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Рекомендованные сообщения

• 0

хай, Бро! це дуже гарно, що ти розібрався з речами, в яких більшість мамкиних гроверів не мають уяви. але в ауті це зайве, на мою думку. в мене теж камінці самі, тому видовбав ями по літрів 50-70 і землю привозю покупну. свого роду горщики у землі. блок в ауті - це шо? вже якшо на природі таке, то нашо взагалі цим займатись і витрачати час? жорстко, але по суті. трохи насторожує вода з річки - я б сюди увагу звернув.  в мене проблема з цвіл'ю наприкинці. і це єдина проблема взагалі в моєму розумінні в ауті, яка може мати місце. я знаю людей, які без добрив у горщиках по 8 літрів ростять. і це працює.  це як спорт на дієті. бур'янець буде рости і без пш і ппм уауті... имхо

ап теми. почекаємо на фахівців. мир:drujba:

Изменено пользователем romario999
  • Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0

взагалі треба фотки, а то все балачки..

Поделиться сообщением

• 0
1 час назад, zewsepta сказал:

аутдор,ракушнякова земля , ph 7.3 , і яка рекомендована доза сульфату на літр? якщо кальцій може блочити засвоєня елементів , може краще всю підкормку проводити по листку а в землю тільки вода з правильним ph 6.0-6.2, вода річкова 370 солей

Я б знижував до 5-5,5 електролітом чи ортофосфорною кислотою. По хорошому, хоч трошки треба поліпшити лупку додатковою гарною землею.

Поделиться сообщением

• 0
10 часов назад, zewsepta сказал:

вода річкова 370 солей,

Що це за річка-може 3700солей?))

Репорт-2016 АУТ     http://jahforum.org/topic/39343-aut-2016-47ua-dyshite-na-polnuiu/                                                                                                                                          Семена - для аута,-кресты оригиналов, и лендрайсов (фото регуляры) .:flower:      https://jahforum.org/topic/39343-aut-2016-47ua-dyshite-na-polnuyu/?do=findComment&comment=1334468      

Поделиться сообщением

• 0

Бро, по моему это перебор для аута. Мой дружбан говорит вообще что это сорняки, котором нужно немного помочь и будет тебе счастье. Рост концентрат, янтарку по листу и будет тебе счастье) я кстати один из мамкиных гроверов)) сам только первый сезон пробую. Удачи!

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...