Перейти к публикации
  • 0

Мішки для екстракції льодом / Мішки для виготовлення гашишу

Legend777

Вопрос

Вітаю брази :rasta_peace:

Знайомий комерсант просить провести маркетингове дослідження :giggling:. Чи зацікавлене вельмишановне панство в покупці мішків для екстракції гашишу?

Є можливість привести з Китаю комплекти з 5-ти мішків (220 / 160 / 120 / 73 / 25 мікрон) + рушничок + мішок для зберігання. Найменший об'єм 1 галон (3.79 літра), наступний крок 5 галонів. Чим більші тим дорожчі. Наразі кінцеву вартість назвати не може, бо не знає як воно буде проходити митницю.

Відгукніться хто зацікавлений?

• Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

Рекомендованные сообщения

• 0

Поделиться сообщением

• 0
22 часа назад, Legend777 сказал:

Наразі кінцеву вартість назвати не може, бо не знає як воно буде проходити митницю.

али (ссылка выше) - доставка бесплатная и быстрая, пошлинами не облагается, цена известна.

Сорри, что "коммерсанту" запорол такой выгодный гешефт.

• Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

• 0
4 минуты назад, FedorKastorkin сказал:

али (ссылка выше) - доставка бесплатная и быстрая, пошлинами не облагается, цена известна.

Сорри, что "коммерсанту" запорол такой выгодный гешефт.

на алі я і сам знайшов... він вийшов на завод, там ціна ще приємніша має бути. Нюанс тільки в тому що велику кількість треба замовляти за раз

Поделиться сообщением

• 0

Щоб ніхто собі не подумав що тут я такий хитромудрий чи мій кєнт, попросив його надати пруфи...

Ось ідентичні товари на Алі, Тему і завод (хоча скоріше це просто оптовик). Приклад на 5 галонових мішках

Як ви бачите ціна більше ніж в два рази менша, тобто 12$ від 100 штук. Що коштуватиме 1200$ + мито

FireShot Capture 108 - polyamide bubble bags pressing screen reusable 5 gallon - Temu Ukrain_ - www.temu.com.png

FireShot Capture 107 - 5PCS 1_5 Gallon Mesh Bubble Bag Liquid Flower Herb Extraction Net Bag_ - www.aliexpress.com.png

FireShot Capture 111 - 5 Gallon 5 Bag Kit Bubble Bag Filter Bag - Bubble Bag Filter Bag and _ - orientrise.en.made-in-china.com.png

Изменено пользователем Legend777

Поделиться сообщением

• 0
4 часа назад, Legend777 сказал:

там ціна ще приємніша має

5G  3 мешка - 526грн с доставкой и никаких налогов. То есть 12,5 дол. Мне непонятно, зачем искать более дешевые, но сложные пути :)

ссылку взял из своей истории, именно по ней я покупал, мешки - как мешки, впрочем, в моем понимании, бабл хеш без сушки с вымораживанием - затея малоосмысленная, так как один хер окислится при сушке, натрусить киф сухим льдом - эффект ровно тот же, гемора меньше (мое личное мнение, не претендую на истину)

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
4 часа назад, Legend777 сказал:

що велику кількість треба замовляти за раз

друже, в нашій країні цей продукт не буде особливо популярним. цим займаються одиниці, і то для себе.

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
21 минуту назад, FedorKastorkin сказал:

5G  3 мешка - 526грн с доставкой и никаких налогов. То есть 12,5 дол. Мне непонятно, зачем искать более дешевые, но сложные пути :)

ссылку взял из своей истории, именно по ней я покупал, мешки - как мешки, впрочем, в моем понимании, бабл хеш без сушки с вымораживанием - затея малоосмысленная, так как один хер окислится при сушке, натрусить киф сухим льдом - эффект ровно тот же, гемора меньше (мое личное мнение, не претендую на истину)

браза, так це не моя ідея... людина само собою хоче заробити, але запропонувати такий же варіант тільки дешевше. Тому і пробиває як реагує публіка.

Мені вони не потрібні, бо я собі роки 4-ри тому в Хруща тут на форумі купив, комплект за 1000 грн і вважав що це норм пропозиція, бо аналогів в Україні не було. При тому що це приблизно 1 галонові, які зараз на аліку коштують 420 грн :giggling:

і таки так, я з тобою згоден без сухої морозилки получалось взагалі не то що Френчі Канолі показував. Як я намучився плавити ту заскарлузлу ляпку пляшкою з гарячою водою це ппц :oops: . Але досвід загалом мені сподобався, та і продукт після плавки (я це називав карамелізацією) по якості був топ. Враховуючи що був зроблений з такого сміття що навіть на галяках не курив би :giggling:

Поделиться сообщением

• 0
7 минут назад, синоптик сказал:

друже, в нашій країні цей продукт не буде особливо популярним. цим займаються одиниці, і то для себе.

згоден з тобою на всі 100%, але з часом може бути затребуваним.

воно то і на домашніх ентузіастів і націлено, враховуючи об'єм мішків. І для аутдорщиків таких як я це потрібна річ у випадку коли деякі стрейни не визрівають на моїй 50 широті.

Поделиться сообщением

• 0
В 21.12.2024 в 21:27, синоптик сказал:

Скоро вже й курити не буде кому:rasta_biggrin:😁

• Like +1 3

Карпатский ягодный чай от Fires

Fires indoor grow weed.

Поделиться сообщением

• 0

Процесами цими займаюсь вже давно і прийшов до такого висновку: так багато мішків не потрібно, потрібний там лише один - з самою великою коміркою! 250 мк те, що потрібно! А інші - їх можна не купляти. Багато років не користуюсь. Треба зробити першу очистку на рабочому мішку, а потім ще раз, щоб не потрапили частки. А потім відстоюєшь та промиваєшь.

Изменено пользователем alexeygrover

Поделиться сообщением

• 0
51 минуту назад, alexeygrover сказал:

Процесами цими займаюсь вже давно і прийшов до такого висновку: так багато мішків не потрібно, потрібний там лише один - з самою великою коміркою! 250 мк те, що потрібно! А інші - їх можна не купляти. Багато років не користуюсь. Треба зробити першу очистку на рабочому мішку, а потім ще раз, щоб не потрапили частки. А потім відстоюєшь та промиваєшь.

мені найбільше подобався стаф з 120 і 73 мікрон. В більших було дуже багато сміття, але я себе супер досвідченим назвати не можу, тільки декілька разів робив

Поделиться сообщением

• 0
1 час назад, alexeygrover сказал:

Процесами цими займаюсь вже давно

тоді питання :) Як сушишь?

Саме із-за відсутності сублімаційної сушарки відмовився від баблхеша і роблю виключно сухий. Але якщо є якась метода замінити сублімацію й не дати окислитись...

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...